Symbian Carla Mart ayinda geliyormus

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
polluxea♪

polluxea♪

Üye
bnde sensation XE alcam yaza dogru bakalm...elop'un keyfini beklycek degilim

• Beğen
Tepkiler: n000k

erollcelik

erollcelik

Üye
Ya daha belle gelmedi siz carladan bahsediyorsunuz.Pardon bahsediliyor.Vay be!!

burakcal2

Üye
    Konu Sahibi
benim pek oyun ile isim olmadigi icin pek onemsemiyorum.Hal boyle olunca kullanislilik , ses , cekis kalitesi ve pil omru bakimindan Nokia a rakip bir telefon goremiyorum.Iphone 4 desen bir gunde pili biter.Samsung desen boyle kotu ses kalitesi gormedim.

erollcelik

erollcelik

Üye
nokia maceram yaza kadar zaten arkadaşlar.. bu saatten sonra hay carla gelmiş hay donna yada monica belluci :D .. yaz başı yada sonu satıcam N8 i!!! Nokia adam gibi üstüne titreyeceği bir işletim sistemi çıkarana kadar uzak durucam nokia dan. birşey değilde ben oyunda oynamam çok telde ama şu tintin oyununu 1 ghzli
tellere çıkardılar ya.. resmen amiral tel dedikleri N8 yaşlı bunak gibi oldu 1 sene içerisinde. kenara itildik.. bu çok koydu bana!!!
[/QUOt] Hislerime tercüman oldun

serecans

serecans

Üye
merakla bekliyoruz

Parimli

Parimli

Üye
Ya şu belle gelmedi siz hala şundan bundan bahsediyosunuz diyenelere bi cevap vermek lazım. Arkadaşlar duymadınız mı o güncelleme sadece 603 - 700 - 701 e gelecek diyorlar ya. Ve o telefonlarda orjinal belle var dikkatinizi çekerim.

----------Eklendi @ 22:22:47 ---------- Yazıldı @ 22:20:10 ----------

Ha ayrıca C6-01 C7 N8 E7 X7 telefonları Belleli çıkmadı hatırlatayım. Belle bu telefonlara geldikten bi süre sonra da belirttiğim telefonlara gelecektir.

xinanux

Üye
belle gelmeden çıtayı yükselttiniz...

n000k

n000k

Üye
polluxea♪;4206687' Alıntı:
bnde sensation XE alcam yaza dogru bakalm...elop'un keyfini beklycek degilim
dostum aklımdaki tel benimde.. hatta bu hafta içi almayı düşünüyordum ama 1890 lira vodafone da.. du bakalım piyasaya iyice yayılsın.. fiyatı düşer diye tahmin ediyorum.. şuan o kadar olmasının sebebide vodafone illaki 24 ay vade ile satıyor.. :( .. neysem yaza kadar sabır..

Navy Blue

Navy Blue

Üye
Nokia carla veya donna diye bir güncelleme gelmeyecek arkadaşlar hala bu güncellemelerden bahsediyorsunuz siz...
Ne şimdi ne ileride böyle bir güncelleme olmayacak...

İşletim sisteminin adı Nokia Belle olacak ve güncellemeler kodlarla gelecek...

salihk

salihk

Emekli Yönetici
:ehe carla ve Donna KOCAman Yalan :D

AмσηR@

AмσηR@

Üye
gelse ne olur gelmese ne olur, bi kaç oyun bi kaç uygulama siz sag biz selamet :D hiç üzülmedim dogrusu, hayırlı olsun 701 ve digerlerine..

• Beğen
Tepkiler: MertcaN9
MertcaN9

MertcaN9

Üye
Nokia carla veya donna diye bir güncelleme gelmeyecek arkadaşlar hala bu güncellemelerden bahsediyorsunuz siz...
Ne şimdi ne ileride böyle bir güncelleme olmayacak...

İşletim sisteminin adı Nokia Belle olacak ve güncellemeler kodlarla gelecek...

ya arkadaşım yanlış bilgileri puntolar üzerine oturtma lütfen. ya bir git araştırırmısın nokia isim değişikliği yapınca neler değişti diye? symbian arayüzü hala devam ediyor arkadaşım !

Quaresma53

Quaresma53

Üye
sallaaaaa

• Beğen
Tepkiler: MertcaN9
mstf_l

mstf_l

Üye
mart ta gelecekte 2012 mart degil 2013 mart ta :ehe

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
elimizde somut ekran görüntüleri var mı? carla ve donna ile ilgili? sadece birkaç tane bulanık resim belli belirsiz? nokia onaylamadan bence kendinizi şartlandırmayın..bana göre de belle son güncelleme olacak..en azından N8 c7 c6-01 için..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt