SYMBIAN Belle refresh HACK [basit ve resimli anlatım]

Sponsorlu Bağlantılar

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Konu düzenlendi arkadaslar.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: asigsasi, tat1994 ve yaren_dede

İbrahimTR

İbrahimTR

Üye
nokia 603 olmuyor mu?

Emrgncy

Emrgncy

Üye
şimdi yaralanabilen telefon modelleri yazan kısımda olmayınca sordum. fp2 hack nosbarrın konusu ile hackledim
603 olur ama telefonun fp2 ye güncellendiği için bu konudan olmaz, doğru adresten hacklemişsin, hayırlı olsun..

• Beğen
Tepkiler: İbrahimTR

7r7

Üye
nokia live wiew yüzünden bu hack i şimdi yaptım kesinlikle çalışıyor yeter ki adımalrı takip edin :) ha bire 2 tane rarlı dosyayı rardan cıkartıp telefona yukleyın işiniz hızlı hallolur yapanlara emeği geçenlere teşekkürler

marten3

Üye
güncelleştirme hatası verdi yüklemeye çalıştım

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
beyler nimbuz yuklenmedı dıe endıselenmeyın başka bir unsıgned deneyın bende nımbuzda olmadı dığerleri oldu : )

welat935280

welat935280

Üye
İnstallServer Refresh yamasını göremiyorum lütfen yardımİnstallServer Refresh yamasını göremiyorum lütfen yardımİnstallServer Refresh yamasını göremiyorum lütfen yardım

Emrgncy

Emrgncy

Üye
  • Beğen
Tepkiler: yaren_dede
welat935280

welat935280

Üye
eyvallah kardeş başarılı bi şekilde yaptım.hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede

mehrac92

Üye
Hack'i etdim, nimbuzz'u yazdigimda update error veriyor. Yardim edermisiniz?

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
kardeş ben yazmısım okursan nımbuzu açmıodur olabilir başka unsigned dene forumda mevcut onlarıda açmassa ozamn olmamıstır

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede ve mehrac92
yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi
kardeş ben yazmısım okursan nımbuzu açmıodur olabilir başka unsigned dene forumda mevcut onlarıda açmassa ozamn olmamıstır

o dosya sıtedekı degısımden dolayı degısıme ugramıs olabılır eklentı duzenlendı

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
Tabi dogrudur hocam

problade187

problade187

Üye
üstad bi sorum olacak tema efektlerini nasıl yükleyecegimkardes n 603 kullanıyorum ilk uygulamayı yükledigimde hata verdi bu yerlesik bi bileşen diyor

yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi
üstad bi sorum olacak tema efektlerini nasıl yükleyecegimkardes n 603 kullanıyorum ilk uygulamayı yükledigimde hata verdi bu yerlesik bi bileşen diyor

@asigsasi yardimci olabilir bu konuda sana :)

Üst Alt