hangi uygulamayı yüklerken veriyor o hatayı..arkadaşlar bende istenen uygulama erişimine izin verilmedi diyo . Yardım edebilir misiniz
bi oyunu yüklerken dyodu sonra rompatcher dan bi şeyler yaptm bu sefer de yùklenemedi dmeye bşladı. Daha önce hacklemeye calşrken instalserver dosyalarını sildim yukarıdaki gbi yaptm şimdi oldu sağol kardeşimhangi uygulamayı yüklerken veriyor o hatayı..
Seçenekler - Restore all seçin ve
gelen soruya Evet
seçin 3 dosya işaretleyip silin mark all deyip bura yanlış dostum burayı düzel hata verir 3 dosya işaretlenip silin meli eksik yazmışın
İlk sayfada ekteki patches zip dosyasını indirip zipin içindeki patches klasörünü c kök dizinine at, rompatcher da artık üç yama göreceksin.ben tekrar tekrar okuyup yaptım ama olmadı yanlış nerde yapmış olabilirm.
RomPatcher uygulamasını açtığımda seninkinden farklı sadece bu iki seçenek var.
yada kısa yoldan zip içinden çıkan patches klasörun içindeki 'Install server Refresh' x-plore yoluyla c/patches klasörune tasiman yeterliben tekrar tekrar okuyup yaptım ama olmadı yanlış nerde yapmış olabilirm.
RomPatcher uygulamasını açtığımda seninkinden farklı sadece bu iki seçenek var.

aynen öyle yaptım ama iki tane çıktıİlk sayfada ekteki patches zip dosyasını indirip zipin içindeki patches klasörünü c kök dizinine at, rompatcher da artık üç yama göreceksin.
azat cm benim dedIĞIM mi yapsana biaynen öyle yaptım ama iki tane çıktı

denedim şimdi telefonu kapatıp açıyorum bakalımazat cm benim dedIĞIM mi yapsana bi![]()

e kardeşim sonuçdenedim şimdi telefonu kapatıp açıyorum bakalım![]()

yok beceremedim gittie kardeşim sonuç![]()
bu taşıma işlemi x-plore uygulamasıyla yapacan biliyormusnyok beceremedim gitti
onu da yaptım bi yerde yanlış yaptık ama nerde çözemedim. programları silip tekrardan yapmak istiyorum ama şimdi de aksilik ya programlar silinmiyor öyle duruyorbu taşıma işlemi x-plore uygulamasıyla yapacan biliyormusn
bu nasıl oluyo Anlamadm peki gene denersin o zamanonu da yaptım bi yerde yanlış yaptık ama nerde çözemedim. programları silip tekrardan yapmak istiyorum ama şimdi de aksilik ya programlar silinmiyor öyle duruyor

hm olmadi başka konulara bak dostum elbett yardımcı olurlar ama hack işlemin nasıl olmadi ona şaşıyorumben flash atmak istiyorum da forumda da C6-01 Dead Phone ve Flash resimli anlatım başlıklı konuda daha ilk başta hata ile karşılaştımmesaj yazdım ama ilgilenen çıkmadı

olmadı değil yapamadımhm olmadi başka konulara bak dostum elbett yardımcı olurlar ama hack işlemin nasıl olmadi ona şaşıyorum![]()