ariftoprock
Üye
Yükleme işlemi bittikten sonra 25 den geriye doğru saymaya başlayabilir. Bu da telefon kapalı konumunda olduğu için usb yi bulamadığından kaynaklanıyor. Ama önemli değil 25 den geriye doğru sayıp bitirmesini bekleyin. Error şeklinde uyarı hatası verecektir. Yeniden dene ve ya çık yazısını görene kadar durun Ondan sonra Cancel (İptal) yapıp yüklemeyi bitirin. Sonra güç düğmesine basılı tutup telefonu açın..
Daha sonra dosya yöneticisinden depo hafızasını biçimlendirin ve sonrasında ise *#7370# yapıp telefonunuza format atın. (O kadar işlemden sonra telefon rahatlasın.)
Hayırlı uğurlu olsun artık canavar bellenize kavuştunuz.sürç-i lisan ettiysek affola. Başka türlü anlatılamazdı herhalde..
Ayrıca takıldığınız bir yer olursa konu altından yazabilirsiniz. Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım..
Renk önemli değil direk indir flashlaarkiler bişey soracam benimtel silver white ben ona farklı mı indirecem acil yardım.
24.1 yüklüyse direk belleye de geçebilirdin.bnde 22.14 basınca uyarı veriyor açılmıyor
telefonda resmi anna yüklü ondan olabilirmi
sadece 24.1 açılıyor
EDiT : eski sürüme düşürdüm şimdi annayı yüklücem.... dosyalar yükleniyor sağolun
Annaarkadaşlar 24.001 orjinal tr anna var direk belleye geçebilir miyim? ve phoenix de rm596 içinde neler olması gerekiyor ? anna mı belle mi ?
kardeş benim n8 anna zaten ben sadece belle çevirmem gereken işlemlerimi yapmam lazım cvp.
----------Eklendi @ 14:28:26 ---------- Yazıldı @ 13:58:25 ----------
kardeş benim n8 anna zaten ben sadece belle çevirmem gereken işlemlerimi yapmam lazım cvp.
Yazılanların aynısını yaptım annayı yüklemek için refurbish e bastım telefon kapandı açılmıo bidaha kaç kere denedim basılı tutuom açma tuşuna titriyo ama açmıo hiçbişi olmuo nasıl düzeltebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?