Symbian Belle ve Anna N8'e Nasıl Yüklenir [Detaylı Anlatımlı+Resimli+Türkçe]

arkadaşlar bende bu konudaki belle sürümünü yükledim.gerçekten çok hoş ama benim farklı bir sorunum var tel usb den şarj olmuyor.ovi suit teli görüyor ama işte şarj olmuyor.neden olabilir

arkadqslar bu islemleri c7 uyarlayip yuklesek olmaz mi? ya dq c7 icin guncelleme hazir oldugunda bunun gibi resimli anpatim yapip yardimci olursaniz sevinirim simdiden tesekkurler.

arkadaşlar bende bu konudaki belle sürümünü yükledim.gerçekten çok hoş ama benim farklı bir sorunum var tel usb den şarj olmuyor.ovi suit teli görüyor ama işte şarj olmuyor.neden olabilir
arkadaşlar sorun kendiliğinden düzeldi belle gerçekten çok hoş ya.belle varken anna yı kim ister

ilk bölümde önce anna yüklemesi anlatiliyor 24.14 germany sürümü , bende şuan tr 24.1 var benim belle yüklemek için önce alman anna sımı yüklemem gerekiyor . yoksa direk belleyi tr sürümün üstüne flashlayabilirmiyim. teşekkürler.

iatis

Üye
Evet yaaa,orjinaj türkçe anna üzerine belle yüklemenin basit yolunu öğrenmek istiyoruz.Üstadlar lütfen bu konuda yeni method uyarlayın.

tayti156

Üye
The flashing failed. Do you want to retry the flashing?

HRESULT 0x8421001e (-2078212066)

Firmware: No connection to phone. Cannot start mode change for phone mode before flashing.

adımları takip ederek ilk alman annasını falshlarken falsha başladıktan sonra bu hatayı alıyorum neden olabilir ki retry dediğimde usb kablosunu cıkarın kapama tusuna 8 sn basın daha sonra tekrar bağlayın deneyin dio yapıorum yeniden bu hatayı verio N8 kullanıorum ve orjinal tr anna yüklü neden olabilir bu hata???

Bide İlk alman annasını flashlarken flasha baslayınca tel açılıp kanaıo ve naaptıysam phoneix tekrar görmüo telefonu phoneixe tıklayınca da program yanıt vermiyor diyo...

marsoy

Üye
Haha nasıl yok yaw local cache temizleyip tekrar dene..

hocam bugün belleye big saatide flaşlicam buraya atarım bir video

----------Eklendi @ 13:38:21 ---------- Yazıldı @ 13:35:08 ----------

Evet yaaa,orjinaj türkçe anna üzerine belle yüklemenin basit yolunu öğrenmek istiyoruz.Üstadlar lütfen bu konuda yeni method uyarlayın.

arkadaşım gayet açık anlatmış sen anna türkiye kullanıyosan onun üstüne kuracan belleyi ayrıca belle kurarken rm 596 klasörüne anna dosyalarından başka bişey koymuyosunuz onlar orda olduğu gibi duruyo belle dosyalarını masa üstünde bir klasör oluştup içine atın ve orda bırakın sonra takın tlfonu phoneixi açın scan yapıp tlfonu bulun firware update deyin ve videoyu takip ederek yapın

Tepkiler: iatis

serkanet

Üye
update software butonu yok bende

adela

Üye
bende şuan tr 24.1 var..cihazdün wireles ile kendi buldu yükledi..
bunun üzerine nasıl BELLE atılır.
navifirmden şimdi 24.1 indiryorum 8adet dosya var içinde.

marsoy

Üye
bende şuan tr 24.1 var..cihazdün wireles ile kendi buldu yükledi..
bunun üzerine nasıl BELLE atılır.
navifirmden şimdi 24.1 indiryorum 8adet dosya var içinde.
indir arkadaşım indir sende
ayrıca konuyu oku videoda var arkadaşımız anlatmış anlamadığın yer olursa sorarsın yne

adela

Üye
indir arkadaşım indir sende
ayrıca konuyu oku videoda var arkadaşımız anlatmış anlamadığın yer olursa sorarsın yne

kardeşim yazmak içinmi yazıyorsun zaten anlamadığım şeyi sordumm.
arkadaş 9adet dosya var demiş anlatımında bende 8 dosya iniyor. onu sordum.
dün telefon kendi 24.1 yükledi zaten..phonixle yenidenmi 24.1 atacağız onu sordum.

marsoy

Üye

yazmak için yazmıyorum arkadaşım nese tekrar döneym konuya anna yüklemişsin zaten sen o dosyaları indr 8 adet anna flaşı atmana gerk yok onlar lazım ama onların üstünden belleye geçecen tlfonun türkiye annası ise naviden türkiye annası indr

----------Eklendi @ 14:26:56 ---------- Yazıldı @ 14:24:58 ----------

indirdikten sonra RM-596 klasörü oluştur içine at disk c programfiles nokia phoneix productnsun içine at KLASÖRÜ

YA BEN YAPICAM DA KORKUYORYM YAPAMAM DIYE BIRDE BENDE ORJINAL ANNA YUKLU EN BAŞTAN ANLATTIGI GIBIMI BAŞLAMAM GEREKIYOR ACABA

birde türkçe anna var bende arkadasın gısterdıklerını ındımıcekmıyım acaba

mfb2

Üye
TElefonunuzda hangi anna yüklü ise alman ise alman Türkçe ise türk hollanda ise hollanda orjinal sürümleri olması lazım elinizde belle dosyalarını Sizde olan anna dosyalarının 4 tanesi ile değiştirip flash atıcaksınız o yüzden 1. sayfadaki videoyu dikkatli seyredin ..

online olarak yardım edecek bir arkadaş yokmu acaba

merenk

Üye
Türk 24.1 Anna'sı üzerine ivo777 3.1 yükledim (forumda bulunan türkçe klavye ile). telefonun dili ingilizce, yazma dili türkçe oldu. Gayet memnunum ama şöyle bir sıkıntı var. Eskiden ovi storedan ntvmsnbc ya da sinema.com gibi applicationları telefon dilini türkçeye çevirerek indirebiliyodum. şimdi telefon dili sadece ingilizce olduğu için ovi storeda bu uygulamalar için bulunduğunuz ülke sebebiyle yükleyemezsiniz diyor.
-Bu sorunu nasıl çözebiliriz ?
-İlk mesajdaki türkçeleştirilmiş belleyi yükleyenler ovi storedan bu app leri indirebiliyorlar mı ?
-Türkçeleştirilmiş belle yükleyince sadece Türkçe mi oluyor telefon dili ? yoksa istersek ingilizce ile değiştirebiliyor muyuz ?

WebStyle

Üye
    Konu Sahibi
online olarak yardım edecek bir arkadaş yokmu acaba
YA BEN YAPICAM DA KORKUYORYM YAPAMAM DIYE BIRDE BENDE ORJINAL ANNA YUKLU EN BAŞTAN ANLATTIGI GIBIMI BAŞLAMAM GEREKIYOR ACABA

birde türkçe anna var bende arkadasın gısterdıklerını ındımıcekmıyım acaba

Orjinal anna'nın üzerine yükleyenler de var. Video'yu takip edebilirsiniz..

%100 türkçe oluyor telefon ovi mağaza ve diğer servisler de türkçe içerik.. Evet 2 dil seçeneği geliyor. İngilizce ve Türkçe olarak. İstediğinizi tercih edebilirsiniz.. Ayrıca bende indirdiğim uygulamalar çalışıyor. Sizde tr belle ye terfi edip tekrar uygulama yüklemeyi deneyin..

tuana66

Üye
Ben Bu İşlemleri YapamamkiEğer Yapabilirsem İmkansızı Başarmıs Sayarım kendimiYoksa Telefon drek çöpe