Olur..nokia 603 olmuyor mu?
şimdi yaralanabilen telefon modelleri yazan kısımda olmayınca sordum. fp2 hack nosbarrın konusu ile hackledimOlur..
603 olur ama telefonun fp2 ye güncellendiği için bu konudan olmaz, doğru adresten hacklemişsin, hayırlı olsun..şimdi yaralanabilen telefon modelleri yazan kısımda olmayınca sordum. fp2 hack nosbarrın konusu ile hackledim
sağol603 olur ama telefonun fp2 ye güncellendiği için bu konudan olmaz, doğru adresten hacklemişsin, hayırlı olsun..

hangi programı yüklerken verdi o hatayı..güncelleştirme hatası verdi yüklemeye çalıştım
ilk sayfada eklentiden patches.zip dosyasını indirip C:/ kök dizinine at, rompatcher ı çalıştır artık görünecektir..İnstallServer Refresh yamasını göremiyorum lütfen yardım
kardeş ben yazmısım okursan nımbuzu açmıodur olabilir başka unsigned dene forumda mevcut onlarıda açmassa ozamn olmamıstır
üstad bi sorum olacak tema efektlerini nasıl yükleyecegimkardes n 603 kullanıyorum ilk uygulamayı yükledigimde hata verdi bu yerlesik bi bileşen diyor

birde üstad bişi soracam n 603 için refresh var mı@asigsasi yardimci olabilir bu konuda sana![]()