alaStar
Üye
-
Konu Sahibi
-
hayırlı olsun
Öncelikle sıkıntılarindan bahsetmissin cok ram yedigi dogru..Aslinda pek multitasking yapmayanlar icin bu yiyilen ram miktari onenli olmuyor desek yeridir her halde sonucta rami bizim icin yiyorhayırli ugurlu olsun yeni telefonun alistikca karisik olmadigini anlayacaksin
Optimus black ics aldı mı aldıysa jb alacak mı bide telefonu ne kadara aldın
kardeşim forumda ram temizleme programları var android bölümüne bak sistemini rahatlatır ram şişirmez
Hayirli olsun sorunlariniza bu bolumde daha kolay cozum bulabilirsiniz.
hayırlı olsun kardeşim bni bilirsin symbianda geçmeyim bnde android aslında karışık değil symbiana ters ve androide ram olayı symbiana gorede ters rami ne kadr dolarsa dolsun kasmz ama arada temizlik yapmak iyidir androidde boş ram gereksizdir symbianda boş ram gereklidir sistemler tamamen ters yani bn symbianda olduqu gibi uygulamaları klasorledi daha iyi oluyor bide belle luncher bulursam tamamdır*Android'e girişi Lg Optimus Black P970 İle yaptım.Geçiş nedenin sadece ve sadece uygulama ve oyun bolluğu.
*İlk izlenimim çok karışık ve kontrolünüz de olmayan bi sistem olduğu .
Symbian da kontrol bendeydi ve telefona gayet hakimdim.
*Bir iki kurcalamada ram kendiliğinden doluyor her an temizlemeniz gerekiyor Symbianda hiç temizlemesemde oluyordu sorun yoktu.
*bunun haricinde uygulama denizine düştüm ne indireceğimi şaşırdım fakat ne kadar uygulama indirirseniz telefon o kadar kullanılmaz hale geliyor gibi..
*Aldığım telefon orta seviye bir telefon olmasına rağmen symbian ın orta seviye telefonlarından çok çok kaliteli bi cihaz
*Bir kere ekran kocaman kalitesi hissediliyor ekranın bu seviyede bu kadar kaliteli olması çok güzel Symbian da bu kaliteye en üst seviyede belki ulaşırsınız.
Sonuç olarak bu uygulamalar symbian da olsa ve adobe flash ı tam desteklese, kullanım rahatlığı ve şu ram saçmalığından dolayı Symbian'ı terketmezdim..Belki alıştığımda Android ide sevebilirim ama Şu ram olayı sıkıntı verici..
Root yapmana gerek yok sadece bazı oyunlar ister street ffighter 4 gibi 560 liraya iyi almışsın bende sıfır aldın sandım sıfırı parasını hak etmiyor
hayırlı olsun kardeşim bni bilirsin symbianda geçmeyim bnde android aslında karışık değil symbiana ters ve androide ram olayı symbiana gorede ters rami ne kadr dolarsa dolsun kasmz ama arada temizlik yapmak iyidir androidde boş ram gereksizdir symbianda boş ram gereklidir sistemler tamamen ters yani bn symbianda olduqu gibi uygulamaları klasorledi daha iyi oluyor bide belle luncher bulursam tamamdır
hayırlı olsun. Ben de ilk geçtiğim zaman ne saçma sistem demiştim. Alisinca güzel oluyor
:-)
Hayırlı olsun
Hayırlı olsun kardeşim htc almamakla da en büyük doğruluğu yapmışsın htc yüzünden senelerdir ızdırap çekiyorum yok bootloader ıydı yok kernelimde wifi çalışmıyodu felan ama lg güzel telefon
Konuya gelince ram yeme derdi için cihazında sistem uygulaması olarak bir görev yöneticisi felan varmı bak eğer yoksa Marketten ram temizleme programlarından birini indirebilirsin
Sayın system htc problemleriniz kendi yanlışlarınız yüzünden. Kendi hatalarinizdan dolayı lütfen markayı karalamayiniz.
orjinal kullanımda problem yok ki. Millet root yapacağım.Rom yukleyecegim derken işi karıştırıp markayı kotuluyor. Bu da hoş olmuyor.
Aldemir Fatih iyi güzel söylüyorsunuz da zaten Allah'ın cezası htc sense çok kötü bir arayüz on dısında da her htc kullanıcısı bilir ki androidi android yapan güncellemeler ve romlardir evet ben bir hata yapmıştım cihazın backupunu da almamıştım ama bu bana ders oldu ve birdaha htc cihaz aalmayacağım
bende zamaninda androide cok karsiydim.ama symbiani birakip androide gecince niye eskiden beri gecmemisim diye yakindim.andoid gercekten cok hizli.
al bndende yak neden zamanında geçmemişim diyorumda root rom olayları symbianda daha rahat root yapıcam birini okuyom farklı diyerini okuyom farklı odinle atıyon dosyalaraı ya supersu çıkmassa ya sarı unlem çıkarsa ya karnal farklı çıkar açılmassa çok karışık geliyor bide vermişiz 1700tl bişi yaparız yakarız flen para bosuna gider diyede çok tırsıyom samsung ne zamn s3den yazılım desteğini çeker ozamn o işlere giricem heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?