Symbian Carla ve Symbian Donna

Sponsorlu Bağlantılar

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
donna son durak zaten. 2016 da mort . Ordan direk wp ye geçicek. Wp Arayüzü nokia izin alarak kendine göre degiştircekmiş. Bu arada geliştiricilerle iletişimi saglamış. Yani wp ye geçince uygulama sıkıntısı olmayacak . 2016 ya kadar ooo bi sürü çalışma olur. Nokia 701 carla dan hakkını alacak. Donna dan alamaz ama . Nokia batmayacak . Ama piyasa acayip karışcak . Benden söylemesi :)
muhtemelen piyasa karışır..

mesut1979

Üye
söylentilere göre birkac sene icinde WP sistemi dünyanin en iyi 2.sistemi olacak ilerleyen yillarda baya bir yükselise gececekmis.

anılbaran

anılbaran

Üye
söylentilere göre birkac sene icinde WP sistemi dünyanin en iyi 2.sistemi olacak ilerleyen yillarda baya bir yükselise gececekmis.

öyle deniliyo ama belli olmaz bu işler.. Symbiabda olmayan wp de olan degişik bişiler olursa işte o zaman iyi olur

SilentOne

SilentOne

Üye
wp dende bısi olmayack ya

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Nasıl olmayacak 2013 sonlarında büyük bir patlama yapacak.

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
iphone yazılım optimazyonu ve havası süper ama nedense windowslu nokialar hep beni cezbediyor lanet olsun içimdeki windows sevgisine :)

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
iphone yazılım optimazyonu ve havası süper ama nedense windowslu nokialar hep beni cezbediyor lanet olsun içimdeki windows sevgisine :)

bi çeşit tutku diyebiliriz,beni de n9 cezbediyor...

mesut1979

Üye
nokianin asil patlamasi bu sene olacak ilki subatta tanitilicak özellikleri 4.3 ekran , dualcore 1.4, 1gb ram 12 mp kamera ve ekran cözünürlügü baya yüksek olmasi bekleniyor budaha baslangici ilerleyen aylarda baska high-end telefonlari cikaracak.

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
kraldost

kraldost

Üye
bu konunun aynısını bir kaç defa burda gördüm :locked:

cemsidar

cemsidar

Üye
satacam C7 yi ozaman C7 sini satan bilge olacam :S Daha belle gelmedi

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
:) No küfür :) Bence iphone 3gs alın sattıktan sonra yada bekleyip wpli nokialara bakın derim :oke:

AмσηR@

AмσηR@

Üye
nokia'nın gidişatına hastayım, bırak nokia sadece windowsa yönel bare kaybolma :))

SilentOne

SilentOne

Üye
nokianin asil patlamasi bu sene olacak ilki subatta tanitilicak özellikleri 4.3 ekran , dualcore 1.4, 1gb ram 12 mp kamera ve ekran cözünürlügü baya yüksek olmasi bekleniyor budaha baslangici ilerleyen aylarda baska high-end telefonlari cikaracak.

oha nokia bole bir telefon çıkartsın baya patlama yaşar

man20

man20

Üye
eğer nokia öle bi telefon çıkartırsa bi yolunu bulup alcam o telefonu ama yazılımı belle olursa alcam wp7'li olursa almam.çünkü wp7'nin görüntüsünü hiç beğenmiyorum :/

metalcolik

Üye
para bol tabi gençler inşallah eliniz ekmek tutuyordur da çeşit çeşit telefonları öyle alıyorsunuzdur.

valent

valent

Üye
Nokıa kabak çekirdeği tadı vermeden bir çift çekirdekli cihaz çıkarsa iyi olur artık :d:

Elmir584

Üye
arkadaslar androidli teller alin geleceyin telefonlari androidli olacak. Google gercek bir yazilim devi

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
arkadaslar androidli teller alin geleceyin telefonlari androidli olacak. Google gercek bir yazilim devi

Sen istiyorsan al . Google devse Windows yazılımın güneşidir. Windowslu nokialar çok iyi bir çıkış yapacak .

Üst Alt