Symbian Belle ve Anna N8'e Nasıl Yüklenir [Detaylı Anlatımlı+Resimli+Türkçe]

Sponsorlu Bağlantılar

rowel35

rowel35

Üye
Navifirmde 22.14 ve euro2_dg_germany (0599762) seçili olmasına rağmen RM-596_M004.44.emmc.fpsx dosyası gözükmüyor. diğer 8 dosya var. dosyayı başka bir yerden indirme imkanı varmı?

navfirm de sol üst köşe de seçeneklerde nokia suit care var. onu seçip soldaki listeden tekrar n8 i bulup anna yı seçip ona göre baktığında bulursun. ama dikkat et nokia pc suit veya ovi suit açık olmasın. saat singesinn orda da gizli olarak çalışır o yüzden ordan da çıkış yapmalısın.

bende aradım en başta ama sonra deneme yanılma ve webstyle nın yardımları ile buldum:)

betoner

betoner

Üye
navfirm de sol üst köşe de seçeneklerde nokia suit care var. onu seçip soldaki listeden tekrar n8 i bulup anna yı seçip ona göre baktığında bulursun. ama dikkat et nokia pc suit veya ovi suit açık olmasın. saat singesinn orda da gizli olarak çalışır o yüzden ordan da çıkış yapmalısın.

bende aradım en başta ama sonra deneme yanılma ve webstyle nın yardımları ile buldum:)

Çok teşekkürler dediğin gibi yapınca tüm dosyalar gözüktü.

firfir79

firfir79

Üye
rowel arkadaşım; benim flashlamadaki sorunum ;
flash işlemine başladıktan sonra doğal olarak teli kapatıyor ve bundan sonra pc telefonu görmüyor.
windows 7 otomatik olarak NOKİA USB ROM diye bişey yüklemeye çalışıyor fakat tel kapalı olduğu için bu driverı yükleyemiyor ve bende 3 gündür flash atamadığım için burada kuduruyorum :)
internetten bu driverı aradım, buluyorum fakat inen klasörde 24 kb lık bi setup dosyası var. yüklemek için basıyorum ama herhangi bir yükleme olmuyor.
bu konuda bana yardımcı olabilir misin? bu driverı nasıl yükleyebilirim bilgisayara

rowel35

rowel35

Üye
rowel arkadaşım; benim flashlamadaki sorunum ;
flash işlemine başladıktan sonra doğal olarak teli kapatıyor ve bundan sonra pc telefonu görmüyor.
windows 7 otomatik olarak NOKİA USB ROM diye bişey yüklemeye çalışıyor fakat tel kapalı olduğu için bu driverı yükleyemiyor ve bende 3 gündür flash atamadığım için burada kuduruyorum :)
internetten bu driverı aradım, buluyorum fakat inen klasörde 24 kb lık bi setup dosyası var. yüklemek için basıyorum ama herhangi bir yükleme olmuyor.
bu konuda bana yardımcı olabilir misin? bu driverı nasıl yükleyebilirim bilgisayara

bende aynı sorunla karşılaştım kardeşim. ancak, ben herhangi bir şekilde rom yüklemedim. dediğin gibi teli görmüyor gibi gibi.meğersem:) benim tel ölmüş:)
sonra ben naptım peki. dead phone flash attım. sonra sırasıyla germany anna ve üzerine belle, yükledim. istersen ilk önce telefonuna dead phone flash at arkdaşm.

yanlış birşey demedim sanırım. benim başıma gelenin aynısı gelmiş başına. ben böyle yaptım şimdi de çok memnunum. sıkıntı olursa yaz onlineyim bu gece

firfir79

firfir79

Üye
benim tel ölü değil :) çünkü şu anda açık ve gayet melul bi şekilde bana bakıyor :d:
dead flash dahi atamıyorum ben tele. çünkü flashdada teli görmüyor usb den
sıyıracam vallaha :)

FastBreaker

FastBreaker

Üye
benim tel ölü değil :) çünkü şu anda açık ve gayet melul bi şekilde bana bakıyor :d:

kardeşim dead phone flash için iskandinav sürümü lazım pr 1.0 başka hiçbir sürüm dead phone da çalışmaz

----------Eklendi @ 22:01:45 ---------- Yazıldı @ 22:01:23 ----------

belleyi yükledim çooooook teşekkür ederim :) şuan garanti dışı mı telefonum ?

falcons58

falcons58

Üye

ilk başta flasha başlarken ekran koruyucunun süresini artır flash başlarken ekran koruyucu girerse sıkıntı oluyo bendede olmuştu aynısı..

firfir79

firfir79

Üye
bende süre sınırı yok zaten dostum. kesinlikle ekran koruyucu girmiyo devreye
tek derdim tel kapandıktan sonra hiç bir şekilde pc nin teli görmemesi ve flashı tamamlamaması.
nokia pc suite bile indirip kurdum ama yok :)
ben buişi beceremicem herhalde :(
gidip htc sensation alacambu olay yüzünden yahu neredeyse. iyice ümidim kırıldı. arkadaşlar sağolsunyardımcı olmaya çalışıyorlar ama ya ben derdimi anlatamıyorum, veyahut onlar başka birşey anlıyorlar.
scandinav ı da indirip o şekilde dead flash atmaya çalışıcam bakalım. gerçi ondan da şüpheliyim ama deneyeceğim.
nokia usb rom.... tek derdim bu, bunu yükleyebilsem sanırım problemi çözeceğim ama onuda bi türlü kuramadım

qaos35

Üye
qaos35 http://www.maxicep.com/symbian-bell...mli-resimli-turkce-33-545091.html#post3883543
bende denilenlerin aynısını yaptım belle yi yükledim oldu açtım teli pin kodunu girdim tel açıldı fakat hiç görüntü yok sonra tekrar flaşladım yine aynı bende 24.001 versiyonunu yükledim şimdi telefon hiç açılmıyor açma düğmesine basıyorum titriyor ama tık yok pc ye bağlıyorum görmüyor telefonu lütfen biri yardım etsin :(((

Flash işleminden sonra telefonun açılmama durumunda DEAD PHONE olarak yükleme yapman gerekiyor.

telefonum sadece açılma titreşimi veriyor pc ye bağlayınca görmüyor flash işlemi yapamıyorum

poginaliii

Üye
bu hatayı alıyorum yardım edin(Neither dp1.0 nor dp 2.0 was found for the product or the product cannot be identified ) ilk kez flash deniyorum :D

rowel35

rowel35

Üye
bende süre sınırı yok zaten dostum. kesinlikle ekran koruyucu girmiyo devreye
tek derdim tel kapandıktan sonra hiç bir şekilde pc nin teli görmemesi ve flashı tamamlamaması.
nokia pc suite bile indirip kurdum ama yok :)
ben buişi beceremicem herhalde :(
gidip htc sensation alacambu olay yüzünden yahu neredeyse. iyice ümidim kırıldı. arkadaşlar sağolsunyardımcı olmaya çalışıyorlar ama ya ben derdimi anlatamıyorum, veyahut onlar başka birşey anlıyorlar.
scandinav ı da indirip o şekilde dead flash atmaya çalışıcam bakalım. gerçi ondan da şüpheliyim ama deneyeceğim.
nokia usb rom.... tek derdim bu, bunu yükleyebilsem sanırım problemi çözeceğim ama onuda bi türlü kuramadım

sen dead phone flash yap. sorun gidecek. sadece sıkıntı etme. sakin ol. başıma gelenlerin aynısını yaşıyorsun. emin ol. ben 8 saat uğraştım. sonra bıraktım 1 saat ara verdim. dead phone filaş anna belle. iş bukar.

sadece denilenleri yap forumda var.

zamizazo

Üye
Daha önce kimsenin başına geldi mi bilmiyorum ama kısaca anlatayım. Burda anlatıldığı şekilde flash attım. Telefonu açtım önce nokia yazısı sonra birnirine uzanan eller sesli olarak ekranda belirdi, gitti ve sonrasında ekrana başka görüntü gelmedi. Tuş kilidini açıp kapayabiliyorum. Titreşimden anladığım kadarıyla. Ama açtığımda ekrana görüntü gelmiyor. Denemek için başka bi telefondan arama yaptım. Telefonum çaldı fakat cevaplayamadım. Cevaplama ya da reddet tuşu çalışmadı. Ancak yandan tuşlarıu kilitlediğimde menü tuşuna basınca ekranda kilit aç göründü ve açabildim ekranı . Tabi yine gelen aramayı cevaplayamadım.
Şimdi bu telefonun sorunu nedir. Dead Phone dedikleri bu olmasa gerek.
Tam olarak videodaki gibi yaptım refurbish yerine update software dedim. Bununla bi alakası olabilir mi.
Ancak Alman Anna ile değil naviden indirdiğim Türkçe anna ile yaptım. Bunula alakası olabilir mi
Şimdi ne yapabilirim. Şimdiden Teşekkürler

firfir79

firfir79

Üye
şu anda dead phone flash yapmaya çalıştım aldığımhata mesajını yazıyorum şimdi :(
The flashing failed. Do you want to retry the flashing?

HRESULT 0x8401f141 (-2080247487)

Flash: Boot rom was not detected after phone boot up. Unable to start flashing.

flashın başladığı yerdeki mesajda şöyle
Initializing
Scanning image files...
Waiting for USB device...
ERROR: Failed to set phone to flashmode
All operations completed
Firmware updating failed.

ben nerde hata yaptım şimdi ?
balta gibi ovi suitten annayı yüklemiştim. telefon hiç bişeye benzemiyor şu anda. telden nefret ettim vallahi

----------Eklendi @ 23:00:28 ---------- Yazıldı @ 22:48:56 ----------

bu arada benim phoenix programında connection , N/A , refrsh , settings kısımları kendiliğinden açık geliyor
ama videodakinde bunlar yok ve manage connections da yok. acaba versiyon farkımı var. bi yerde yanlış yapıyorum ama nerde :)
Phoenix_Service_Software_2011.24.002.46258_Cracked benim versiyon bu

rowel35

rowel35

Üye
şu anda dead phone flash yapmaya çalıştım aldığımhata mesajını yazıyorum şimdi :(
The flashing failed. Do you want to retry the flashing?

HRESULT 0x8401f141 (-2080247487)

Flash: Boot rom was not detected after phone boot up. Unable to start flashing.

flashın başladığı yerdeki mesajda şöyle
Initializing
Scanning image files...
Waiting for USB device...
ERROR: Failed to set phone to flashmode
All operations completed
Firmware updating failed.

ben nerde hata yaptım şimdi ?
balta gibi ovi suitten annayı yüklemiştim. telefon hiç bişeye benzemiyor şu anda. telden nefret ettim vallahi

----------Eklendi @ 23:00:28 ---------- Yazıldı @ 22:48:56 ----------

bu arada benim phoenix programında connection , N/A , refrsh , settings kısımları kendiliğinden açık geliyor
ama videodakinde bunlar yok ve manage connections da yok. acaba versiyon farkımı var. bi yerde yanlış yapıyorum ama nerde :)
Phoenix_Service_Software_2011.24.002.46258_ed benim versiyon bu

hocam, navfirmden doğru şeyi indirmediysen alırsın bu mesajı:) bende aldım çünkü:D
oradaki şekilde navfirmden indrdiğine emin misin? pr 1.0 sürüm.

Furbey40

Furbey40

Üye
Türkçe yamalı Belle 3.1 kullanıyorum. Yüklediğim uygulamaların bazıları ilk yüklediğimde çalışıyor, telefonu kapayıp açtığımda çalışmıyor. Daha öncede başıma galmişti, *#7370# yaparak tekrar uygulamaları yüklemiştim ve sorunsuz çalışıyordu, fakat bu seferde aramalardaki telefon açmadaki titreşimli uyarı kaybolmuştu, bunun için dead phone modda flash attım ve titreşim uyarısı tekrar geldi, yüklediğim uygulamalar yine düzenli çalışmıyor. Bu konuda bir çözüm var mı?

Not: Dili ingilizce yapıp yükledim vs, yine bazı uygulamalar problemli.

loverblue

Üye
Arkadaslar n8 e kıyıp yuklerken içim acıdı ama yukleme sonunda telefona yenıden asık oldum :)

bekir23

Üye
arkadaşlar belle yazılmının kurarken tlf acık mı filaşlıcaz kapalı mı yardımcı olun

qaos35

Üye
ben herşeyi hallettim aynen denildiği gibi yaptım harfi harfine en son formatıda attım fakat dili türkçe değil telefonun dil seçeneğinde sadece ing ve rusça mı ne öyle bi dil var türkçe için başka bir işlem mi yapıcaz 2 sefer denedim ilki olmamıştır diye ama 2. de aynı türkçe için farklı bir işlemmi yapmam gerekiyor

Üst Alt