Symbian Belle yeni resim sızdırıldı...

Sponsorlu Bağlantılar

Kubde

Kubde

Üye
O Nokia care deki arkadaş anna sının sözleşmesini mi okumuş?

• Beğen
Tepkiler: DeV/AsA ve Silinen Üye 2149105

erollcelik

erollcelik

Üye
ağzı olan konuşuyo derler keşke konuşsa ama ağzı olan bol keseden sallıyo

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Bende bir iş yerinde çalışıyorum ama patronumun ne düşündüğünü bilmiyorum!...
Yani bir yerde çalışan herşeyi biliyor anlamına gelmiyor değilmi?

Devildare66

Üye
yok artk lebron james.. Lebron anna.. Anna james.. ancelina culi. Öhh "symbian anna n8e gelmiyor" What The ****? Yok beyler yok bu söylentiler shoplu resimler falan filan yok abi kaldıramıcam hepimiz yaprak dökümündeki alirıza bey gibi olcaz abi kalp krizi felç filan.. "Aman ağzımızın tadı kaçmasın" diyorum ben beyler

• Beğen
Tepkiler: DeV/AsA, inanc609 ve Silinen Üye 2149105

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
yok artk lebron james.. Lebron anna.. Anna james.. ancelina culi. Öhh "symbian anna n8e gelmiyor" What The ****? Yok beyler yok bu söylentiler shoplu resimler falan filan yok abi kaldıramıcam hepimiz yaprak dökümündeki alirıza bey gibi olcaz abi kalp krizi felç filan.. "Aman ağzımızın tadı kaçmasın" diyorum ben beyler

:d::d::d::kop::kop::kop::yuru

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
bellede beni şu görüntünün güzelliğinden yanısıra Qt arayüze sahip olacak olması heyecanlandırıyor iphone kadar pırıl pırıl bir arayüzü olacak symbianın bence bellede symbiana budur dedirtecekler ;)

akinorta

Üye
    Konu Sahibi
yok böyle bir şey ya inanmayın herşeye özellikle de Nokia Türkiye çalışanlarına. Onların hiçbir şeyden haberleri yok. Biz burada forum olarak çok daha fazla bilgiye sahibiz, emin olun.
Symbian Anna acemice hazırlanan Symbian ^3 'ün bazı eksikliklerini kapatmak için yapılacak. N8 ve C7 ye gelmezse kime gelecek zaten mantıken. Biri canavar telefon biri de sexy bir telefon.
Bu arada bi arkadaşın paylaştığı video Belle'nin değil Yeni Symbian Anna'nın videosu... :)

uMTOku

Üye
qt music player'i indirin o tarz bir arayüzü belle bu anna değil

Anußis

Anußis

Üye
ya saçma konuşanlar var nokianın şuan en iyi telefonu olan n8e anna gelmeyecek ama x7de sadece olacak .d güldürmeyın adamı

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
ya saçma konuşanlar var nokianın şuan en iyi telefonu olan n8e anna gelmeyecek ama x7de sadece olacak .d güldürmeyın adamı

aynen dostum bu şekilde konu açıp açıklama yapanlar sadece kendilerine güldürüyorlar başka bişe değil yani :D

Anußis

Anußis

Üye
estafurullah kardeş konu için sagol... sadece x7 ye gelecek demiş olanlara diyoruz :)

Devildare66

Üye
ya öyle şey mi olur artık moka sardı ya bu muhabbetler xd

• Beğen
Tepkiler: Anußis
Anußis

Anußis

Üye
aynen öyle oldu her kafadan ses çıkıyor zaten diyen arkadaşlarda mantık olsa . insan bi düşünür . o kadar n8 üzerinde test edilmiş videoları , afişleri , resimleri boy boy pr2nin .d

AYNA

AYNA

Üye
arkadaslar yanlıs anlamayın eski simgeler daha güzel duruyodu bence bu yenileri çok basit nasıl desem paintte çizilmiş gibi aynı insan 3 boyutlu daha canlı gösterişli simgeler yapar yaa.. kişisel görüşüm istese yapar nokia çok zor birşey değil 3d icon yapmak yani bir sürü mühendise para ödüyor..
birde üstteki simgeler renkli olsa daha güzel dururdu.örnek: se satio ya da vivaz...

_ardaa

_ardaa

Üye
arkadaslar yanlıs anlamayın eski simgeler daha güzel duruyodu bence bu yenileri çok basit nasıl desem paintte çizilmiş gibi aynı insan 3 boyutlu daha canlı gösterişli simgeler yapar yaa.. kişisel görüşüm istese yapar nokia çok zor birşey değil 3d icon yapmak yani bir sürü mühendise para ödüyor..
birde üstteki simgeler renkli olsa daha güzel dururdu.örnek: se satio ya da vivaz...

nokia anna için performans artışı vaadinde bulundu yeni ikonları bende sevmedim açıkçası ama dediğin gibi 3D efektli ikonlar olsaydı performansı olumsuz etkilerdi sanırım bu yüzden daha basit birşeyler tasarlamışlar.

marsharun

marsharun

Üye
Bu nokia bizle dalga geçiyor sanki. Aylardır anna bekliyoruz. Madem gelmicek anna bize gelecek deme. Geleceğine yakın bir tarih söle bunu insanları çileden çıkartma. Şimdi de belle çıktı daha anna ya kavuşamadan. Anna sene sonunu bulacak da belle artık bilemiyorum. Arkadaşlar sözlerimi yanlış anlamayın sonuna kadar nokia cıyım fakat bu şekil olmuyo inananın. Çıkacak diyırsalar çıkarsınlar ne bu kaç aydır çıkacak diye milleti kandırıyorlar.

mesut1979

Üye
android 1 sene icinde 2 büyük güncelleme cikardi nokia hala bi annayi 7 aydir cikaramadi.

pRime.

pRime.

Üye

:ehe

----------Eklendi @ 08:12:45 ---------- Yazıldı @ 08:11:47 ----------

şakacı bir arkadaşın varmış

Gecikmiş 1Nisan şakası... :D :kop:

Üst Alt