Symbian Belle Stabil Hali Buyrun (Video)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Türe

Türe

Üye
    Konu Sahibi
Symbian Belle Stabil Hali Buyrun (Video)
arkadaslar youtube da buldum ve paylasmk istedim . Yukleyenler genelde bug var diyo lakin videoda bug mug yok telefon akiyo haci :ehe: insallah bize gelecek guncelleme de bu sekilde olurr kurtuluruz valla artik :d: m.youtube.com/watch?gl=US&hl=en&client=mv-google&rl=yes&v=K4lcx2PVwRY

WebStyle

WebStyle

Üye
mesela burada süper çalışıyor.

Anna'ya kovuştuk. Umarım kısa süre de belle de gelir.

rafet383838

rafet383838

Üye
tesekkurler

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Benim yüklediğim annadan hiçbir farkı yok galiba,detaylı incelememiş olsamda herhangi bir olumsuzluğa henüz rastlamadım,şuan için harika

Anußis

Anußis

Üye
mesela burada süper çalışıyor.

Anna'ya kovuştuk. Umarım kısa süre de belle de gelir.

belleye hayran kaldım belle gelince gerçekten telefonu maksimum şekilde kullanmaya başlayacagız masallah ne kadar hızlı olmuş

cgrylmz7

cgrylmz7

Üye
arkadaşlar bu belleyi nerden buluyorlar madem piyasada bu kadar ortada birşey,çıkartsınlar ortaya neyi bekliyorlar daha :D

serkanbb06

serkanbb06

Üye
C7 için yok mu hala?

SilentOne

SilentOne

Üye
yok

nonamex

Üye
belleye hayran kaldım belle gelince gerçekten telefonu maksimum şekilde kullanmaya başlayacagız masallah ne kadar hızlı olmuş

Bi 6 ayda belle diye bekleriz artık :ehe

Telefonun hızlanması gayet doğal, bütün arayüzü GPU üzerinden oluşturacak şekilde baştan yazmışlar.

Türe

Türe

Üye
    Konu Sahibi
oo gpuyu kullanirsa 3gs i bile sollariz haci :d: hayirlisi ama 2011 bitmeden gelecek belle son ceyrekte yani insallah :kop: ama burada hem gorsellere hem de stabiliteye hayran kaldim . Daha once uc dort belle videosu daha seyretmistim ama hic biri bu kadar hizli degildi

Toros542

Toros542

Üye
slm arkadaslar ya su nokia nın güzeller güzeli anna sı gelmedimi hala.vay annasını yaw...

dinopis01

Üye
web tarayıcı annaya göre daha iyi kayıyor ve daha seri takılma yapmıyor.Video kayıtta autofocus yok.camera pro yüklense de autofoc çalışmıyor.Opera hxpatcher gibi bazı programlar çalışmıyor.

Türe

Türe

Üye
    Konu Sahibi
alpha oldugu icin gayet normal bence :oke:

doruk944

doruk944

Üye
nokia bellenin betasını bi yerde buldum ama denemeye korkuyorum telefona bşi olur die :(

Türe

Türe

Üye
    Konu Sahibi
alpha daha iyi değil mi betadan onu yükle bence :hmmm

doruk944

doruk944

Üye
ne biliyim tırsıom denemeye ama kaynakta sağlam

polluxea♪

polluxea♪

Üye
wala arkadasar arayüz flan gayet ii olmus yaa cook degsk..güzel olmusta bunun sızıntısını yüklemek büyük cesaret ister yani hçç saglam dgl..bunu da artk bi 6 ay beklerz napalm :D :D

Türe

Türe

Üye
    Konu Sahibi
wala arkadasar arayüz flan gayet ii olmus yaa cook degsk..güzel olmusta bunun sızıntısını yüklemek büyük cesaret ister yani hçç saglam dgl..bunu da artk bi 6 ay beklerz napalm :D :D

6 ay değil 2011 in son çeyreği bizlerle inşallah :d:

acayipbirisi

acayipbirisi

Üye
yükledım hatta ustune bıdaha yukledım annaya dönmem :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt