SYMBIAN Belle refresh HACK [basit ve resimli anlatım]

Sponsorlu Bağlantılar

mdpdpmgjt

Üye
arkadaşlar bende istenen uygulama erişimine izin verilmedi diyo . Yardım edebilir misiniz

mdpdpmgjt

Üye
hangi uygulamayı yüklerken veriyor o hatayı..
bi oyunu yüklerken dyodu sonra rompatcher dan bi şeyler yaptm bu sefer de yùklenemedi dmeye bşladı. Daha önce hacklemeye calşrken instalserver dosyalarını sildim yukarıdaki gbi yaptm şimdi oldu sağol kardeşim

• Beğen
Tepkiler: Emrgncy
metboy38

metboy38

Üye
Seçenekler - Restore all seçin ve
gelen soruya Evet
seçin 3 dosya işaretleyip silin mark all deyip bura yanlış dostum burayı düzel hata verir 3 dosya işaretlenip silin meli eksik yazmışın

yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi
Seçenekler - Restore all seçin ve
gelen soruya Evet
seçin 3 dosya işaretleyip silin mark all deyip bura yanlış dostum burayı düzel hata verir 3 dosya işaretlenip silin meli eksik yazmışın

Konuda Zaten yaziyor sorun yok.

• Beğen
Tepkiler: Emrgncy
metboy38

metboy38

Üye
bilmeyenler var işaretlemeden silme ye çalışıyorlar Anladım Topram sağolsın

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede
azattt

azattt

Üye
ben tekrar tekrar okuyup yaptım ama olmadı yanlış nerde yapmış olabilirm.
RomPatcher uygulamasını açtığımda seninkinden farklı sadece bu iki seçenek var.

Emrgncy

Emrgncy

Üye

İlk sayfada ekteki patches zip dosyasını indirip zipin içindeki patches klasörünü c kök dizinine at, rompatcher da artık üç yama göreceksin.

• Beğen
Tepkiler: Toprak47
toprak00

toprak00

Üye

yada kısa yoldan zip içinden çıkan patches klasörun içindeki 'Install server Refresh' x-plore yoluyla c/patches klasörune tasiman yeterli :)

azattt

azattt

Üye
İlk sayfada ekteki patches zip dosyasını indirip zipin içindeki patches klasörünü c kök dizinine at, rompatcher da artık üç yama göreceksin.
aynen öyle yaptım ama iki tane çıktı

azattt

azattt

Üye
bu taşıma işlemi x-plore uygulamasıyla yapacan biliyormusn
onu da yaptım bi yerde yanlış yaptık ama nerde çözemedim. programları silip tekrardan yapmak istiyorum ama şimdi de aksilik ya programlar silinmiyor öyle duruyor

toprak00

toprak00

Üye
onu da yaptım bi yerde yanlış yaptık ama nerde çözemedim. programları silip tekrardan yapmak istiyorum ama şimdi de aksilik ya programlar silinmiyor öyle duruyor
bu nasıl oluyo Anlamadm peki gene denersin o zaman :)

azattt

azattt

Üye
ben flash atmak istiyorum da forumda da C6-01 Dead Phone ve Flash resimli anlatım başlıklı konuda daha ilk başta hata ile karşılaştım :) mesaj yazdım ama ilgilenen çıkmadı :)

toprak00

toprak00

Üye
ben flash atmak istiyorum da forumda da C6-01 Dead Phone ve Flash resimli anlatım başlıklı konuda daha ilk başta hata ile karşılaştım :) mesaj yazdım ama ilgilenen çıkmadı :)
hm olmadi başka konulara bak dostum elbett yardımcı olurlar ama hack işlemin nasıl olmadi ona şaşıyorum :)

Üst Alt