Symbian Belle Refresh Nokia C7 CFW Genel Bilgi...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi
Symbian Belle Refresh Nokia C7 CFW Genel Bilgi...
Core Sorunsuzca Hacklendi ve %100 Çalışıyor.
Sınırsız Masaüstü
Tarayıcı Önbelleği E
Disk Önbellek Optimizasyonu
Efekt Yolu E
Cevapsız Olaylar İçin Kırmızı Button
Daha iyi Kamera
Alarm 2.0
Açıldığında Tarayıcı İndirme Devam
Cilt Konuşma Kulaklık Gelen Çağrı
Dolby
Parça Bilgileri Düzenleme
Dokunsal Geri Bildirim
Fota Devredışı
808 Görev Yöneticisi
808 Klavye Mod
Hiyerarşi Görünümü
Arayüz Hızlandırma
Sistem Hızlandırma
Dokunma Hassasiyeti
Wlan Kilit Simgesi
Kamera Sesleri Kapatma
Kinetik Geliştirme
Korunan Dosyaları Bluetooth Gönderme
Uygulama isimleri Değiştir ve Alt Klasör Oluştur
Ram Yeniden Dağiıtılması
Sorunsuz Rompatcher ve Yeniden Başlatma Etkili
Yeniden Başlat
N9 Popupclock
Ses Derleme
Ram Hızlandırma
Windows 7 Ses sistemleri
Varsayılan Masaüstü
Video Düzgünlüğü Genişletilmesi
Video Oynatıcı Up Hacmi
Masaüstünden Widget Yazılarını Kaldırma

Ve Sayamadığım Bazı Modlar...

Hepsi Çalışmaktadır Test Edilmiştir Şu an Kullanıyorum.

CFW Yapımcılarını Bol Paylaşımlar Diliyorum....

• Beğen
Tepkiler: theruhix ve vg_engin

msy2017

msy2017

Üye
"Masaüstünden Widget Yazılarını Kaldırma" ve "Fota Devredışı" abi bunlar ne oluyor diğer özellikler güzelmiş eline sağlık.

DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi
Hani Masa Üstünde Rehber ekledin altında rehber yazar o yazıyı kaldırma modu.
Fota da Sistem bilgisine bakma ayarı..

msy2017

msy2017

Üye
Hani Masa Üstünde Rehber ekledin altında rehber yazar o yazıyı kaldırma modu.
Fota da Sistem bilgisine bakma ayarı..

abi klasörlerin simgesi aynı onlarda isim olmazsa nasıl anlarım?

DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi
Klasör Değil Sadece Programların ve Uygulamaların isimleri gözükmez fakat o ayarı yaparsan ben sadece bilgilendirme amaçlı konu açtım. yani bu modlar çalışır cfw yapacak arkadaşlar bu modları uygulayabilirler gibisinden.

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
Çok teşekkürler :oke:

emreli01

emreli01

Üye
hocam bu bilgiler hangi cwf ye ait link nden yok .s veya nerde kafam karıştı da :)

MertcaN9

MertcaN9

Üye
hocam hani link ? senin cfw değil mi bu ben şimdi senin o final yazanı kullanıyorum bu ne ?

DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi
bu refresh surumunde cfw yapimcilarin kullanabilecegi modlar ve dahasi calismaktadir diye bilgilendirdim

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
üstad bi paylaşsan her telefona cfw çıktı bize çıkmadı kimsede yapmaz herhalde dediklerini ama yinede sen bilirsin

MertcaN9

MertcaN9

Üye
bu refresh surumunde cfw yapimcilarin kullanabilecegi modlar ve dahasi calismaktadir diye bilgilendirdim

senin yaptığın cfwler ile hayat buluyor tel bunları son sürüme güncelleme olarak yapsan olmaz mı güzel kardeşim :(

serinaga

serinaga

Üye
Yaw bende cfw C7'yem çıktı sanmıştım ve sevindirik olmuştum, lakin bahsettigin modlar olsa harika olurda hani cfw yok. Yapın şunu bilen ustalar ...

electroizm

Üye
Klasör Değil Sadece Programların ve Uygulamaların isimleri gözükmez fakat o ayarı yaparsan ben sadece bilgilendirme amaçlı konu açtım. yani bu modlar çalışır cfw yapacak arkadaşlar bu modları uygulayabilirler gibisinden.

Belle refresh için UDA da bulunan gereksiz programları kaldırdım gayet sorunsuz çalıştı.
sonrasında verdiğin modları rofs2 gömdüm ve hemen sonrasında corede bir iki değişiklik yapıp flash yaptım telefon açıldı ama menüye girerken telefon menü görüntülenemiyor hatası verdi.
Bu hata core denmi yoks ROFS2 denmi kaynaklanıyor.
Son olarakta usta nokia pure fontunu kullanmak istedim ama bazı karekterleri desteklemiyor sorun nerde acaba

- -

DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi
İlk olarak Rofs2 ye gömdüğün Fp1 Görev Yöneticisinin Yeni Versiyonunu yap Menü de Dosya hatası gidecektir. Sistem Modlama Bölümünde Vatron Arkadaşımı Paylaşmış. Pure fontunun Türkçe Uyumlusunu bulmalısın..

- - - Eklendi - - -

Kendi Telimden Özel Resimlerin Bazıları - Sistem Olarak Herşey Yapılabilir Azim Gerekli. Herkesi CFW Yapmaya Davet Ediyorum. Kolay Gelsin Arkadaşlar.....

electroizm

Üye
Hemen yapıyorum teşekkür ettim

DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi
Herkesin Özelleştirip Geliştireceği Bir CFW Yapacağım İlerleyen Zamanda Paylaşıma Sunulacak. Forum Kullanıcıları İstediği Gibi Oynama Yapabilecek Reklamsız...

koray777

koray777

Üye
Herkesin Özelleştirip Geliştireceği Bir CFW Yapacağım İlerleyen Zamanda Paylaşıma Sunulacak. Forum Kullanıcıları İstediği Gibi Oynama Yapabilecek Reklamsız...

bu güzel haber ama en baştan en acemi kullanıcının bile sıfırdan yapabileceği bi rehber olsa da herkes kendi cfwsini yapsa insanlar el ele tutuşsa birlik olsa hayat bayram olsa uzansak sonsuza :d

theruhix

Üye
arkadaşlar lütfen biri yardım etsin hala refreshe geçemedim flashı hiç bilmiyorum ve korkuyorum yapmaya başka bi yolu fln yokmuuu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt