Symbian Belle Son Çeyrekte Gelebilir !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
slant1111

slant1111

Üye
ya walla ihtmaller paylaşılmasn artk kesn bir bilgi olmadan acmayın konu

• Beğen
Tepkiler: n000k

polluxea♪

polluxea♪

Üye
yavas gelsin......daha anna yok türkiyede :kotu:

XER01

XER01

Üye
Sanmıyorum, 2012 ilk çeyrekte gelirse iyidir.

gt22

gt22

Üye
arkadaşlar orjinal anna geldi nokia bayileri ücretsiz yüklüyo oviye düşmesini beklerseniz daha çok beklersiniz çünkü normal güncelleştirmeler bile ovide göründüğü halde bazen yüklenmiyo.

----------Eklendi @ 13:55:33 ---------- Yazıldı @ 13:54:03 ----------

ben önce alman annasını yükledim ardından ovide geldi anna güncellemesi daha snra belle yi kurdum ve anna ya bidaha geri dönmem orjinal olmasa bile belle mükemmel

nokia bayilerinin yüklemesi konusu hakkında ayrıntılı bir bilgin varsa bizimle paylaşırmısınız çünkü beniim c7 garantili götürüp bekletmeden yükleteyim:aha:

seyfipasa

seyfipasa

Üye
Nokia bayisinde yükleniyorsa güzel ama afyonda nokia shop yokki :)))

• Beğen
Tepkiler: Türe
polluxea♪

polluxea♪

Üye
kardes onlar yüklüyo da ovi de nye yok onu anlamıyorum ? bnde germany yüklü bnlik bsy yokta dgr arkadaslar beklyolar yani madem öyle gtsn yükletsn herkes shopta bitsin bu cile

cihatyılmaz

Üye
nokia bayilerinin yüklemesi konusu hakkında ayrıntılı bir bilgin varsa bizimle paylaşırmısınız çünkü beniim c7 garantili götürüp bekletmeden yükleteyim:aha:

arkadaşım 4 gün önce şişli cevahir avm nokia bayisine girdim bikaç bilgi almak için ozaman sordum ve biz ücretsiz yüklüyoruz dediler

----------Eklendi @ 22:48:33 ---------- Yazıldı @ 22:46:44 ----------

kardes onlar yüklüyo da ovi de nye yok onu anlamıyorum ? bnde germany yüklü bnlik bsy yokta dgr arkadaslar beklyolar yani madem öyle gtsn yükletsn herkes shopta bitsin bu cile

onlar farklı bi sistemle yüklüyo arkadaşım ben sordum burda var madem ovi de neden yok die bizim sistemimiz farklı dediler.keşke aynı olsa bekletmeden yapsalar da bizde rahat etsek ama malesef

ErcanSenn

ErcanSenn

Üye
yarın bende cevahire gidip yükleteyim madem Saol @Cihatyilmaz

• Beğen
Tepkiler: cihatyılmaz
WebStyle

WebStyle

Üye
Başlıyacağım annasınada bellesinede akşam rüyama girdi telefonun güncellemelerine bir bakıyorum 3 güncelleme gelmiş acaba diyorum hepsini birden mi kursam yoksa teker teker mi derken kurulum bitiyor. Annalı oluyor telefon gerisini hatırlamıyorum :ah

O derece artık yani :ehe geçende de yazmıştım foruma psikoloji doktoru şart diye :D

ErcanSenn

ErcanSenn

Üye
yarın bende cevahire gidip yükleteyim madem Saol @Cihatyilmaz
Biraz önce Nokia Destek hattını arayıp Nokia Shoplar da Anna güncellemesinin yapılıp yapılamadığını sordum. Bilgimiz yok dedi . e dedim bi arkadaş yükletmiş. Şuan Türkiye de yok ama yükleyip yüklemediklerini bilmiyoruz, Size kim söyledi diyor :) Bunlar ciddi ciddi hiç birşey bilmiyorlar yahu. 800 tl maaş la çalışan Call Center çalışanı sadece. Onların da suçu yokki..

Türe

Türe

Üye
    Konu Sahibi
ben kimseyi ümitlendirmiyorum ya da kesin biişey demiyorum sadece izlediğim video ilgimi çektim paylaştım beğenmiyenler bakmayabilir :yuru

uribaju

uribaju

Üye
son çeyrek dediler demekki 2012 şubat veya mart gibi gelir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt