Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Türkçe yok. Zaten şubat geldi, olsa da yüklenmez bu saatten sonra bence
nofear445
Üye
hayırlısı artık beklicez
joe_cenk
Üye
Tükçeside çıkar herhalde
cross_fire
Üye
ben 25.008 i türkçe yaptım öyle kullanıyorum. Dosyaları yollardım ama tlfdan giriyorum malesef. Ama kısaca anlatayım yapmak ısteyen yapabılır. 25.007 den NFE ıle turkce dılı secıp extrep mı neyse dosyayı ddısarı cıkartma yapıyo (ıngılızcem yok kusura bakmayın) sonra 25.008 ı acıp dıl dosyasını ıcıne gomdum. Bu sekılde yaptım. Ama bekleyın orjınal belle cıkınca yuklerız
nofear445
Üye
ya daha bi ay var aslında yapan olsa anlatsa yapcamda nese beklicez artık
Ben daha önce de gidip orijinal belle'li cihazları incelemiştim de, şimdi karşılaştırarak inceledim elimde benim telefonumla, orijinal belle bariz daha hızlı ve seri, ben benimkinin zaten seri olduğunu düşünüyordum bi de. Ama orijinal belle bir başka olacak...
zxd19
Üye
Yok arkadaş kurulmuyor hackli anna bilen ?
muratucok
Üye
annayı napıcaksın yhaf sen biraz daha bekle belle geliomus ayın 8 inde yani yarın gireceği söylenio piyasaya bende e7 kullanıcı olarak hayatımda 1 kere o hatayı yaptım belle nin hackini kuraım dedim keske kurmaz olaydım telefonum çöktü ama neyse ki telefonum yapıldı ve bende belle nin gelmesini bekliorm bence hiç dokunma telefonuna bekle