Symbian Belle ve Anna N8'e Nasıl Yüklenir [Detaylı Anlatımlı+Resimli+Türkçe]

Sponsorlu Bağlantılar

qaos35

Üye
bende denilenlerin aynısını yaptım belle yi yükledim oldu açtım teli pin kodunu girdim tel açıldı fakat hiç görüntü yok sonra tekrar flaşladım yine aynı bende 24.001 versiyonunu yükledim şimdi telefon hiç açılmıyor açma düğmesine basıyorum titriyor ama tık yok pc ye bağlıyorum görmüyor telefonu lütfen biri yardım etsin :(((

firfir79

firfir79

Üye
flasha basladıktan sonra telefon kapandıgında artık telefonu gormedıgı ıcın devam etmıyordu. dead flash dahıldı, programları kaldırıp tekrar kurdum ama yıne aynı sonuctu. sanırım sorunun ne oldugunu cozdum wındows 7 otomatık olarak drıver yuklerken NOKIA USB ROM u yuklıyemıyor. Sımdı bu drıverı bulup yukledıkten sonra bakalım sonuc elde edıcem mı ama ancak aksama yapabılırım calıstıgım ıcın yapmaya vaktım yok malesef yasırt arkadasım sendede aynı sorun var sanırım bu kısmı kontrol et bakalım buradansa cozersın ınsallah bırımız hallederse dıgerıne yardım eder :)

mkryvz

mkryvz

Üye
bende denilenlerin aynısını yaptım belle yi yükledim oldu açtım teli pin kodunu girdim tel açıldı fakat hiç görüntü yok sonra tekrar flaşladım yine aynı bende 24.001 versiyonunu yükledim şimdi telefon hiç açılmıyor açma düğmesine basıyorum titriyor ama tık yok pc ye bağlıyorum görmüyor telefonu lütfen biri yardım etsin :(((
Flash işleminden sonra telefonun açılmama durumunda DEAD PHONE olarak yükleme yapman gerekiyor.

----------Eklendi @ 11:05:12 ---------- Yazıldı @ 11:03:28 ----------

flasha basladıktan sonra telefon kapandıgında artık telefonu gormedıgı ıcın devam etmıyordu. dead flash dahıldı, programları kaldırıp tekrar kurdum ama yıne aynı sonuctu. sanırım sorunun ne oldugunu cozdum wındows 7 otomatık olarak drıver yuklerken NOKIA USB ROM u yuklıyemıyor. Sımdı bu drıverı bulup yukledıkten sonra bakalım sonuc elde edıcem mı ama ancak aksama yapabılırım calıstıgım ıcın yapmaya vaktım yok malesef yasırt arkadasım sendede aynı sorun var sanırım bu kısmı kontrol et bakalım buradansa cozersın ınsallah bırımız hallederse dıgerıne yardım eder :)
Olabilir, ancak bende Windows 7 64bit kullanıyorum. Herhangibr sorunla karşılaşmadım.

yasirt

Üye
Arkadaşım, eğer yükldeğin resimler üzerine konuşuyorsak senin elindeki Phoenix versiyonun 2011 değil demektir.
Diğer bir ayrıntı; bilgisayarında OviSuit yüklümü? Yüklü ise kaldır, tekrar yükle.Ama önce Phoenix'i kaldır.
Eğer yüklü değilse OviSuit yükle, telefonunu tanıt.
Daha sonra Phoenix 2011 sürümünü yükleyerek tekrar dene.
İlk zamanlar benim başımada gelmiş, ben yöntemle çözüme ulaştım.

Bütün işlemleri buradan indirdiğim dosyalardan yaparak yağıyorum arkadaşım o zaman buradaki dosyalarda bir sıkıntı var dicem ama sadece bende ve bir arkadaşımızda daha çıktı sorun.
Bilgisayarımda ovisuit yüklü telefon tanıtılmış durumda
bu işlemi 3 farklı pcde yaptım aynı hataları aldım hepside win7 yüklü makinalardı. birde xp makinasında deneyeceğim bakalım sonuç ne olacak

----------Eklendi @ 14:21:32 ---------- Yazıldı @ 14:20:21 ----------

birde böyle deneyelim arkadaşım bakalım sonuç ne olacak ilk bulan haber versin :)

mkryvz

mkryvz

Üye
Bir süredir dahili GPS sorunum vardı, üstesinden gelmeyi başardım.
Şuanda hiç bir sıkıntım yok. GPS çalışıyor, sadece uydu bağlantı sembolü görünmüyor.
Düzeltebilmek için önce Anna 24.1 Türkçe'ye döndüm. Ardından tekrar buradaki Belle'yi yükledim. Depo hafısanı biçimlendirip, cihazı fabrika ayarlarına getirdim.
OviSuit üzerinden harita güncellemesi yaptım ve ÇALIŞTI. :)

Konuyu meşgul ettiğim için herkesten özür dilerim.

Yükleme sıkıntısı yaşayan arkadaşlar; eğer cihazınızda orjinal Anna 24.1 Türkçe varsa yapmanız gereken Anna 24.1 Türkiye indirmeniz, Phoeniz 2011 sürümü indirmeniz, ilk sayfadaki Belle ile ilgili dosyaları indirmeniz gerekmekte. Daha sonra gerekli kurulum ve yüklemeleri yapmanız gerekli. C:\Program Files (x86)\Nokia\Phoenix\Products\RM-596 (win7 için) altına anna 24.1 dosyalarını kopyalayın ve videoda gösterilen şekilde işleminizi yapın.

Eğer bir sıkıntı olursa elimden gelen yardımı yapmaya çalışırım. Ancak birazdan çıkmam gerekiyor, SALI gününden önce burada olamayacağım. Sorularınızı en erken salı günü cevaplayabilirim.
Kolay gelsin.
Son derece müthiş bir yazılım, tavsiye ederim.

firfir79

firfir79

Üye
yasırt arkadasımla benım sorunum dosyalarla ılgılı degıl. flashlamaya basladıktan sonra telefon kapandıgında usb den bılgısayarın telı gorememesı, bende wındows 7 64 bıt kullanıyorum ama bıseyler eksık kalıyor :) ılk defa yapıyorum bu ıslemı ama sonlandırmadan bırakmıcam :) dead flash dahı atamıyorum allah tan herhangı bısey olmadı tele henuz hep ERROR verıyor

mkryvz

mkryvz

Üye
yasırt arkadasımla benım sorunum dosyalarla ılgılı degıl. flashlamaya basladıktan sonra telefon kapandıgında usb den bılgısayarın telı gorememesı, bende wındows 7 64 bıt kullanıyorum ama bıseyler eksık kalıyor :) ılk defa yapıyorum bu ıslemı ama sonlandırmadan bırakmıcam :) dead flash dahı atamıyorum allah tan herhangı bısey olmadı tele henuz hep ERROR verıyor
Tam hata mesajını buraya yazarsan yada resmini gönderirsen yardımcı olmaya çalışırım.

eray28

eray28

Üye
paylaşım için teşekkürler telefona belle yi yukledım ama ing.
türkçeye nasıl çevircez ?

eray28

eray28

Üye
evet bu konu başlığından yukledım

mkryvz

mkryvz

Üye
evet bu konu başlığından yukledım
O halde ilk sayfada gerekli olan türkçeleştirme dosyaları var.
Dosyaları indirip, daha önce indirdiğin BELLE dosyalarının içine at, sorarsa üzerine yaz.
Ve videodaki gibi tekrar Flash at.

eray28

eray28

Üye
teşekkürler indiriyorum şuan

mkryvz

mkryvz

Üye
Kolay gelsin, benim artık çıkmam gerekiyor. Umarım başarılı bir yükleme olur ve keyfini sürersin.

poginaliii

Üye
dosyaları indirdim herşeyi tamamladım ama phoenix e girdiğimde fw update ye giriyorum product code için ... ya basıyorum dosyayı bulamıyor sizce sorun nerde

falcons58

falcons58

Üye
Emin misin? Normalden daha uzun bekliyor. Mobil data veya wifi bağlı olunca çalşıyor bende. Eğer mümkünse bir kere daha kontrol eder misin? Konumlama yöntemlerinden sadece Tümleşik (dahili) gps açık kalsın ve bağlantı yöneticisinden de bütün bağlantıları kapatıp dener misin?

denedim aynen hiç bir sorun yok gayet düzgün çalışıyor bende

firfir79

firfir79

Üye
dosyaları indirdim herşeyi tamamladım ama phoenix e girdiğimde fw update ye giriyorum product code için ... ya basıyorum dosyayı bulamıyor sizce sorun nerde
product code olmayacak " scan product" a basıcaksın ve dosyaları koydugun klasoru dogru yere ve dogru adla kaydettıgınden emın ol RM-596 seklınde olması gereklı

betoner

betoner

Üye
Navifirmde 22.14 ve euro2_dg_germany (0599762) seçili olmasına rağmen RM-596_M004.44.emmc.fpsx dosyası gözükmüyor. diğer 8 dosya var. dosyayı başka bir yerden indirme imkanı varmı?

rowel35

rowel35

Üye

telefon ölmüş şuan senin:) sorun yok ama, hemen dead phone yapıosun.

http://www.maxicep.com/symbian-3-ge...de-pr1-0-a-geri-donmek-n8-icindir-523312.html linkinden öğrenebilrsin. gayet basit.

daha sonra, germany anna yı yükle herşey yoluna girecektir. benim başıma da geldi çünkü:)

betoner

betoner

Üye
çabuk cevap için teşekkürler. Hattı çıkarttıktan sonra teli açmayı unutmuşum. :D

Üst Alt