Daha önce kimsenin başına geldi mi bilmiyorum ama kısaca anlatayım. Burda anlatıldığı şekilde flash attım. Telefonu açtım önce nokia yazısı sonra birnirine uzanan eller sesli olarak ekranda belirdi, gitti ve sonrasında ekrana başka görüntü gelmedi. Tuş kilidini açıp kapayabiliyorum. Titreşimden anladığım kadarıyla. Ama açtığımda ekrana görüntü gelmiyor. Denemek için başka bi telefondan arama yaptım. Telefonum çaldı fakat cevaplayamadım. Cevaplama ya da reddet tuşu çalışmadı. Ancak yandan tuşlarıu kilitlediğimde menü tuşuna basınca ekranda kilit aç göründü ve açabildim ekranı . Tabi yine gelen aramayı cevaplayamadım.
Şimdi bu telefonun sorunu nedir. Dead Phone dedikleri bu olmasa gerek.
Tam olarak videodaki gibi yaptım refurbish yerine update software dedim. Bununla bi alakası olabilir mi.
Ancak Alman Anna ile değil naviden indirdiğim Türkçe anna ile yaptım. Bunula alakası olabilir mi
Şimdi ne yapabilirim. Şimdiden Teşekkürler
Eğer burada anlatılanları yapmış olsaydın ekrana siyah zemin üzerine beyaz NOKIA yazısı ardından yine siyah zemine beyaz animasyon noktalar gelmeliydi. Ya sen elindeki başka bir FW'yi kurdun, yada hatalı bir işlem yaptın. Bende alman Anna değil, Türkçe olan ile yaptım ve hiç bir sıkıntım yok.
----------Eklendi @ 10:22:04 ---------- Yazıldı @ 10:05:06 ----------
sorunda burda zaten hiç birşey gözükmüyor telefonu depolama aygıtı olarak görüyor ovi suite de giremiyorum
Arkadaşım, senin sorununun ne olduğunu tam anlamış değilim. Ancak kullandığın windows ile ilgili olabilir. Windos 7 64 bit ve 32 bit versiyonları ile denedim bir sıkıntı olmadı.
Emin değilim ancak kullandığın windows modifiye edilmiş sürümlerden biri ise sıkıntı doğma olasılığı yüksek. Çünkü modifiye windows'larda baika programlara yer açmak için içinden bazı driver ve yazılımları çıkarıyorlar. Bu durumda bazı proglar ve yazılımlar için gerekli bir takım sürücü dosyaları olmadığı için buna benzer sorunlar yaşanabiliyor.
Tavsiyem; eğer modifiye windows kullanıyorsan başka bir bilgisayarda normal yollarla kurulmuş bir windows ile denemendir.
Şuan aklıma başka bir çözüm gelmiyor. Ama buralarda olacağım, yardım etmeğe devam ederim.
NOT: Şuan başka bir CFW BELLE ile yükleme hazırlığı yapıyorum. Başarılı olursam buradan paylaşacağım.