Anußis
Üye
----------Eklendi @ 08:12:45 ---------- Yazıldı @ 08:11:47 ----------
Gecikmiş 1Nisan şakası...![]()
![]()

yorumlara koptumm 

----------Eklendi @ 08:12:45 ---------- Yazıldı @ 08:11:47 ----------
Gecikmiş 1Nisan şakası...![]()
![]()

yorumlara koptumm 

yorumlara koptumm
![]()

nokia anna için performans artışı vaadinde bulundu yeni ikonları bende sevmedim açıkçası ama dediğin gibi 3D efektli ikonlar olsaydı performansı olumsuz etkilerdi sanırım bu yüzden daha basit birşeyler tasarlamışlar.
haklısın ama 3d simgeler görünümü 3d oluyor boyutu gene ufak kb boyutunda oluyor onlardan kasma performans eksikliği felan olmaz yani okurken ben 3 boyutlu şeyle tasarlamıştım düşündüğün gibi değil yani normal simgeler gibi fazla kilobayt tutmuyor.işin aslı nokia yapmıyor..
demek istediğini anladım, çizim olarak 3d olacak ama çizim olarak bile olsa yine şuan ki anna ikonlarına göre söylediğin 3d ikonları işlemek biraz daha farklı olur, sonuçta donanıma ekstra ekleme yapmadan performans artışı sağlamak için biryerlerden kısmak zorunda, 3d görünümlü simgeyi işlemek ile şuanki anna simgelerini işlemek arasında az da olsa performans farkı var diye yapmıyordur nokia.
bende sevmedim zaten ikonları anna gelince yükler yüklemez ilk işim tema değiştirmek olacak zaten.
o ikonları bitek ben sevmiyorum sanıyordum bir sevmeyene daha rastladım.eski iconlar bile daha şık geliyor bana..
<br />android de tema değiştirilmiyor mu?(tartışma çıksın diye söylemedim gerçekten bilmiyordum)
yorumlara koptumm
![]()

Ya arkadaşlar bu forumda benim anlamadıgım herşeyi biliyosunuz da nasıl oluyorda anna nın simgelerini tartışıyorsunuz ovi store da da bu forumda da anna temaesı var neden indirip görmüyorsunuzda tartışıyorsunuz. Dailymobile da çok güzel anna temaları var birden fazla çeşitle tavsiye ederim..
ikonları bilmediğimizi söylemedik ki sadece sevmediğimizi söyledik mesajları tam okumadın heralde.