yok artk lebron james.. Lebron anna.. Anna james.. ancelina culi. Öhh "symbian anna n8e gelmiyor" What The ****? Yok beyler yok bu söylentiler shoplu resimler falan filan yok abi kaldıramıcam hepimiz yaprak dökümündeki alirıza bey gibi olcaz abi kalp krizi felç filan.. "Aman ağzımızın tadı kaçmasın" diyorum ben beyler

arkadaşlar nokıa care deçalışan teknik arkadaş boşuna beklemeyin anna n8 ve c7 ye gelmıo dıo

ya saçma konuşanlar var nokianın şuan en iyi telefonu olan n8e anna gelmeyecek ama x7de sadece olacak .d güldürmeyın adamı

aynen dostum bu şekilde konu açıp açıklama yapanlar sadece kendilerine güldürüyorlar başka bişe değil yani![]()

arkadaslar yanlıs anlamayın eski simgeler daha güzel duruyodu bence bu yenileri çok basit nasıl desem paintte çizilmiş gibi aynı insan 3 boyutlu daha canlı gösterişli simgeler yapar yaa.. kişisel görüşüm istese yapar nokia çok zor birşey değil 3d icon yapmak yani bir sürü mühendise para ödüyor..
birde üstteki simgeler renkli olsa daha güzel dururdu.örnek: se satio ya da vivaz...
yok artk lebron james.. Lebron anna.. Anna james.. ancelina culi. Öhh "symbian anna n8e gelmiyor" What The ****? Yok beyler yok bu söylentiler shoplu resimler falan filan yok abi kaldıramıcam hepimiz yaprak dökümündeki alirıza bey gibi olcaz abi kalp krizi felç filan.. "Aman ağzımızın tadı kaçmasın" diyorum ben beyler

şakacı bir arkadaşın varmış