Symbian Belle Stabil Hali Buyrun (Video)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

apolayn

Üye

arkadaşlar bu videoya bakarmısınz ne anlama geliyor

nameste108

Üye
arkadaşlar n8de 3 tane ev ekranı var, bu videoda 4 olmuş, belle ile bir ev ekranı daha mı geliyor?

Türe

Türe

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar n8de 3 tane ev ekranı var, bu videoda 4 olmuş, belle ile bir ev ekranı daha mı geliyor?

sanırım artırılabilir olacak :oke:

----------Eklendi @ 14:22:58 ---------- Yazıldı @ 14:22:16 ----------

arkadaşlar bu videoya bakarmısınz ne anlama geliyor

bu qt nin geliştirdiği bişeydi sanırım dün s60v5 bölümünde gezerken görmüştüm :hmmm yani bir nevi program yani sanırım :hmmm

mcnpl4

mcnpl4

Üye
Beyler bu stabil sürüm değil:oke: bizdekiyle aynı. İyi bakın bizdeki belleylle aynı yerlerde sorunlar var. Daha stabil hale gelicektir. Bi de şu başlığı değiltirin lütfen. Benim gibi kimbilir kaç kişi heveslendi:ehe

----------Eklendi @ 14:25:29 ---------- Yazıldı @ 14:23:26 ----------

Ekran sayısı mod la arttırılabilir. Kasma da olmuyorğ ben 5 ekran kullanıyorum şuan.

Türe

Türe

Üye
    Konu Sahibi
Beyler bu stabil sürüm değil:oke: bizdekiyle aynı. İyi bakın bizdeki belleylle aynı yerlerde sorunlar var. Daha stabil hale gelicektir. Bi de şu başlığı değiltirin lütfen. Benim gibi kimbilir kaç kişi heveslendi:ehe
----------Eklendi @ 14:25:29 ---------- Yazıldı @ 14:23:26 ----------

Ekran sayısı mod la arttırılabilir. Kasma da olmuyorğ ben 5 ekran kullanıyorum şuan.

tamam binbaşım :D yani herkes bug var deyince paylaşmak geldi içimden :d:

yalnız başlığı daha önce değiştirmediğim için nasıl değiştireceğimi bilmiyorum yardımcı olursanız (video) yazısı ekleyeyim

mcnpl4

mcnpl4

Üye
Yazınıb sağ altında mesaj düzeenleme paneli gibi bişey olması lazım. Unutmuşumğ paylaşım için:tşk:

nameste108

Üye
ev ekranının sınırı kaç, en fazla kaça kadar artırılabilecek belle ile bir bilgi mevcut mu?

mcnpl4

mcnpl4

Üye
Orjinal 3 modla 100 e kadar diyolar ayrıca modda türkçe klavye var ve java uygulamalar çalışıyor.

nakresoz

nakresoz

Üye
bu 2.00 da bii sahne yapıyo o smbyn 3 te varmı yada annada

LimePie

LimePie

Üye
güzel tema kardeş sağol :)

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
Akatsuki

Akatsuki

Üye
C7'ye yüklediğim belleden pek farkı yok gibi. Duvar kağıtları bile aynı. :)

Türe

Türe

Üye
    Konu Sahibi
vay be nerden nereye belle hayali kurarken şimdi ics kullanıyorum :ehe

İncİnat

İncİnat

Üye
Türe telefonun ne mobilim de?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt