Symbian Belle ve Anna N8'e Nasıl Yüklenir [Detaylı Anlatımlı+Resimli+Türkçe]

shanol28

Üye
yaw arkadaş bi soruma da cvp bulayım ya allah aşkına

arkadaslar her sorunu hallettim fakat ufak bir sorum olcak..son işlemde refurbish diyoduk ama videoda update software'nin üstünde durulmuş. hangisine tıklamam gerek..yanlıs tıklarsam bidaha uğraşmak istemiyorum da ?

Telefonuma ne flash ne de dead flash atılamıyor. "Boot rom was not detected after phone boot up. Unable to start flashing" hatası veriyor devamlı. Bu konu hakkında bilgisi olan varsa bana yardımcı olabilir mi??? Ayrıca Ovi mağaza da açılmıyor artık telefonda ve çıldırmak üzereyim, format üstüne format atıyorum , ovi dosyalarını kaldırıp tekrar yüklüyorum ama sorunu bir türlü çözemedim, dead flashla scandinavia atabilsem telefona o yolla sürüm güncellemesi ve problem çözümü konusunda çok yol katedebileceğim ama bahsettiğim gibi telefonuma flash atılamıyor. Lütfen birisi bana yardım etsin.

mkryvz

Üye
Anladığım kadarıyla cihazın çalışır durumda, eğer çalışıyorsa bilgisayara bağladığında USB seçim listesinden cihazını Depolama, Medya aktarımı, Nokia Ovi Suite gibi bağlayabiliyor musun? Eğer bağlanıyorsa dosya aktarımında sıkıntı var mı? Sorularıma cevabın evet ise telefonu başka bir USB porta bağlamanı yada başka bir bilgisayarda denemeni öneririm.

betoner

Üye
navifirmden 24.01 - 059D576: RM_596_Country_Variant_Turkey_DARK_GREY_S3.1_V2 ile dead flash atmıştım. Üzerine anlatılan belleyi belleyi kurdum. şimdilik çalışıyor.

shanol28

Üye
sonunda bende belledim hacılar bi b.ka bastım ama bilmiom

----------Eklendi @ 04:37:01 ---------- Yazıldı @ 03:23:30 ----------

emeği geçen herkese özellikle anlatımı yapan webstyle arkadaşa çok teşekkür ederim telefon başka bişe oldu resmen sorunda çıkarsa downgrade yapmayı siz paylaşımcı biler sayesinde öğrendim.belle denemeye değermiş gerçekten 1 haftadır.duruyodu indirdiğim dosyalar öylece anna da çok sorun yaşadığım için daha kötü ne olabilir diyerek bu gece yükledim.konuyu baya bi takip ettim ama rastlayamadım. ovi mağaza haritalar fln yüklü değil haliyle yazılım güncellemerinde de çıkmıyor nasıl hallederiz bunu internetten bulup yüklesem yeni mağaza sürümünü çalışıyormu bellede ve haritalar ,sosyal fln yok telde belle yükledikten sonra paylaşımlarınız için çok teşekkür ederim.vereceğiniz cvparınız içinde

^BaRoN^

Üye
Kardeş bu ivo777 bellesini c6-01'e yüklemek mümkünmüdür?Değilsede yüklenebilen bir link atabilirmisin?

Uruloki

Üye
@BARON sadece n8 icin olan bir yazilim c6-01 icin yok suanlik

birde direk anna yuklu bende yani resmi anna diyelim oviden indirdim nasil yuklucem bunu yani 2gb ye yakin bir dosya oluyor bu yontemle kota sorunum varda nasil yapicam isi he yaklasik 20 sayfa gittim bulamadim bir yardim ederseniz

Ben yükledim şimdi bu mesajı n8 belleden yazıyorum.Güzel olmuş emeği geçenlerin eline sağlık.Yalnız bir sorunum var benim orjinal deki quick office yok oldu.Onu ne yapacağız.Ayrıca orjinal anna üzerine kurdum.Navi den 24.1 Türkiye versiyonunu indirip, bu dosyalar phomix in altına koyarak birinci sayfadaki anlatımın belle bölümünden sonraki yöntemi takip etmeli.Zaten böyle olmak gerektiği ara sayfaların birinde yazıyor.Iyice okumak lazım yoksa hata veriyorNeyse bir de quick offici halledebbilirsek tamamdır.

eczane ,havaalanı ve en son da x-plorer proğramı belle yüklü olan telefonumda önce çalışıyordu sonradan çalışmadı...nedenini açıklayabilecek var mı arkadaşlar

reberemo

Üye
oldukça uzun bir süre finalizing instalization süreci yaşadım tedirgin bir bekleyişti acaba noolcak diye sonra ufak ufak belleleşmeye başladı widgetler falan geldi yavaştan.. lan dedim heralde becerdim uzun zamandır korkuyordum bişey yaparım diye. veeeeeeee oldu. yuppie yalnız içinden hiçbirşey kaybolmadı bu normal mi arkadaşlar. resim rehber uygulama oyun vs. herşey hala yerinde. :S

----------Eklendi @ 20:43:55 ---------- Yazıldı @ 20:37:01 ----------

bu sefer olmuş aga. nokia becerdi bu işi. yıllarca geri kaldıktan sonra nihayet bizde artık 1. ligdeyiz. yemişim gari ayfonunu hamdıroit ini... deli akıyo elimde muhteşem denilebilir. üstelik defalarca nokia ile iletişim kurmama neden olan bir durum vardı o da halolmuş sanıyorum eğer ilk 3 dakikada yanlış görmediysem. uygulamalara değil direk kök klasöre atmak istiyordum herşeyi direk. şimdi olmuş gibi

arkadaslar n8 i telefndan güncelldm anna 1 ve 2 iki adet. Güncllme başarılı diyor ama hiç bi değişiklik yok pr 1.2 gözüküyor sadece video ikonu ve shazam. İnternet radıo ve communicator eklenmiş sorun ne olabilir

üstad bende N8 anna yüklü zaten sadece belleyi yüklemek yeterlimi

----------Eklendi @ 22:38:22 ---------- Yazıldı @ 22:05:18 ----------

üstad bende normal güncellemeli anna yüklü üzerine belle yüklesek olurmu

dostum bu hatayı aldım kafayı yicem flashing operation didn't start correctly,To recover follow next instructions. :S napmam gerek

yumit444

Üye
hocam emeğine sağlık çok teşekkürler..

WebStyle kardeşim,

öncelikle ellerine sağlık. 15 gündür tepe tepe kullanıyorum belle 3.1'i bazı kasma ve uygulama indirme problemlerine rağmen anna'ya bakınca 10 yıl geriye gitmiş hissi veriyor, tr olması da tadından yenmez bir hal

amma velakin, derdim şudur ki VİDEO VE FOTO DÜZENLEYİCİLER anna'da var belle flashından sonra sizlere ömür oluyor
2. kez az önce denedim,
ilgili bir başlık açmış arkadaşlar, oradan kendilerinde olduğunu söyleyen arkadaşları görünce ben hata yaptım dedim
ama yine yok yine yok !

var mıdır bunun bir çaresi?? söylediklerini harfiyen yaptım ama olmuyor :/
sanki hiç olmamış o uygulamalar, bana bi çara kardaş...

denilenleri harfiyen yerine getirdim, sorunsuzca yüklendi, belle süpermiş,teşekkürler

üstad bende N8 anna yüklü zaten sadece belleyi yüklemek yeterlimi

----------Eklendi @ 22:38:22 ---------- Yazıldı @ 22:05:18 ----------

üstad bende normal güncellemeli anna yüklü üzerine belle yüklesek olurmu

Evet ben öyle yaptım.Sadece Navi de 24.1 deki ilgili dosyayı indirim onu kullanarak yapacaksın.

Üstadım;

Navifirm'de "Nokia Care Suite"e bağlanamıyorum. Diğerlerinde de "RM-596_M004.44.emmc.fpsx" dosyası yok. Bu nedenle devam edemedim. Tavsiyelerinizi rica ediyorum.