Symbian Belle ve Anna N8'e Nasıl Yüklenir [Detaylı Anlatımlı+Resimli+Türkçe]

Sponsorlu Bağlantılar

WebStyle

WebStyle

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: mfb2

mfb2

mfb2

Üye
Eyvallah dostum tel açıldı orjinal türkçe anna yükledim anna 1/2 güncellemelerini yaptıktan sonramı belle yükleyeyim Sence
Yardımların için teşekkür ediyorum ..

WebStyle

WebStyle

Üye
    Konu Sahibi
Eyvallah dostum tel açıldı orjinal türkçe anna yükledim anna 1/2 güncellemelerini yaptıktan sonramı belle yükleyeyim Sence
Yardımların için teşekkür ediyorum ..

Hadi geçmiş olsun. :) güncelleme yapmana gerek yok. Direkt 1.mesajdaki video da anlatılanlara göre belle ye terfi et.

mfb2

mfb2

Üye
sonunda yükledim burdaki phoneix ile hata verdi telefon öldü eski phoneix ile dead flash atayım dedim ondada hata verdi bu sürümü yükledim Phoenix_Service_Software_2011.24.002.46258_ed hem dead flash hem türkçe üstüne belle sorunsuz yüklendi Eline koluna sağlık tekrar tekrar teşekkür ediyorum belleyi kurcalayayım biraz :D

• Beğen
Tepkiler: WebStyle
mensir

mensir

Üye
Kardeşim anlatımın için ve türkçeleştiren arkadaşa ayrıyetten teşeküürler Cidden anna Belle yanında bir hiç Emeğinize sağlık

• Beğen
Tepkiler: WebStyle
marsoy

marsoy

Üye
hocam bi sorum olcak dead flaş yapınca sana dün gösterdiğim şıklı pencere çıkıyo ya ona tmm deyipmi tlfonu çıkarıp 3 defa titreteyim yoksa ona dokunmadan usbyi çıkarıp titrettikten sonra tmm diyeyim

WebStyle

WebStyle

Üye
    Konu Sahibi
hocam bi sorum olcak dead flaş yapınca sana dün gösterdiğim şıklı pencere çıkıyo ya ona tmm deyipmi tlfonu çıkarıp 3 defa titreteyim yoksa ona dokunmadan usbyi çıkarıp titrettikten sonra tmm diyeyim

Arkadaşa yazdığımı sana da yazayım. :)

"Öncelikle phoneix programını çalıştırın. Bağlantı tipini no connected seçip sonra File yapıp open producton tıkla. Burada Type Filter kısmına RM-596 yaz. Çıkan sonucu seçip ok yap. Sonra Flashing/Firmware Update tıkla. Dead phpne USB flashing kutucuğunu işaretle. (Ancak telefonu pc ye daha bağlama.) Ardından Refurbish butonuna bas. Sonra karşına bir ekran gelecek. Cihazının güç düğmesine 8 saniye kadar basılı tut 3 kere titreşim sesi duyacaksınız şimdi cihazı pc ye bağlayıp ok tıklayıp yüklemesini bekle.." bu kadar :ehe

• Beğen
Tepkiler: marsoy
marsoy

marsoy

Üye
hocam multi flaşa tıklayınca bi pencere çıkıyo pencerede dev1 dev2 vs gibi şeyler var ama dedğin yok :D

ayrıca yazmadın kopyalayıp yapıştırdın hocam şimdi duygulandırma beni zaten pes 2011den dolayı mahçubum :D

WebStyle

WebStyle

Üye
    Konu Sahibi
hocam multi flaşa tıklayınca bi pencere çıkıyo pencerede dev1 dev2 vs gibi şeyler var ama dedğin yok :D

ayrıca yazmadın kopyalayıp yapıştırdın hocam şimdi duygulandırma beni zaten pes 2011den dolayı mahçubum :D

Başta open producton dan RM-596'yı seçmemişsin muhtemelen :) o yüzden bulamadı dosyaları..

marsoy

marsoy

Üye
Başta open producton dan RM-596'yı seçmemişsin muhtemelen :) o yüzden bulamadı dosyaları..

hocam rm 596yı buluyorum üstüne tıklayıp ok diyorum multi değilde diğeri olmasın dedğin refurbiş bi orda çıkıyo dead phone USB flashing kutucuğuda orda

WebStyle

WebStyle

Üye
    Konu Sahibi
hocam rm 596yı buluyorum üstüne tıklayıp ok diyorum multi değilde diğeri olmasın dedğin refurbiş bi orda çıkıyo dead phone USB flashing kutucuğuda orda

Bugün tüm gün uykusuzdum zaten uykusuzluk başıma vurdu ne MultiFlash mı demişim ben yok yanlıştır o :D :ehe Firmware Update seç :D

• Beğen
Tepkiler: marsoy

haliloz95

Üye
[/URL] Uploaded with [/IMG]

arkadaşlar navifirmden hep bu uyarıyı alıyorum hangi sürümü denersem deniym hep aynı ccleaner programınıda denedim sonuç yine aynı telefonu belleyecem belleyemiyorum lütfen yardım :)

mfb2

mfb2

Üye
Bugün tüm gün uykusuzdum zaten uykusuzluk başıma vurdu ne MultiFlash mı demişim ben yok yanlıştır o :D :ehe Firmware Update seç :D
Aynen multi Flash ayrı birşey eski sürümünde denediğim için dead flash ı ben Direkt Firmware uptadeyi seçmiştim :D

----------Eklendi @ 10:36:24 ---------- Yazıldı @ 10:33:33 ----------

[/URL] Uploaded with [/IMG]

arkadaşlar navifirmden hep bu uyarıyı alıyorum hangi sürümü denersem deniym hep aynı ccleaner programınıda denedim sonuç yine aynı telefonu belleyecem belleyemiyorum lütfen yardım :)
Dostum navifirm kullanma sende Direkt orjinal türkçe anna yı indir forumda konusu var ordan çek phıneix son sürüm ile anltımda navifirmden sonraki adımları izle ben navifirm kullanmdan belleyi yükledim :)

haliloz95

Üye
Aynen multi Flash ayrı birşey eski sürümünde denediğim için dead flash ı ben Direkt Firmware uptadeyi seçmiştim :D----------Eklendi @ 10:36:24 ---------- Yazıldı @ 10:33:33 ----------Dostum navifirm kullanma sende Direkt orjinal türkçe anna yı indir forumda konusu var ordan çek phıneix son sürüm ile anltımda navifirmden sonraki adımları izle ben navifirm kullanmdan belleyi yükledim :)
zaten şu an bende nokia shop un çaktığı anna yüklü ama arkadaşın önem verdiği bi dosya var rm_596_m044..... Diye o olmadan olmuyormuş sanırım .s diğer 8 dosya var ama o yok kursam bir şey olur mu

mfb2

mfb2

Üye
zaten şu an bende nokia shop un çaktığı anna yüklü ama arkadaşın önem verdiği bi dosya var rm_596_m044..... Diye o olmadan olmuyormuş sanırım .s diğer 8 dosya var ama o yok kursam bir şey olur mu
Dostum Anlatımdaki Videoyu tekrar tekrar izle olay orda o dosyayı ve bir tane daha dosya var videoda gösteriyor siliyorsun onları diğer 4 dosyayı belle dosyası ile değiştiriyorsun ..

mduran1979

mduran1979

Üye
merahaba n8 için çok güzel peki bunu e7 yapmak istesek onun içinde yardımcı olurmusun
şimdiden teşekkür ederim

serkanet

Üye
16 gb dosyasını silmeden flashladım ben yani 5 tane dosya vardı ondan herhangi bir sorun olurmu pr1.2 dosylaları üzerinde değişim yaptım ama 16.gs psfx i silmedim ben sorun olurmu ondan

MirzaDadas

MirzaDadas

Üye
Tam olarak orjinal annaya adapte olabiliyor mu acaba olmuyorsa şu alman annayı yükleyip atarmısınız bendede navi çalışmıyor

serkanet

Üye
yasaklı sitelere girmek için dns kullanıyorsan silmeyi dene navifirme bağlantı sorunun olmayacaktır şu an açık zaten ve 1.4 sürümü çıktı haberin vardır umarım

xforceantepli27

Üye
Yeter be sanki n8 den başka telefon yok nokia c7 için de çıkarın şu symbian belleyi:@

----------Eklendi @ 18:25:32 ---------- Yazıldı @ 18:21:05 ----------

nokia c7 için ne zaman çıkacak be!!!!!!1!

Üst Alt