Symbian Belle ve Anna N8'e Nasıl Yüklenir [Detaylı Anlatımlı+Resimli+Türkçe]

Sponsorlu Bağlantılar

WebStyle

WebStyle

Üye
    Konu Sahibi
merahaba n8 için çok güzel peki bunu e7 yapmak istesek onun içinde yardımcı olurmusun
şimdiden teşekkür ederim

Şu anda sadece N8 için belle sürümü mevcut.

Yeter be sanki n8 den başka telefon yok nokia c7 için de çıkarın şu symbian belleyi:@

----------Eklendi @ 18:25:32 ---------- Yazıldı @ 18:21:05 ----------

nokia c7 için ne zaman çıkacak be!!!!!!1!

C7 için iyi haberler var buraya bir göz atın.

http://www.maxicep.com/symbian-3-ge...ur-videolu-anlatim-75-534048.html#post3867338

osmanalpay

Üye
RM-596_M004.44.emmc.fpsx dosyasını bulamayanlar "server: nokia care suite" olarak değiştirsinler çıkıyor

osmanalpay

Üye
arkadaşlar acayip tırstım ama bir problem çıkmadı. Şu an telefonum belle oldu. ilk sayfadaki işlemleri adım adım takip ettim. Fakat belle ye çevirirken videoda çıkan dosyalar ile indirdiğimiz dosyalar aynı değildi. uzantılarına dikkat ederek ilgili dosyaları buldum. en son formatı atarken *7370# değil *#7370# yapmak lazım.
webstyle çok teşekkür ederim...

• Beğen
Tepkiler: WebStyle
WebStyle

WebStyle

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar acayip tırstım ama bir problem çıkmadı. Şu an telefonum belle oldu. ilk sayfadaki işlemleri adım adım takip ettim. Fakat belle ye çevirirken videoda çıkan dosyalar ile indirdiğimiz dosyalar aynı değildi. uzantılarına dikkat ederek ilgili dosyaları buldum. en son formatı atarken *7370# değil *#7370# yapmak lazım.
webstyle çok teşekkür ederim...

Evet uzantılarına göre değiştirecektiniz zaten. Belleyi yükleyebildiğinize sevindim.

hocam asphalt ve pes2011 gayet stabill fakat angry birds oyundan atıyo beni oynama şansı vermiyo suçum ne webstyle :D

Bir link at bakayım bende deneyeyim. :)

haliloz95

Üye
yasaklı sitelere girmek için dns kullanıyorsan silmeyi dene navifirme bağlantı sorunun olmayacaktır şu an açık zaten ve 1.4 sürümü çıktı haberin vardır umarım
ben niye giremiyorum ya :S öyle bişey kullanmıyorum yasaklı sitelere ktunnelden giriyorum :D

haliloz95

Üye
allah razı olsun webstyle kardeşim abim yaşıtım her neysen :D telefon uçuyo resmen sadece o 4 şeyi değiştirip flashladım telefon süper oldu n8ciler kesinlikle belleyi yükleyin hiç durmayın durdugunuz hata yüklediginizde kendinize kızıcaksınız neden daha önce yüklemedim diye.

• Beğen
Tepkiler: WebStyle
marsoy

marsoy

Üye
Evet hangi sürüm yükledin bende onu yükleyeyim bakayım çalışacak mı :d
hocam ben paket halinde 3 sürüm yükledim 3 sürümdende attı beni uplod edip koyim buraya istiyosan 3 sürümüde

iatis

iatis

Üye
orjinal türkiye annasının üzerinede gayet sağlıklı belle kurulabiliyor arkadaşlar. bilginize.
Bende de orjinal türçe anna yüklü.Bunun üzerine belle nasıl olacak ayrıntılı anlatabişirmisin?:hmmm

marsoy

marsoy

Üye
Kaç mb 3 ü büyük mü?

Angry Birds - Bütün Versiyonlar Her Çeşidi

Bütün Angry Birds'leri indirmek için bu linki kullanın [Angrybirds+Angrybirds Sezonlar+Angrybirs Rio] --> ( Bütün arşivime ulaşmak için )

Angry Birds (29.12 MB): (Paket)
Ayrı ayrı:
v1.2.1 Poached Eggs, Mighty Hoax :
v1.4.2 Danger Above :
v1.4.3 The Big Setup :
v1.5.3 Ham 'Em High :
v1.6.0 Mine And Dine :

Angry Birds Seasons (39.9 MB): (Paket)
Ayrı Ayrı :
v1.0.1 Trick Or Treat (Hallowen), Season's Greedings (Christmas) :
v1.2.0 Hogs And Kisses (Valentine's Day) :
v1.3.0 Go Green, Get Lucky (St. Patrick's Day) :
v1.4.0 Easter Eggs (Easter) :
v1.5.0 Summer Pignic :

Angry Birds Rio (20.6 MB): (Paket Halinde)
v1.0.0 Smugglers' Den, Jungle Escape :
v1.1.0 Beach Volley :
v1.2.0 Carnival Upheaval :

Konu norka tarafından (13.08.2011 Saat 22:22:09 ) değiştirilmiştir. Sebep: linkler düzeltildi​
  • burdan indrdm hocam

haliloz95

Üye
bende indirip deniym angry birdsleri

----------Eklendi @ 22:58:52 ---------- Yazıldı @ 22:58:17 ----------

Sorry, this file has been removed. diyo toplu indirmede :=) taşınmış ordan :D

marsoy

marsoy

Üye
bende indirip deniym angry birdsleri

----------Eklendi @ 22:58:52 ---------- Yazıldı @ 22:58:17 ----------

Sorry, this file has been removed. diyo toplu indirmede :=) taşınmış ordan :D

diğer paket halindekileri dene o silinmiş diğerleri sağlam

WebStyle

WebStyle

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar birazdan güncel ivo'nun 3.1 sürümüne göre video hazırladım. Şu anda yükleme aşamasında biter bitmez düzenleme yapacağım..

marsoy

marsoy

Üye
Arkadaşlar birazdan güncel ivo'nun 3.1 sürümüne göre video hazırladım. Şu anda yükleme aşamasında biter bitmez düzenleme yapacağım..

keşke dead atarken videolasaydın bende grmüş olur nerede hata yaptığımı anlamış olurdum hocam :D

WebStyle

WebStyle

Üye
    Konu Sahibi
keşke dead atarken videolasaydın bende grmüş olur nerede hata yaptığımı anlamış olurdum hocam :D

HD kalitesi ile belle yükleme işlemi yeni video anlatımı eklenmiştir.

Onu da bir ara fırsat bulursam anlatırım. :ehe

mersin112

Üye
Bende de orjinal türçe anna yüklü.Bunun üzerine belle nasıl olacak ayrıntılı anlatabişirmisin?:hmmm

üstad aynı şeyi yapıyorsun, alman annasında ki dosyaları değiştiriyorsun burada anlatıldığına göre. senin yapacağında türkçe anna dosyalar ile değiştirip 4 dosya ile flash atmaktır. başka bir özel noktası yok.

Üst Alt