Symbian Carla Mart ayinda geliyormus

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

burakcal2

Üye
    Konu Sahibi
Symbian Carla Mart ayinda geliyormus
Symbian Carla Mart ayinda geliyormus ama sadece Nokia 603,700 ve 701 icin. My Nokia Blog dan alintidir.

SW version is 111.030.0609, same as leaked. Not sure if it will be renamed to “Nokia Belle”
On Nokia Carla, only info is that current-gen Symbian devices (603/700/701) will probably get it mid-march 2012. No word on N8/C7/.., could be at once, could be a month or two later (see december for 111.030.0609 for newer devices in December and only February for older ones). No changelog as of now, my feeling is that Carla will give us Skype & MS Office

• Beğen
Tepkiler: yutkun

dücane

dücane

Üye
Nokia´ya güven olmaz, ama benim merak ettigim, ne özelliklerle gelecek?

Re13eL

Re13eL

Üye
belle gelmeden carla haberlerine başladınız :)

• Beğen
Tepkiler: ersin146, dsl_01 ve yutkun

StigmatA

Üye
n8 e gelmiycekse ne zaman çıkacağının bii önemi yok kendi açımdan:)

projectmaximo

projectmaximo

Üye
n8'e çıkmayacak olması çok iç acıtıcı geliyor ya:) nokia symbianı bitirme kararı aldığında bitirene kadar olacak olan tüm güncellemeler bize de gelir diye düşünüyordum:D ama sonradan carla ve donna'nın bize gelmeyeceğini öğrenince duygulandım pabucumuz dam atıldı:D

• Beğen
Tepkiler: n000k
Uruloki

Uruloki

Üye
emre açıkcası ne bekliyordun ki carla gelince 3 senelik olcak bu telefonlar yani carla da 500mhz lik telefonlarda çalışacak sanma dimi ama birde carla anca 2013 yılbaşında yani çok iyimser olursak bile ve mynokiablog a da güvenmeyin derim

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
bizim için belle yolun sonu olur carla ve donna anca piyasadaki belleli 603 700 ve 701 e gelir..bizde onlardan alırız seneye..

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
Bi ümit sızma Carla bekleyelim :)

Türe

Türe

Üye
O biraz zor yani akilli bir telefon firmasinin yapmamasi gereken bisey ;) guncellemeleri arka arkaya yayinlarsan heyecan kalmaz.

Navy Blue

Navy Blue

Üye
Symbian carla ve donna gelmeyecek arkadaşlar... bıkmadınızmı bu haberleri paylaşmaktan yok böyle bir güncelleme...
Symbianın adı değişti Nokia Belle olarak adlandırılacak bundan sonra ve sürümleri büyük ihtimal kodlarla gelecek (Nokia Belle 1.0 - 1.2 - 2.0 gibi)

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Symbian carla ve donna gelmeyecek arkadaşlar... bıkmadınızmı bu haberleri paylaşmaktan yok böyle bir güncelleme...
Symbianın adı değişti Nokia Belle olarak adlandırılacak bundan sonra ve sürümleri büyük ihtimal kodlarla gelecek (Nokia Belle 1.0 - 1.2 - 2.0 gibi)
belki gelir...umudumuzu kırma sohbet çıkıyor...

Navy Blue

Navy Blue

Üye
Sadece bize değil diğer 1 ghz'lı telefonlarada gelmeyecek...
Yani yok böyle bir güncelleme...
Mesela bizim telefonlara 1.0 -1.2 -1.2.1 gibi kodlarlarla Nokia Belle güncellemesi gelebilir diğer 1 Ghz işlemcili telefonlarada 2.0 kodlarla başlayan güncellemeler gelebilir...
Aynen Android'de olduğu gibi arkadaşlar...

burakcal2

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Carla 1 ghz telefonlara, donna ise Nokianin gelecekte cikartacagi cift cekirdekli telefonlarina gelecek.

Parimli

Parimli

Üye
Nokia hepten saçmalamaya başladı. N8 gibi C7 gibi telefonu kaldır çöpe at diyor resmen. N8'e ve C7'ye yeni donanım atıp 1ghz işlemci ve 512 ram'den piyasa sürseler N8 ve C7 devri bitmemiş olur. Nokia toparla kendini !

polluxea♪

polluxea♪

Üye
belle gelmemiş carla dyosunuz....

• Beğen
Tepkiler: n000k
n000k

n000k

Üye
nokia maceram yaza kadar zaten arkadaşlar.. bu saatten sonra hay carla gelmiş hay donna yada monica belluci :D .. yaz başı yada sonu satıcam N8 i!!! Nokia adam gibi üstüne titreyeceği bir işletim sistemi çıkarana kadar uzak durucam nokia dan. birşey değilde ben oyunda oynamam çok telde ama şu tintin oyununu 1 ghzli tellere çıkardılar ya.. resmen amiral tel dedikleri N8 yaşlı bunak gibi oldu 1 sene içerisinde. kenara itildik.. bu çok koydu bana!!!

• Beğen
Tepkiler: polluxea♪
tugrul_27

tugrul_27

Üye
nokia maceram yaza kadar zaten arkadaşlar.. bu saatten sonra hay carla gelmiş hay donna yada monica belluci :D .. yaz başı yada sonu satıcam N8 i!!! Nokia adam gibi üstüne titreyeceği bir işletim sistemi çıkarana kadar uzak durucam nokia dan. birşey değilde ben oyunda oynamam çok telde ama şu tintin oyununu 1 ghzli tellere çıkardılar ya.. resmen amiral tel dedikleri N8 yaşlı bunak gibi oldu 1 sene içerisinde. kenara itildik.. bu çok koydu bana!!!

aynen katılıyorum ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt