WebStyle
Üye
3 kere bip sesi gelmiyor 3 kere titriyor telefon gece gece başımıza gelen işe bak![]()
Tamam şimdi bağla cihazı bilgisayara ve ok yapıp işlemlere devam et.
3 kere bip sesi gelmiyor 3 kere titriyor telefon gece gece başımıza gelen işe bak![]()
Eyvallah dostum tel açıldı orjinal türkçe anna yükledim anna 1/2 güncellemelerini yaptıktan sonramı belle yükleyeyim Sence
Yardımların için teşekkür ediyorum ..
güncelleme yapmana gerek yok. Direkt 1.mesajdaki video da anlatılanlara göre belle ye terfi et.
hocam bi sorum olcak dead flaş yapınca sana dün gösterdiğim şıklı pencere çıkıyo ya ona tmm deyipmi tlfonu çıkarıp 3 defa titreteyim yoksa ona dokunmadan usbyi çıkarıp titrettikten sonra tmm diyeyim

hocam multi flaşa tıklayınca bi pencere çıkıyo pencerede dev1 dev2 vs gibi şeyler var ama dedğin yok
ayrıca yazmadın kopyalayıp yapıştırdın hocam şimdi duygulandırma beni zaten pes 2011den dolayı mahçubum![]()
o yüzden bulamadı dosyaları..Başta open producton dan RM-596'yı seçmemişsin muhtemeleno yüzden bulamadı dosyaları..
hocam rm 596yı buluyorum üstüne tıklayıp ok diyorum multi değilde diğeri olmasın dedğin refurbiş bi orda çıkıyo dead phone USB flashing kutucuğuda orda
Firmware Update seç 
Aynen multi Flash ayrı birşey eski sürümünde denediğim için dead flash ı ben Direkt Firmware uptadeyi seçmiştimBugün tüm gün uykusuzdum zaten uykusuzluk başıma vurdu ne MultiFlash mı demişim ben yok yanlıştır o![]()
Firmware Update seç
![]()

Dostum navifirm kullanma sende Direkt orjinal türkçe anna yı indir forumda konusu var ordan çek phıneix son sürüm ile anltımda navifirmden sonraki adımları izle ben navifirm kullanmdan belleyi yükledim[/URL] Uploaded withLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız[/IMG]
arkadaşlar navifirmden hep bu uyarıyı alıyorum hangi sürümü denersem deniym hep aynı ccleaner programınıda denedim sonuç yine aynı telefonu belleyecem belleyemiyorum lütfen yardım![]()

zaten şu an bende nokia shop un çaktığı anna yüklü ama arkadaşın önem verdiği bi dosya var rm_596_m044..... Diye o olmadan olmuyormuş sanırım .s diğer 8 dosya var ama o yok kursam bir şey olur muAynen multi Flash ayrı birşey eski sürümünde denediğim için dead flash ı ben Direkt Firmware uptadeyi seçmiştim----------Eklendi @ 10:36:24 ---------- Yazıldı @ 10:33:33 ----------Dostum navifirm kullanma sende Direkt orjinal türkçe anna yı indir forumda konusu var ordan çek phıneix son sürüm ile anltımda navifirmden sonraki adımları izle ben navifirm kullanmdan belleyi yükledim
![]()
Dostum Anlatımdaki Videoyu tekrar tekrar izle olay orda o dosyayı ve bir tane daha dosya var videoda gösteriyor siliyorsun onları diğer 4 dosyayı belle dosyası ile değiştiriyorsun ..zaten şu an bende nokia shop un çaktığı anna yüklü ama arkadaşın önem verdiği bi dosya var rm_596_m044..... Diye o olmadan olmuyormuş sanırım .s diğer 8 dosya var ama o yok kursam bir şey olur mu