Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
çok güzel olmuş bencede program. yalnız yükleyen arkadaşlar türkçe olarak yüklemişler sanırım. nereden bulabiliriz bizde bunu. yardımcı olursanız bende telefonuma yüklemek isterim. annayı yükledim fakat hiç hoşuma gitmedi. ovi mağaza ile ilgili bazı sorunlar var.
belleyi çok duymuştum bi süredir takip ediyorum. ve artık telefonuma bende yüklemek istiyorum BELLE yi
Arkadaşlar biraz önce çekmiş olduğum videoyu sizlerle paylaşmak istiyorum.. HD yi açarsanız daha rahat izleyebilirsiniz.. Belle yüklemeyi herkese tavsiye ederim..
Hemşerim,selamlar.Videoyu izledim.Çok güzel.Ben orjinal türkçe anna yükledim.Bunun üzerine senin kullandığın belleyi nasıl yükleyeceğim.Forumda yazılanları okudum ama çok zor geldi.Bana basit bir yolla nasıl yükleyeceğimi açıklarsan çok memnun olurum.şimdiden çok teşekkürler.
slant1111
Üye
Harika ya
qsaw
Üye
Peki Bu Belle symbian^3 deki temaları açıyormu yani telefonu ilk altığımızda içinde bulunan "nokia tema black" ı açması için bir ek yapılmış mı çünkü "nokia tema black" ı kullandığım sürümdekinde farklı dosya dizilişleri ve menü seçenekleri felan var
ben bir C6-01 kullanıcısıyım ve anna yı yükledim temadan dolayı rahatsız oldum ve horizon adlı bir sis dosyası ile anna yı ilk tema görüntüsüne kavuşturdum bu bellede de olabilirmi
Emre-45
Üye
Konu Sahibi
Belle de mumkun degil bu
---
I am here:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
benighted
Üye
bellede ki tarayıcıda da sekme sayısı 3 le mi sınırlı tutulmuş annadaki gibi yoksa sınırsız yapmışlar mı?