WebStyle
Üye
-
Konu Sahibi
-
hocam bellede exta saat ve klasörleştirme yapıyorum dosyayı kurtuluş40 yapcak saolsun flaşlicam bakalım güzel olcakmı
buda türkçe ama rofs2 türkçe dosyası tabi tadını çıkarEvet gördüm onuama şimdi teli tekrar rahatsız etmek istemiyorum. ne varsa yükledim diğer türlü sil baştan olacak herşey.. Biraz daha türkçe belle'nin tadını çıkartayım da sonra belki yüklerim bende..
Eğer Anna 24.1 Türkçe yüklüyse alman annasına gerek yok, sadece Anna 24.1 Türkçe'nin dosyalarını indir.alman annasınımı göstericem belleyi yüklerken birde 8 dosya indi 9 yerine
basardım zannedersem
evet yaptım onu şimdi tek iş yatıp iş yerinde belleyi incelemekAdına sevindim, flash sonrası depo hafızayı biçimlendirmeni ve teli fabrika ayarlarına *#7370# geri çevirmeni tavsiye ederim.
O halde sana iyi geceler, sabah işini Belle yüzünden aksatma bakalımevet yaptım onu şimdi tek iş yatıp iş yerinde belleyi incelemek
Sizin verdiğiniz Ivo777 CFW V.3.1 dimi?
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızurda ivo777'nin verdiği en son güncel olan(11.09.2011) var. Ben onu indirdim.(Onu kullanmayı düşünüyorum).
Ama sercantapsin arkadaşımızın hazırladığı videoda da 3.1 var. Tamam o videoya göre kurcam ben ama sürümler aynı değil. Onları zaten kendim seçebilirim de Oğuz Başar'ın hazırladığı türkçe belle dosyalarını istediğim sürümde kullanabilir miyim? Yani 3.2 kullanıcam sercantapsin arkadaşımızın hazırladığı videoya göre kurucam ve Oğuz Başar'ın türkçe belle dosyalarını kullanıcam. Oluyor yani değil mi? Yani bu türkçe belle dosyaları sadece 3.1 sürümü için değil herhangi bir sürümü için olabilir? (Aynı zamanda yeni çıkacak olanlar için de?)
usta ben yapamdım nasıl yaptın ben tel açılmıyo şimdi ne yapıcam
arkadaşlar benim tel titriyor açılmıyor ne yapmam lazım yardım etseniz belleyi yarıda kesti ne yapmam lazım
----------Eklendi @ 11:09:06 ---------- Yazıldı @ 11:08:50 ----------
acil bir vecap lütfen
----------Eklendi @ 11:09:58 ---------- Yazıldı @ 11:09:06 ----------
nafirimden orjinal annayı yüklesem açılırmı yarım
----------Eklendi @ 11:10:41 ---------- Yazıldı @ 11:09:58 ----------
beyler bir cevap istiyorum orjinal annayı yüklesem açılırmı flaşlasam
Sizin verdiğiniz Ivo777 CFW V.3.1 dimi?
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızurda ivo777'nin verdiği en son güncel olan(11.09.2011) var. Ben onu indirdim.(Onu kullanmayı düşünüyorum).
Ama sercantapsin arkadaşımızın hazırladığı videoda da 3.1 var. Tamam o videoya göre kurcam ben ama sürümler aynı değil. Onları zaten kendim seçebilirim de Oğuz Başar'ın hazırladığı türkçe belle dosyalarını istediğim sürümde kullanabilir miyim? Yani 3.2 kullanıcam sercantapsin arkadaşımızın hazırladığı videoya göre kurucam ve Oğuz Başar'ın türkçe belle dosyalarını kullanıcam. Oluyor yani değil mi? Yani bu türkçe belle dosyaları sadece 3.1 sürümü için değil herhangi bir sürümü için olabilir? (Aynı zamanda yeni çıkacak olanlar için de?)
Bende Şuan Orjinal 24 Anna Yüklü .. Direk Olarak Belle Flashlıyabiliyormuyum Yoksa Ayrıca Tekrar Anna İndirmemmi Gerekiyor Anlamadım :P
C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products Bende Phonenix in içinde Products diye bir dosya yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?