okankayci
Üye
-
Konu Sahibi
-
Bence arayüz önemli! Umarım touchwiz gibi hantal arayüze sahip değildir. Kullanmadım, bilmiyorum.Uzun bir zamandır maxicep ailesindeyim ve çok şey öğrendim burda kendimi geliştirdim ve hazırladıgım temalar ve küçük programlarla sizlere yardım etmeye calıstım inşallah amacıma ulaşmısımdır kırdıklarım varsa haklarını helal etsınler benımde varsa helal olsun aldıgım telefona burdan ulaşabilirsiniz==>Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
gercekten çok arastırdım 2 gb ramı var ama çok artısı var tek eksisi 2 gb ram olması oda sıkıntı olmaz sizin yorumlarınız nedir acaba birde epttavm pttnın hizmeti diye güvenilir diye düşündüm sizce nasıl güvenilirmi sipariş verdim fakat yarın onay için arıyıcaklar benı.
teşekkür ederim herkese
bak o konuda hiç sıkıntı yok arayüz gercekten çok stabilBence arayüz önemli! Umarım touchwiz gibi hantal arayüze sahip değildir. Kullanmadım, bilmiyorum.
Ne kadardır kullanıyorsunuz?bak o konuda hiç sıkıntı yok arayüz gercekten çok stabil
belırtmıstım daha almadım ama baya hakkında yorm okudm ve magazalarda kullandmNe kadardır kullanıyorsunuz?
Kendin deneyimlemeden böyle sonuca ulaşırsan ileride pişman olma ihtimalin yüksek.belırtmıstım daha almadım ama baya hakkında yorm okudm ve magazalarda kullandm
arkasında ii bi şirket var sık sık guncelleme alıyo bu gunlerde lolipopu alıcak siparıs verdım zaten sizce o site guvenılırmıKendin deneyimlemeden böyle sonuca ulaşırsan ileride pişman olma ihtimalin yüksek.
Tanınmış bir marka değil. Stabilite sorunu çıksa güncelleme beklersin ama gelmez. Sonra başın ağrır. Bence Nexus, htc veya sony bakın derim. Samsung ve LG almamanı öneririm. Tecrübeyle sabittir. Ben z3 Compact kullanıyorum. Stabilitesi gerçekten güzel.
Dediğimi yap, inşallah dua edersin. Son karar senin yine de.
abi farklı bısey olsun istedim biraz
Ptt avm, devletin değil mi? Şayet öyleyse sorun çıkacağını zannetmiyorum.arkasında ii bi şirket var sık sık guncelleme alıyo bu gunlerde lolipopu alıcak siparıs verdım zaten sizce o site guvenılırmı
abi farklı bısey olsun istedim birazmalesef öyle oluyo abi snıde bekleriz androide
evet evet öyle kardesim ne bılıyım dunya uckagıtcı dolu nereye elını atsn bısey cıkar korkusu bıde ılk defa online bişey alıyorumPtt avm, devletin değil mi? Şayet öyleyse sorun çıkacağını zannetmiyorum.
Bir şey olmaz inşallah. İnternetten alışveriş biraz riskli. Güvenilir satıcılar kadar şerefsizleri de var afedersin. Bu devirde babana bile güvenmek hata olur.evet evet öyle kardesim ne bılıyım dunya uckagıtcı dolu nereye elını atsn bısey cıkar korkusu bıde ılk defa online bişey alıyorum
kapıda ödeme ile aldım bakalım allahın ıznıyle bişey cıkmazBir şey olmaz inşallah. İnternetten alışveriş biraz riskli. Güvenilir satıcılar kadar şerefsizleri de var afedersin. Bu devirde babana bile güvenmek hata olur.
En iyisini yapmışsın.kapıda ödeme ile aldım bakalım allahın ıznıyle bişey cıkmaz
Huawei dünyanın önde gelen mobil altyapı ve akıllı telefon üreticisi. Taninmis bir marka değil derken türkiye yi kastettiniz değil mi?Kendin deneyimlemeden böyle sonuca ulaşırsan ileride pişman olma ihtimalin yüksek.
Tanınmış bir marka değil. Stabilite sorunu çıksa güncelleme beklersin ama gelmez. Sonra başın ağrır. Bence Nexus, htc veya sony bakın derim. Samsung ve LG almamanı öneririm. Tecrübeyle sabittir. Ben z3 Compact kullanıyorum. Stabilitesi gerçekten güzel.
Dediğimi yap, inşallah dua edersin. Son karar senin yine de.
allah kurtarsınBen java da kaldım
derken2016 dan sonra gelmeyin valla doverim haaa
symbiana 2016 sonra alirsaniz doverim haaaaallah kurtarsın
derken
symbian 4. Nesil çıkarsın koşa koşa alırımsymbiana 2016 sonra alirsaniz doverim haaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?