brifing
Üye
ya eğer programlar geri gelmiycekse ya herro ya merro gibi bişi olur artıktam olarak bilmiyorum. Ben belle kurarken hard format atip oyle kurdum. Sana da oneririm. Flash sonrasi tekrar format. Bellele gitsin. Sonda C: bos hafiza: 350 mb
videodaki gibi yapıorm her şeyi fakat flashlarken hata alıyorum..waiting for usb device.. dedikten sonra bi süre bekliyor fakat sonra hata veriyor tekrar flashlamak ister miiniz die soruor evet dedğimde hep aynı tablo oluyor ne yapmam lazım?
The flashing failed. Do you want to retry the flashing?
HRESULT 0x8401f141 (-2080247487)
Flash: Boot rom was not detected after phone boot up. Unable to start flashing.
tamam hallettim..
emil hocam ya sabah kalktıgımda buyuk bi şok yaşadım akşam yattgımda telefonn şarjı du sabah bi kalktm telefon açılmıyor şok oldum şarjı bitmiş nası yani iphone gibi 8 saat fln mı gidiyor böyle saçmalık olur mu:S bir de bişi daha mesela ben yedek aldgm numaralar normal +90 olmayan numaralardan birisi msj atınca msjlar +90 olarak geliyorya o kayıtta olan numarayı gösterecegine gidio başka numara gibi +90xxxxxxxxx die gösterior bu neyin nesidir çok sinir oldumkefkom, ozel mesajlarini bosalt
emil hocam ya sabah kalktıgımda buyuk bi şok yaşadım akşam yattgımda telefonn şarjı du sabah bi kalktm telefon açılmıyor şok oldum şarjı bitmiş nası yani iphone gibi 8 saat fln mı gidiyor böyle saçmalık olur mu:S bir de bişi daha mesela ben yedek aldgm numaralar normal +90 olmayan numaralardan birisi msj atınca msjlar +90 olarak geliyorya o kayıtta olan numarayı gösterecegine gidio başka numara gibi +90xxxxxxxxx die gösterior bu neyin nesidir çok sinir oldum
onu nası yapıyoruz peki?iste onu bana soryamacaksin. Hard format atarak yaptim kardes ben. Annadakindan 2 kat cok dayaniyor sarj
Neither DP1.0 nor DP2.0 was found for the product, or the product cannot be identifield yazısı veriyor arkadaslar daha sonra product seçmem gereken yerde bir şey çıkmıyor
----------Eklendi @ 21:57:06 ---------- Yazıldı @ 21:53:22 ----------
059C4R5 dark_grey_qwerty_china bunu bulamıyorum seceneklerde çıkmıyor
onu nası yapıyoruz peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?