symbian bitmesin istiyorsanız bunu okumanız gerekiyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yilan53

Üye
    Konu Sahibi
ovistorede ki bütün programlara türkçe desteği versin satın alayım.. ovide eğlenceli program arıyorum isim ingilizce açıklama ingilizce programın ne işe yaradığını dahi anlamıyorum.. benim dilimi desteklemeyen nokia yı ben niye destekliyim.. ???
işte artkadaşlar bu tür şikayetleri nokiaya mail atmamız lazım ayrıca burda nokia yı desteklemiyoruz yazılımcılrı destekliyoruz bir asphalt oyununu yada h.a.w.x oyununu nokia üretmiyor gameleft üretiyor ve satılmazsa daha fazlasını üreteceğini de sanmıyorum

berkayevs4

berkayevs4

Üye
hacılar ben hiç sanmıyorum özel uğraştıklarını
iphone a çıkan oyunu convert le gitsin taktigi var bence nerden çıktı derseniz?
HD SHİFT? telefon çıktı yeni aldım hemen girdim ovi ye direk vardı oyun ne iş bu kadar çabuk yazılım mı üretilir? :D

yilan53

Üye
    Konu Sahibi
hacılar ben hiç sanmıyorum özel uğraştıklarını
iphone a çıkan oyunu convert le gitsin taktigi var bence nerden çıktı derseniz?
HD SHİFT? telefon çıktı yeni aldım hemen girdim ovi ye direk vardı oyun ne iş bu kadar çabuk yazılım mı üretilir? :D
onu gameloft ile anlaşıp ürettiler ve ücretsiz dağıtıma açtılar bir nevi reklam amaçlı yani

berkayevs4

berkayevs4

Üye
Ama angry birds falan hep grafikler 1 e 1 aynı nası yani aynı grafiklere tekrardanmı kod yazıcaklar?

yilan53

Üye
    Konu Sahibi
grafikler tabiki aynı ama kod yapısını değiştiriyorlar bir nevi senin dediğin gibi bişey ama o kadar basit birşey değil tabi bir prorama atıp tık çevir olmuyor

berkayevs4

berkayevs4

Üye
tabiki yani bunnlar kolay iş değil yoksa herkez oyun yapar da altyapı aynıdır :)

exalted55

exalted55

Üye
Arkadaşa sonuna kadar katılıyorum çok haklı. Arkadaşlar herşeyi boşverin kul hakkı var ve ödeme problemi de en zor olan konu bu :) Allah ben karışmam diyor bu program yazarları mühendislerinin de pek insaflı olacağını sanmıyorum. Bende çok program kullanıyorum kaçak fakat oldukça azaltmaya çalışıyorum. Bilgisayardan ofisi bile kaldırdım muadilini kullanıyorum. Tel programları için de joiko soft premium aldım kredi kartıyla ve 1 dk da satın alınıyor. Biraz daha kendimize batırırsak iğneyi eminim çok güzel sonuçlar doğacaktır. Saygılar.

karotum

karotum

Üye
Arkadaslar bence kafa yormayalim onlarin kazandiklarai paraya bizim ne aklimiz ne matamatigimiz nede hesap yetenegimiz yetmez :))

SPLNTR

SPLNTR

Üye
bence herkesin bu konuda duyarlı olması gerekir kredi kartı öğrenciler için sorun oluyo kontör ödemesi olması lazım yeni oyunlar çıktıkça ben alırım parayla, sanki pc veya konsol oyunlarına para vermiyoruz ama şimdi burda her oyun signed verilince millet de indiriyo sybmbiana uygulama veya oyun istiyorsak gerçekten satın almamız lazım yazılım firmaları kazanıyolardır tabiki kazanıcaklar ama symbian üzerinden kazanamıyosa neden symbiana üretsin applea üretiyo satıyo parayı da oradan kazanıyo bize de bir kaç kırıntı kalıyo , bu konuda bilinçli olmamız gerekir eğer uyg , oyun istiyorsak

yilan53

Üye
    Konu Sahibi
500 kişi bakmış konuya ama ne yazıkkı kimse fazla duyarlı olmaış sanırm bu konuya ne diyeyim yazık olacak bende boyle gidrse iphoneye geçmeye karar verecem sanırm çünkü çok güzel oyunlar ona çıkıyor

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
ya arkadaşım 5800 a herkes paraylamı uygulama alıyoduda bu kadar çok uygulama çıktı haklısın tamamda herkes böyle küçük oyunlara para veremez

SPLNTR

SPLNTR

Üye
para verebilme durumunuz varsa hiç değilse en beğendiklerinize en azından şu hd oyunlardan bir kaçını parayla alın ovinin satışları ve indirmeler çok düşük herkez nete bakıyor

k4nun1

k4nun1

Üye
eger öle bişiy olursa n8 i anında satar androidli bi tel alırım çok ta umrumda artık nokia yı zengin etmeye bıktım yanı bu symbianı bitirirlerse anında satarım teli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt