Symbian BELLE uyumlu Hava durumu widgeti (ÇALIŞIYOR!!!)

Sponsorlu Bağlantılar

WebStyle

WebStyle

Üye
orjinali çıkmadan dokunmamanizi tavsiye ederim Birsüru bug varmış bu sürümde.yıl sonuna kadar gelir zaten yükleriz :) :)

Tabiki şu anda bu beta aşamasında olduğu için bug olabilir. Orjinali çıkarsa direkt onu yükleriz. Ama gayet stabil çalışıyor sistem belle ye geçenler kesinlikle pişman olmaz diyorum..

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Arkadaşım ben özür dilerim nokia sinirimi senden çıkarıyorum affedersin . :ağlarım:

polluxea♪

polluxea♪

Üye
arkadaslar dün gece 23 sularında yükledim belleyi :naughty: ivo 3.1 attım ve şunu söyleyeblirim tümm N8 kullanıcıları gönül rahatlıgıyla yükleyebilirler,belle mükemmel ötesi olmuss :D sabaha kadar kurcaladım en ufak bi bug görmedim annadan 3-4 kat daha stabil ve akıcı calısyo hiç bi kasma yok hiç bi takılma yok gayet yag gibi akıyo :ehe benn cooook memnun kaldım ve tavsiye ediyorum tüm N8'cilere :DC7'ler üzülmesin onlarınkide yakında gelir şuan ivo modluyo sanırım öyle duydum... :) artılarını yazcak olursak bellenin;bi kere kameranın kalitesi 2 kat artmıs hem video hem fotografta sonra şarj mükemmel gidiyo anna da gayet sömüryodu belle cok iyi kullanyo sarjı,efektler süper ötesi,telefonun sensör dönüşü fln animasyonlu olmus mesajlar gayett kullanıslı ve düzenli bi de telefona ilk flashı atıp acınca bazı ayarları kendi yüklüyo yazılım o da cook güzel olmus bayaa zahmetten kurtaryo :) işin kısası arkadaslar,şimdiye kadar nye yüklemedm dye kızıyorum kendime :vur bi de kimse korkmasın önceden yüklü olan hiç bi program oyun vs. silinmiyo hersey kaldıgı yerden devam ediyo...android killer belle :naughty: :ehe artık androidin hiç bi seyi cekici gelmyo yani o kadar dyorum :D durmayın yükleyin ;)

spartuas

spartuas

Üye
Bende ingilizce anna yuklu. Bu programi yukledim. Hicbir sorun yok. Gayet stabil ve akici calisti.

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
İvo modluyomu kaç oldu :D

by*cambaz

Üye
ahh nerde benimde keşke n8 im olsaydı

saynesim

saynesim

Üye
arkadaşlar ben yükledim gerçekten süper nokia 701 alacaktım gerek kalmadı çünkü tip olarak aynı zaten herkese c7 belle yüklemeyi kesinlikle tafsiye ediyorum yeni yazılımları gelince daha gelişmiş olarak geleceğinden eminim buda çok güzel nokiaların menüleri genelikle aynı ama belle sayesinde çok güzel oldu

[alikan]

[alikan]

Üye
indirdim kurdum program hoş güzel ellerine sağlık

falowmex

Üye
eline emeğine sağlık

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
Lanet olası belle ne zaman gelicek c6-01 e artık ya :S

MicroSD63

Üye
Benim telefonum Nokia c6-01 ben belle kullanıyorum fullde türkçe aldığımdan beri aynı yukardaki görüntü gibi gayet güzel

bayram yazıcı

bayram yazıcı

Üye
:tşk: kardeş

Üst Alt