Symbian Belle yeni resim sızdırıldı...

Sponsorlu Bağlantılar

'eco

'eco

Üye
:d::d::d: yorumlara koptumm :kop::kop:

walla bu nokia kardesı krdese dusuruo ah ulan anna alacagn olsn geldıgın gun yuklemıcem sana ınat ne kdr beklettysen okdr gun snra yukleyecem :yuru:yuru:yuru
ya hem bu soylentıler delı sacması n8 ile c7ye anna gelmeyeck tarzı soylentılere kargalar guler.... delının bırı bı tas atıo kuyuya hesabı ama lafım o nokıa calısanı bozuntusuna..

marsharun

marsharun

Üye
Anna elbet gelecek. Fakat kaç aydır gelecek söylentileri yüzünden bıktim. Bir tarih bile vermediler. Bu gidişle çok bekleriz biz. Sene sonu anca kavuşuruz annamiza.

eRdaL.

eRdaL.

Üye
sene sonuna kalma ihtimali olamaz öyle bisey olursa symbian 3 kullanıcılarının %50 degistirir kullandigi cihazi

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
süperrrrrr inşallah böyle olurrrrr

AYNA

AYNA

Üye
nokia anna için performans artışı vaadinde bulundu yeni ikonları bende sevmedim açıkçası ama dediğin gibi 3D efektli ikonlar olsaydı performansı olumsuz etkilerdi sanırım bu yüzden daha basit birşeyler tasarlamışlar.

haklısın ama 3d simgeler görünümü 3d oluyor boyutu gene ufak kb boyutunda oluyor onlardan kasma performans eksikliği felan olmaz yani okurken ben 3 boyutlu şeyle tasarlamıştım düşündüğün gibi değil yani normal simgeler gibi fazla kilobayt tutmuyor.işin aslı nokia yapmıyor..

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
delinin biri kuyuya taş attı 40 kişi uğraşsak çıkaramayız artık.arkadaşlar herhalde bazıları kafayı çekip giriyor foruma.o zaman biz bu cihazları çöpe atalım.nokia da suyunu çıkarmadan yazılımı çıkaracak alternatifi yok...

_ardaa

_ardaa

Üye
haklısın ama 3d simgeler görünümü 3d oluyor boyutu gene ufak kb boyutunda oluyor onlardan kasma performans eksikliği felan olmaz yani okurken ben 3 boyutlu şeyle tasarlamıştım düşündüğün gibi değil yani normal simgeler gibi fazla kilobayt tutmuyor.işin aslı nokia yapmıyor..

demek istediğini anladım, çizim olarak 3d olacak ama çizim olarak bile olsa yine şuan ki anna ikonlarına göre söylediğin 3d ikonları işlemek biraz daha farklı olur, sonuçta donanıma ekstra ekleme yapmadan performans artışı sağlamak için biryerlerden kısmak zorunda, 3d görünümlü simgeyi işlemek ile şuanki anna simgelerini işlemek arasında az da olsa performans farkı var diye yapmıyordur nokia.

bende sevmedim zaten ikonları anna gelince yükler yüklemez ilk işim tema değiştirmek olacak zaten.

AYNA

AYNA

Üye
demek istediğini anladım, çizim olarak 3d olacak ama çizim olarak bile olsa yine şuan ki anna ikonlarına göre söylediğin 3d ikonları işlemek biraz daha farklı olur, sonuçta donanıma ekstra ekleme yapmadan performans artışı sağlamak için biryerlerden kısmak zorunda, 3d görünümlü simgeyi işlemek ile şuanki anna simgelerini işlemek arasında az da olsa performans farkı var diye yapmıyordur nokia.

bende sevmedim zaten ikonları anna gelince yükler yüklemez ilk işim tema değiştirmek olacak zaten.

o ikonları bitek ben sevmiyorum sanıyordum bir sevmeyene daha rastladım.eski iconlar bile daha şık geliyor bana..

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
temaya benziyor ama alttaki simgeler düşündürüyor

_ardaa

_ardaa

Üye
o ikonları bitek ben sevmiyorum sanıyordum bir sevmeyene daha rastladım.eski iconlar bile daha şık geliyor bana..

bende sevmedim çok soğuk ikonlar resmen beni sevme diyor zaten şuan ki ikonlar anna ikonlarını ikiye katlar bencede ama bize anna gelince tema değiştirmekten başka çözüm yok maalesef.

ultrayer6

ultrayer6

Üye
dua edin tema değiştirmek gibi lüksünüz var. iPhone ya da Android kullansaydınız ne olacaktı, hep aynı tema. :D

esatgelmedi

Üye
android de tema değiştirilmiyor mu?(tartışma çıksın diye söylemedim gerçekten bilmiyordum)

Uruloki

Uruloki

Üye
değişiyor diye biliyorum en azından htc sense arayüzü kullanan cihazlar yani onlarda gördüm

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
ya simgeler benim hoşuma gitti sanki daha büyük gibi

uafreak

Üye
Ya arkadaşlar bu forumda benim anlamadıgım herşeyi biliyosunuz da nasıl oluyorda anna nın simgelerini tartışıyorsunuz ovi store da da bu forumda da anna temaesı var neden indirip görmüyorsunuzda tartışıyorsunuz. Dailymobile da çok güzel anna temaları var birden fazla çeşitle tavsiye ederim..

_ardaa

_ardaa

Üye
Ya arkadaşlar bu forumda benim anlamadıgım herşeyi biliyosunuz da nasıl oluyorda anna nın simgelerini tartışıyorsunuz ovi store da da bu forumda da anna temaesı var neden indirip görmüyorsunuzda tartışıyorsunuz. Dailymobile da çok güzel anna temaları var birden fazla çeşitle tavsiye ederim..

ikonları bilmediğimizi söylemedik ki sadece sevmediğimizi söyledik mesajları tam okumadın heralde.

Üst Alt