Symbian Belle ve Anna N8'e Nasıl Yüklenir [Detaylı Anlatımlı+Resimli+Türkçe]

Sponsorlu Bağlantılar

huseyinskk

Üye
2 defa yüklemeyi denedim olmadı kimseye tavsiye etmiyorum

WebStyle

WebStyle

Üye
    Konu Sahibi
2 defa yüklemeyi denedim olmadı kimseye tavsiye etmiyorum

Mutlaka bir yerde yanlış yapıyorsunuz. Anlatılanları uygun bir şekilde uygulayın. Ayrıca takıldığınız yeri söyler misiniz? 1.mesajınız da hop diye konuya dalmışsınız yükleyemedim diye.. Aklıma başka şeyler de geliyor ama neyse.... O kadar kişi sorunsuz yükleme yaptı. Hiç bir problem olmadı.

marsoy

marsoy

Üye
Mutlaka bir yerde yanlış yapıyorsunuz. Anlatılanları uygun bir şekilde uygulayın. Ayrıca takıldığınız yeri söyler misiniz? 1.mesajınız da hop diye konuya dalmışsınız yükleyemedim diye.. Aklıma başka şeyler de geliyor ama neyse.... O kadar kişi sorunsuz yükleme yaptı. Hiç bir problem olmadı.

hocam video süper bi an kendimi national geographic te sandım tek eksi bir iki tavşan eline sağlık :D

• Beğen
Tepkiler: WebStyle
WebStyle

WebStyle

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: marsoy
marsoy

marsoy

Üye
O zaman tavşanlı bir video daha hazırlayayım :D

ya hiç bilmeyen şaka bir yana şu videoya bakıp yapsa sorun olmicak o kadar kolayki flaş atmak üstünede saolun gösteriyosunuzda yani eğer hala yapılamıyosa bu kişinin tlfonuna bişe olursa korkusu ve paniğidir

not: farkında olmadanda mertebem yükselmiş üsteğmen olmuşum :D

WebStyle

WebStyle

Üye
    Konu Sahibi
ya hiç bilmeyen şaka bir yana şu videoya bakıp yapsa sorun olmicak o kadar kolayki flaş atmak üstünede saolun gösteriyosunuzda yani eğer hala yapılamıyosa bu kişinin tlfonuna bişe olursa korkusu ve paniğidir

not: farkında olmadanda mertebem yükselmiş üsteğmen olmuşum :D

Hayırlı olsun :D

Tabi o konu da haklısın bak ilk defa yükleme yapacaklar için muhakkak bir çekingenlik olur. Bende ilk flash atmayı öğrenirken baya zorlanmıştım. :ehe Bir baktım ki artık elim alıştı gün aşırı flash atıyoruz :D

• Beğen
Tepkiler: marsoy
marsoy

marsoy

Üye
Hayırlı olsun :D

Tabi o konu da haklısın bak ilk defa yükleme yapacaklar için muhakkak bir çekingenlik olur. Bende ilk flash atmayı öğrenirken baya zorlanmıştım. :ehe Bir baktım ki artık elim alıştı gün aşırı flash atıyoruz :D

hiç sorma hocam millet tlfonu açılmıyo diye konu açıp yardım edin allah rızası için diyo ben tlfon niye açılıyo dead flaş atarken diye çıldırıyorum :D:D:D

WebStyle

WebStyle

Üye
    Konu Sahibi
WebStyle

WebStyle

Üye
    Konu Sahibi
şuna bi bak hocam c7 belle habercisimi :D

Umarım öyledir. :) s3 cihazların hemen hemen bir çoğuna belle güncellemesi gelecek. C7 kullanıcıları zaten 4 gözle bekliyor. :ehe

marsoy

marsoy

Üye
Umarım öyledir. :) s3 cihazların hemen hemen bir çoğuna belle güncellemesi gelecek. C7 kullanıcıları zaten 4 gözle bekliyor. :ehe
eğer öleyse ilk haberi sen verde havamız olsun hocam :D:D

marsoy

marsoy

Üye
6 adet dosyanın uzantılarını yaz bakayım ona göre sana eksik olan dosyanın uzantısını söyleyeyim..

RM596signaturebin
RM596vpl
rofs3
rofs2
dcp
core bunlar var
hocam sanırım uda dosyası yok

WebStyle

WebStyle

Üye
    Konu Sahibi
RM596signaturebin
RM596vpl
rofs3
rofs2
dcp
core bunlar var
hocam sanırım uda dosyası yok

Aynen uda yok. Bu dosyayı da indireceksin. "RM-596_014.002_293_TR_CV.01_79.92_prd.uda"

marsoy

marsoy

Üye
hocam olmayan bişeyi nerden indircem sen bana denize gir ıslanma diyorsun :D:D

Üst Alt