Symbian Belle ve Anna N8'e Nasıl Yüklenir [Detaylı Anlatımlı+Resimli+Türkçe]

Sponsorlu Bağlantılar

karaboga_1890

karaboga_1890

Üye
bende atmadı şuana kadar

bu arada kurtuldum o iki saçma programdan yeniden kurdum üstüne sonra kaldırdım :)

firfir79

firfir79

Üye
arkadaslar bu arada ben 64 bit wın7 kullanıyorum bunun bı etkısı olabılır mı bende program fıles (x86) ıcıne kuruyor nokıa klasorunu

mademan05

Üye
aynen bende uyguladım oldu.24.1 den belleye geçtim.telefonu yeni almış gibi oldum teşekkürler

n000k

n000k

Üye
sızıntı, mızıntı yükledim valla dayanamadım.. şuan senin anlatımınla yükledim formatın bitmesini bekliyorum :) .. orjinali çıksın diye bekleyemedim.. umarım bu bana sorun çıkarmaz :).. çok teşekkürler..

----------Eklendi @ 22:53:25 ---------- Yazıldı @ 22:05:40 ----------

Almanya annasını indirip flashlayın onun üstüne belleyi yükleyin..

orjinal Tr Anna sı üzerine kurdum. herşey mükkemmel :oke:

firfir79

firfir79

Üye
arkadaşlar bi yere kadar geliyorum :)
dosyaları görüyor, annayı yüklemek için refurbish yapıyorum yüklemeye başlıyor , telefon kapanıyor ve görmediği için yükleme yapamıyor hata veriyor. verdiği hata şöyle;
The flashing failed. Do you want to retry the flashing?

HRESULT 0x8401f151 (-2080247471)

Flash: Failed to initialize boot rom connection. Check USB connections! If possible do not use USB1.1 ports or any USB hubs.

firmware uptade kısmındada şöyle yazıyor ; ERROR: Failed to set phone to flashmode

bilgisayardanda ha bire tık tık ses geliyor telefonu arıyor ama açık olmadığı için bulamıyor :)
yavaş yavaş ilerliyorum ama atamadım şu flashı yahu... 2-3 dk sonra telefon kendi kendine açılıyor ve bişey yokmuş gibi normal çalışıyor :)

nerde yanlış yapıyorum ?

mkryvz

mkryvz

Üye
sadece bir sorun var, o da tümleşik gps çalışmıyor 2 gündür denemediğim yol kalmadı gps çalışırsa mükemmel olsacak

mkryvz

mkryvz

Üye
Henüz gps sıkıntısını çözebilmiş değilim. Dahili (tümleşik) gps hiçbir şekilde çalışmıyor. Haritalar uygulamasını açtığımda uydu bağlantısı sembolü çıkmıyor, uygulama sürekli mobil veri bağlantısı istiyor.
Türkçe Belle yüklemek isteyenlerin buna dikkat etmesini öneririm.

pensacola

Üye
Sadece Sıkıntı O Değil Arada Uygulamalardan Sonra Mesaj Gönderiliyor Diyor Nereye gönderiyor Belli Değil Anna ya Bu Akşam Geri Döneceğim Dönebilirsem Tabii :) Bakıcaz Artık Hayırlısı :)

mkryvz

mkryvz

Üye
Sadece Sıkıntı O Değil Arada Uygulamalardan Sonra Mesaj Gönderiliyor Diyor Nereye gönderiyor Belli Değil Anna ya Bu Akşam Geri Döneceğim Dönebilirsem Tabii :) Bakıcaz Artık Hayırlısı :)
Bende herhangi bir mesaj gönderme durumu söz konusu olmadı, ama dediğim gibi dahili GPS çalışmıyor.
Sanırım bende geçici olarak Anna'ya döneceğim.

mkryvz

mkryvz

Üye
Benim gibi GPS sorunu yaşan var mı başka?

yasirt

Üye
Merhaba arkadaşlar

konuyu baştan sona okudum bende belle yüklemek istedim ama bir kaç hata aldım konu hakkında bilgisi olan arkadaşlardan yardımlarını rica ederim.

Ben orjinal tr annası üzerine kurmak istiyorum belleyi şuan telefonumda orjinal anna yüklü

ilk aldığım hata phoneix programı çalıştırırken phoneix programına usb bağla seçeneği bende gelmiyor.

ikinci aldığım hata ise frimware update tıkladığım zaman karşıma resimdeki hatayı çıkartıyor. daha sonrada boş bir sayfa geliyor.
muhtemelen hata ilk aldığım durumdan kaynaklanıyor sanırım telefonu usb modunda bağlanmadığı için galiba yine tam emin değilim bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

mkryvz

mkryvz

Üye
Merhaba arkadaşlar

konuyu baştan sona okudum bende belle yüklemek istedim ama bir kaç hata aldım konu hakkında bilgisi olan arkadaşlardan yardımlarını rica ederim.

Ben orjinal tr annası üzerine kurmak istiyorum belleyi şuan telefonumda orjinal anna yüklü

ilk aldığım hata phoneix programı çalıştırırken phoneix programına usb bağla seçeneği bende gelmiyor.

ikinci aldığım hata ise frimware update tıkladığım zaman karşıma resimdeki hatayı çıkartıyor. daha sonrada boş bir sayfa geliyor.
muhtemelen hata ilk aldığım durumdan kaynaklanıyor sanırım telefonu usb modunda bağlanmadığı için galiba yine tam emin değilim bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
Phoenix 2011 ile yüklemeyi dene. İlk sayfada Phoenix için indirme linki var.
Bende orjinal Anna Türkçe üzerine kurdum. Tek sıkıntım dahili gps çalışmadı. Başkada bir sorunla karşılaşmadım.
Anna yüklü olduğu için video dan devam etmelisin. Yalnız ilk önce Anna Türkçeyi indir. Daha sonra Belle ve türkçeleştirme dosyalarını indir ve videoya göre işlemlerini yap.

yasirt

Üye
Phoenix 2011 ile yüklemeyi dene. İlk sayfada Phoenix için indirme linki var.
Bende orjinal Anna Türkçe üzerine kurdum. Tek sıkıntım dahili gps çalışmadı. Başkada bir sorunla karşılaşmadım.
Anna yüklü olduğu için video dan devam etmelisin. Yalnız ilk önce Anna Türkçeyi indir. Daha sonra Belle ve türkçeleştirme dosyalarını indir ve videoya göre işlemlerini yap.

Cevap için teşekkürler zaten herşeyi ilk sayfadaki linkten indirerek yaptım. Bütün programlar ve dosyaları oradaki linklerden indirdim.
Resim ve videoya göre hareket ediyorum bende ama bir türlü yükleme işlemi olmadı.
Ben videodaki gibi scan yaptığım zaman karşıma direk ilk resimdeki durum çıkıyor. Ona rağmen devam etmeme rağmen de 2. resimdeki hatayı alıyorum.

firfir79

firfir79

Üye
arkadaslar bi oncekı sayfada yazdıgım mesaja cevap veren olmadı henuz :) aldıgım hata ovı magaza yuklu degıl ve otomatık olarak bı yazılımı yuklemedı wındows bu sebepten olabılır mı acıl yardımlarınızı beklıyorum bu BELLE yı yuklıyecem baska yolu yok :)

firfir79

firfir79

Üye
Cevap için teşekkürler zaten herşeyi ilk sayfadaki linkten indirerek yaptım. Bütün programlar ve dosyaları oradaki linklerden indirdim.
Resim ve videoya göre hareket ediyorum bende ama bir türlü yükleme işlemi olmadı.
Ben videodaki gibi scan yaptığım zaman karşıma direk ilk resimdeki durum çıkıyor. Ona rağmen devam etmeme rağmen de 2. resimdeki hatayı alıyorum.

dostum bende ilk önce buhatayı almıştım :)
nokia içinde phonexe kopyaladığın klasörün adını düzgün yazdığından emin ol. RM ile 596 arasında mutlaka "-" (tire) işaret olmalı.
ben bu safhayı geçtim ama bendede yükleme yaparken telefonu USB den görmüyor. bi driver yüklemedi sanırım. çözmeye çalışıyorum

bi kontrol et tekrar dene

falcons58

falcons58

Üye
Henüz gps sıkıntısını çözebilmiş değilim. Dahili (tümleşik) gps hiçbir şekilde çalışmıyor. Haritalar uygulamasını açtığımda uydu bağlantısı sembolü çıkmıyor, uygulama sürekli mobil veri bağlantısı istiyor.
Türkçe Belle yüklemek isteyenlerin buna dikkat etmesini öneririm.
kardeş mesajını okuduktan sonra bende denedim fakat sorunsuz çalışıyor bende,dahili gps in simgesi çıkmıyor ama gayet başarılı bi şekilde konumlama ve navigasyon yapıyor..(Özellikle konumlama yöntemlerinden her şeyi kapatıp sadece dahili gps açıkken denedim sıkıntı yok bende.)

mkryvz

mkryvz

Üye
kardeş mesajını okuduktan sonra bende denedim fakat sorunsuz çalışıyor bende,dahili gps in simgesi çıkmıyor ama gayet başarılı bi şekilde konumlama ve navigasyon yapıyor..(Özellikle konumlama yöntemlerinden her şeyi kapatıp sadece dahili gps açıkken denedim sıkıntı yok bende.)
Emin misin? Normalden daha uzun bekliyor. Mobil data veya wifi bağlı olunca çalşıyor bende. Eğer mümkünse bir kere daha kontrol eder misin? Konumlama yöntemlerinden sadece Tümleşik (dahili) gps açık kalsın ve bağlantı yöneticisinden de bütün bağlantıları kapatıp dener misin?

----------Eklendi @ 08:55:21 ---------- Yazıldı @ 08:54:05 ----------

sanırsam bende yasıyorum
Dmek ki tek ben değilim ;)

yasirt

Üye
dostum bende ilk önce buhatayı almıştım :)
nokia içinde phonexe kopyaladığın klasörün adını düzgün yazdığından emin ol. RM ile 596 arasında mutlaka "-" (tire) işaret olmalı.
ben bu safhayı geçtim ama bendede yükleme yaparken telefonu USB den görmüyor. bi driver yüklemedi sanırım. çözmeye çalışıyorum

bi kontrol et tekrar dene

dosyada bir sıkıntı yok o doğru şekilde dostum

ama dediğin gibi USB aygıtı pc görmüyor sanırım onu çözdük mü yükleme işlemini yapabiliriz.

mkryvz

mkryvz

Üye
dosyada bir sıkıntı yok o doğru şekilde dostum

ama dediğin gibi USB aygıtı pc görmüyor sanırım onu çözdük mü yükleme işlemini yapabiliriz.
Arkadaşım, eğer yükldeğin resimler üzerine konuşuyorsak senin elindeki Phoenix versiyonun 2011 değil demektir.
Diğer bir ayrıntı; bilgisayarında OviSuit yüklümü? Yüklü ise kaldır, tekrar yükle.Ama önce Phoenix'i kaldır.
Eğer yüklü değilse OviSuit yükle, telefonunu tanıt.
Daha sonra Phoenix 2011 sürümünü yükleyerek tekrar dene.
İlk zamanlar benim başımada gelmiş, ben yöntemle çözüme ulaştım.

Üst Alt