Symbian Belle ve Anna N8'e Nasıl Yüklenir [Detaylı Anlatımlı+Resimli+Türkçe]

Sponsorlu Bağlantılar

firfir79

firfir79

Üye
hocam, navfirmden doğru şeyi indirmediysen alırsın bu mesajı:) bende aldım çünkü:D oradaki şekilde navfirmden indrdiğine emin misin? pr 1.0 sürüm.
dostum vallaha sıkıldım yahu :) bu aksam tekrar denıcem bakalım programları kaldırıp tekrar kurucam msn ımı kaydeder mısın bırebır konusarak cozmeye calısalım ben hata yapıyorum bı yerde ama nerde [email protected]

poginaliii

Üye
Flashing finalization failed. Do you like to retry the finalizing?

HRESULT 0x8421001c (-2078212068)

Firmware: Cannot verify communication to phone after flashing. Make sure that phone booted up correctly and retry. bu hatayı alıyorum yardım edin çok acil lütfennnn

----------Eklendi @ 13:57:50 ---------- Yazıldı @ 13:54:12 ----------

yardım edinn nerde hata yaptımmm ağlamak üzereyimm :(

----------Eklendi @ 14:02:42 ---------- Yazıldı @ 13:57:50 ----------

yardım lütfennn acil bekliyorum :!!!!!!!! :(((((

----------Eklendi @ 14:06:23 ---------- Yazıldı @ 14:02:42 ----------

yahu niye kimse yardım etmiyor webstyle dediğin herşeyi yaptım niye bu hata

----------Eklendi @ 14:17:26 ---------- Yazıldı @ 14:06:23 ----------

Allahım yardım edecek kimse yok mu çok zor durumdayım telefon öldü mü ne oldu

haliloz95

Üye
yahu arkadaşlar flash ı yanlış atıp ta burda zırlamayın arkadaş bilmeyen yapmasın demiş çok güzel anlatmış bende bilmiyodum denedim oldu ordakileri bire bir yap kesinlikle olur ve telefonunun yazılım sürümüne dikkat et 24.1 se önce downgrade yapıp sonra bunu yüklemen gerekecek burdaki dosyalarla yaparsan. kolay gelsin yerinde olmak istemezdim @poginaliii

firfir79

firfir79

Üye
yahu arkadaşlar flash ı yanlış atıp ta burda zırlamayın arkadaş bilmeyen yapmasın demiş çok güzel anlatmış bende bilmiyodum denedim oldu ordakileri bire bir yap kesinlikle olur ve telefonunun yazılım sürümüne dikkat et 24.1 se önce downgrade yapıp sonra bunu yüklemen gerekecek burdaki dosyalarla yaparsan. kolay gelsin yerinde olmak istemezdim @poginaliii

dostum yapmışsın olmuş. bunuda burda diğer arkadaşlara saygısızlık yapacak şekilde belirtmene gerek yok. bizlerin yanlış yaptığı yerler var ve bu yanlışlıkları işin ehli olan arkadaşlarımıza danışarak çözüp bizlerde bu sürümü kullanmak istiyoruz. biraz ayıp etmişsin; konuşma üslubu olarak beklenmicek bişey olmuş...

• Beğen
Tepkiler: falcons58

mxcp

Üye
arkadaşlar bende yeni güncelleme var diye güncelleme yapmıştım fakat şu anda telefon ingilizce. türkçe anna yok mu hala ne yapmam lazım yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler...

rowel35

rowel35

Üye
dostum vallaha sıkıldım yahu :) bu aksam tekrar denıcem bakalım programları kaldırıp tekrar kurucam msn ımı kaydeder mısın bırebır konusarak cozmeye calısalım ben hata yapıyorum bı yerde ama nerde [email protected]

dostum kusura bakma anca girdim bu konuya.
ya msn kullanmıyorum desem güler misin?:D

istersen özelden numaranı at, ben şirketteyken akşam arayayım seni team viewer ile bağlanayım birlikte yapalım olur mu?

cwal58

Üye
arkadaşlar symbian işletim sistemini tamamen değişemezsiniz nedeni telefonda işlemci ve fiziksel ara bellek kapasitesi veri yolu sanal bellek işlemci katmanı yani bunu telefona sığdırmak zor sıgdirsak bile birtane fan ve takviyeli pil lazım buda imkansız işletim sistemi diyerek insanları kandırıyorlar işletim sistemi sınırsız kullanım her programa açık demektir yani masa üstü pc veya laptop tur telefonumuzda mucize aramaya gerek yok :)

ustura42

ustura42

Üye
Arkdaşlar bişey sorucam bende şuan formda verilen hacli uda olan anna sürümü var pr kodu 05999914 bu yani euro2 turkey bunu üzerine direk flash atsam olurmu yoksa alman annasına dönmem gerklimi. Acil cevap

fikret3968

fikret3968

Üye
anna yı yüklerken german dg olması şartmı german wh olması sorun yaratırmı

WebStyle

WebStyle

Üye
    Konu Sahibi
Arkdaşlar bişey sorucam bende şuan formda verilen hacli uda olan anna sürümü var pr kodu 05999914 bu yani euro2 turkey bunu üzerine direk flash atsam olurmu yoksa alman annasına dönmem gerklimi. Acil cevap

Türkçe sürüm üzerine yükleyen arkadaşlar da var. Bir sorun olmadığından bahsettiler..

anna yı yüklerken german dg olması şartmı german wh olması sorun yaratırmı

Yükleyebilirsiniz. Eğer şayet telefon açılmaz ise bu sonraki aşama dead flash ile telefonu kurtarırsınız..

ustura42

ustura42

Üye
Türkçe sürüm üzerine yükleyen arkadaşlar da var. Bir sorun olmadığından bahsettiler..

ama benimki v24.1 farkeder mi yoksa 22.14 e dönmem gerekir mi

----------Eklendi @ 19:03:57 ---------- Yazıldı @ 18:11:26 ----------

belleyi yükledim orjinal tr sürüm üzerine belle yükledim ve başarılı. emeğine eline koluna klavyene mausuna işlemcine remine ekran kartına sağlık :aha:

• Beğen
Tepkiler: WebStyle

altayayhan

Üye
Anna yı otomatik güncellemiştim.. ama anna nın ne olduuğundan bi haberdim. bu konuyu da anna güncelleme problemlerini araken buldum.. Bir baktım ben daha anna yı anlamadan bir de belle si varmış.. daha mı eskidir daha mı yenıdır derken son sürüm olduğunu ve yorum yapan arkadaşların da son derece memnun oldğunu gördum.. navifirm ile dosyaları indirmek hayli uzun oluyor.. lakin 1,70 gb gibi bi veri indirmeniz gerekiyor akşam bağladım sabaha baktım inmiş... ee akşamı da konuyu bir güzel okudum ve 17 sayfalık formun da tamamını okudum.. olayın mantığı gayet basitmiş. Belle gerçekten de çok güzel bi işletim sistemiymiş.. yapanın ellerine sağlık..Anna yı bence daha fazla lanse etmeyip Belle ile güncellemelere girse Nokia nın hayatı boyunca atacağı en makul adımlardan birisi olur sanırım ... Buradan emeği geçen arkadaşlara gerçekten sonsuz teşekkürler... emeği geçen herkes için + Rep

+Rep

----------Eklendi @ 20:18:20 ---------- Yazıldı @ 20:08:24 ----------

Flashing finalization failed. Do you like to retry the finalizing?

HRESULT 0x8421001c (-2078212068)

Firmware: Cannot verify communication to phone after flashing. Make sure that phone booted up correctly and retry. bu hatayı alıyorum yardım edin çok acil lütfennnn

----------Eklendi @ 13:57:50 ---------- Yazıldı @ 13:54:12 ----------

yardım edinn nerde hata yaptımmm ağlamak üzereyimm :(

----------Eklendi @ 14:02:42 ---------- Yazıldı @ 13:57:50 ----------

yardım lütfennn acil bekliyorum :!!!!!!!! :(((((

----------Eklendi @ 14:06:23 ---------- Yazıldı @ 14:02:42 ----------

yahu niye kimse yardım etmiyor webstyle dediğin herşeyi yaptım niye bu hata

----------Eklendi @ 14:17:26 ---------- Yazıldı @ 14:06:23 ----------

Allahım yardım edecek kimse yok mu çok zor durumdayım telefon öldü mü ne oldu

Dostum ben de de 24,1 sürümü vardı ben de o şekilde yaptım ve aynı hata bende de oldu bi sorun yok dewamında da zaten ne yapacağını ingilizce olarak söylüyor.. önce usb kablosunu tel den ayır. sonra açma tuşuna 8 sanıye basılı tut. daha sonra 3 kere titreyecek tel .. sonra bi 10 sn kadar bekle.. ardından usb kabloyu tak ve normal şekilde aç telini.. tel açıldıktan sonra bilgisayardaki retry bas ve işlemler dewam ediyor.. burada dikkat etmen gereken şey flaslarkenzaten mavi bi gösterge çıkıyor . o dolmadan bişeylere dokunma..
ama sen sanırım zaten bu kısımları geçmiş lmalısın kı
Firmware: Cannot verify communication to phone after flashing. Make sure that phone booted up correctly and retry.

hatasını alıyorsun.. konunun en başında altta yazıyo zaten bunun usb kablosunu tanımadığı için böle yaptığını.. cancel deyip çık... konunnun en başındaki sayfada anlatımın alt bölümünü oku.. videonun altındakılerı yane
kolay gelsin...

asx_42

Üye
ARkadaşlar ben yanlışlık veya ben bilmeden bu ovi storenin yetenekleriyle oldugu galiba yazılımımı 24.1 yaptıı ve turkce yok bunu yapsam türkçe olurmu!!!???

asx_42

Üye
ARkadaşlar Cok ama Cok Tşker Ederimmm ben olayı cozdumm 22.14 yapmadım.
24.1 de kaldı sadece formatı hazırlayan arkadaşın vermiş oldugu hack dosyasıını yukledim oldu bitti

kannkii

kannkii

Üye
phoneix'i yükledim fakat bağlantı yerinde usb 1 yerine no connection yazıyor yardım edebilecek varmı acaba

poginaliii

Üye
Nawifirm den 24.1 anna yı telefonuma dead phone flash ile flashladım belle dosyalarım mevcut direk belleyi kurabilirmiyim yoksa en baştan alman annasını mı kurmam gerekiyor

seninaskina60

Üye
Buyuk harflerle yazıyorum
konuda emegı gecen cok degerlı kardeslerıme hayranlık, saygı ve selamlarımı ıletıyorum.
Sanal ortamda turkıye gıbı koca bır ulkeye hıtap edıp her turlu ıhtıyaclara kolaylıkla cozumler uretebılen
aynı zamanda
arı gıbı calışan basta sıte yonetımındekı kardeslerım ve emegı gecen her sıte uyesı kardeslerıme tesekkur ederım.

RizeOnline

Üye
Arkadaşlar Cihaz güncellemelerinden sonra nedense ovi mağaza ya giriyorum fakat bir uygulama indirmeye calıstıgımda uye adımla girince giriş yapamıyorum ve sürekli bağlantı hatası var diyor ama internet baglantısında bir sıkıntı yok bu hata n8-c7 ve c6 da sürekli çıkıyor. Nokia mağazayı kurdum onda da bu hatayı aldım. Bu konuda benim gibi başka kimse varmı baglantı hatası sorunu veren? Bu sorun belle ye gecince oldu hepsinde de v.24 leri kurdum. Ama refurbished ile degil ya sw reset ya da update ile kurdum phoneix ten ama örnegin c7 de sonradan nfc destegi ve magaza güncellemesi cıkınca onuda guncelledim. Yine aynı baglantı sorunu var.. Bu konuda sorun yasayıpda duzelten varsa yazarsa sevinirim bana pm atsın.

firfir79

firfir79

Üye
phoneix'i yükledim fakat bağlantı yerinde usb 1 yerine no connection yazıyor yardım edebilecek varmı acaba

dostum o yazının yanında "ok" işareti vardır. ona basınca "usb" yide görürsün

asx_42

Üye
Dİrek BElle yı yuklebilirsin kardeşimm hic bir sorunn olmaz ben birebir denedim ve harika olduu KESİNLİKLE sorunsuz CALIŞIYOR.

Üst Alt