Symbian Belle Türkçe İnceleme Video

Sponsorlu Bağlantılar

firfir79

firfir79

Üye
çok güzel olmuş bencede program. yalnız yükleyen arkadaşlar türkçe olarak yüklemişler sanırım. nereden bulabiliriz bizde bunu. yardımcı olursanız bende telefonuma yüklemek isterim. annayı yükledim fakat hiç hoşuma gitmedi. ovi mağaza ile ilgili bazı sorunlar var.
belleyi çok duymuştum bi süredir takip ediyorum. ve artık telefonuma bende yüklemek istiyorum BELLE yi :)

iatis

iatis

Üye
Arkadaşlar biraz önce çekmiş olduğum videoyu sizlerle paylaşmak istiyorum.. HD yi açarsanız daha rahat izleyebilirsiniz.. Belle yüklemeyi herkese tavsiye ederim..

Hemşerim,selamlar.Videoyu izledim.Çok güzel.Ben orjinal türkçe anna yükledim.Bunun üzerine senin kullandığın belleyi nasıl yükleyeceğim.Forumda yazılanları okudum ama çok zor geldi.Bana basit bir yolla nasıl yükleyeceğimi açıklarsan çok memnun olurum.şimdiden çok teşekkürler.:hmmm

• Beğen
Tepkiler: n000k
slant1111

slant1111

Üye
Harika ya

qsaw

qsaw

Üye
Peki Bu Belle symbian^3 deki temaları açıyormu yani telefonu ilk altığımızda içinde bulunan "nokia tema black" ı açması için bir ek yapılmış mı çünkü "nokia tema black" ı kullandığım sürümdekinde farklı dosya dizilişleri ve menü seçenekleri felan var

ben bir C6-01 kullanıcısıyım ve anna yı yükledim temadan dolayı rahatsız oldum ve horizon adlı bir sis dosyası ile anna yı ilk tema görüntüsüne kavuşturdum bu bellede de olabilirmi

Emre-45

Emre-45

Üye
    Konu Sahibi
Belle de mumkun degil bu

---
I am here:

benighted

benighted

Üye
bellede ki tarayıcıda da sekme sayısı 3 le mi sınırlı tutulmuş annadaki gibi yoksa sınırsız yapmışlar mı?

hasicter1

hasicter1

Üye
güzel paylaşım saol

Üst Alt