Symbian BELLE Nasıl Kurulur? Dead Phone Flash Nasıl Atılır? - VIDEOLU ANLATIM

Sponsorlu Bağlantılar

FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
    Konu Sahibi
Evet senin gibi PR1.0'in cok guzel oldugunu soyleyenler var :)

firfir79

firfir79

Üye
valla yaptım yaptım olmadı flight abi istanbulda oturuyormuş. bana uzak bi yer değil ondan izin isteyip izini aldıktan sonra hususi yanına gitmeyi düşünüyorum :)
hem tanışırım hemde onun bilgilerinden ve tecrübelerinden istifade etmek isterim

FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
    Konu Sahibi
Haftasonuna denk getirirsin hallederiz :)

n000k

n000k

Üye
baksana bu sen RM-596 dosyasını doğru yazdın değilmi? ''-'' işaretini dahi yazman lazım..program dosyalarında nokia klasöründe product ın içine yapıştırıyorsun sonra içine bu indirdiğin scandinavia dosyalarını atıyorsun.. teli pc ye bağla. eğer açık bağladıysan kapa teli.. şarj olması önemli değil. sonra ordan no connection ı seçiyorsun ok? ardından file sekmesinden scan product değilde open product deyip orda RM-596 yı seçiyorsun. ardından flashinge basıyorsun

----------Eklendi @ 00:59:35 ---------- Yazıldı @ 00:57:16 ----------

abi yapabilmen lazım bu flaşı.. valla ben bu cahilliğimle bu şansızlığımla yaptım..

firfir79

firfir79

Üye
baksana bu sen RM-596 dosyasını doğru yazdın değilmi? ''-'' işaretini dahi yazman lazım..program dosyalarında nokia klasöründe product ın içine yapıştırıyorsun sonra içine bu indirdiğin scandinavia dosyalarını atıyorsun.. teli pc ye bağla. eğer açık bağladıysan kapa teli.. şarj olması önemli değil. sonra ordan no connection ı seçiyorsun ok? ardından file sekmesinden scan product değilde open product deyip orda RM-596 yı seçiyorsun. ardından flashinge basıyorsun

----------Eklendi @ 00:59:35 ---------- Yazıldı @ 00:57:16 ----------

abi yapabilmen lazım bu flaşı.. valla ben bu cahilliğimle bu şansızlığımla yaptım..

senden daha cahil ve bahtsızlarda var :) ben
ya bende bi kazmalık var yada bu nokia usb rom driverının bana bi garezi var :)
yine olmadı , yine aynı hatayı verdi
ben flight abiyle tanışıcam; tel bile bunu istiyor :)
abi hangi güne ayarlama yapim :)
sen söyle ona göre gelicem yanına

n000k

n000k

Üye
senden daha cahil ve bahtsızlarda var :) ben
ya bende bi kazmalık var yada bu nokia usb rom driverının bana bi garezi var :)
yine olmadı , yine aynı hatayı verdi
ben flight abiyle tanışıcam; tel bile bunu istiyor :)
abi hangi güne ayarlama yapim :)
sen söyle ona göre gelicem yanına
hadi bakalım hayırlısı bi tanışın reel olarak :) ben kaçar abiler.. uykudan ölüyorum.. iyi geceler.

FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
    Konu Sahibi
Sen yorulmadan buraya ben uzaktan bilgisayarina baglanip deneyeyim diyorum. Var mi sende logmein ya da benzeri bir yontem?

n000k

n000k

Üye
Sen yorulmadan buraya ben uzaktan bilgisayarina baglanip deneyeyim diyorum. Var mi sende logmein ya da benzeri bir yontem?
teamviewr kullanın abi.. duyduğuma göre en iyisi oymuş bu uzaktan bağlanma pclere bağlanmada.. türkçe dilde var..

delidolunet

delidolunet

Üye
merhaba arkadaşlar, bu konuyada yazmak zorunda hissettim kendimi kusura bakmayın lütfen. belki burada derdime derman bulurum umarım
sorunum şu; telefonuma ( N8 ) belle yüklemek istiyorum. dosyalarını, programlarını gerekli ne varsa bilgisayara indirdim. flashlama işlemine başlıyor pc ve doğal olarak telefonum kapanıyor ve benim sorunum burada başlıyor. telefon kapanınca pc görmüyo ve flashlamayı bitirmiyor. 2 dk sonra falan telefonum kendi kendine açılıp normal çalışmaya devam ediyor.
flashlama esnasında ( programları kaldırıp kurdum ve tekrar denedim ) NOKİA USB ROM diye bi driver yüklemeye çalışıyor fakat tel kapalı olduğu için bu driverı yükliyemiyor.
sanırım bunu yüklediğim zaman sorunu çözeceğim.
bu derdime derman olabilecek bi yardım bekliyorum arkadaşlar
şimdiden teşekkürler

kardeşim tek tek dediklerimi uygula.

eğer mümkünse bu işi daha önce nokia ovi suite, phoenix yüklenmemiş bir windowsta denemeni öneririm.

phoenix, nokia ovi suite ve telefonunun driverlerini bilgisayardan sil. (telefon driverlerini silmek için aygıt yöneticisini açıp telefonun bağlıyken o listelerden telefonunu bul ve sağ tıklayarak kaldır de, telefonun driverleri kalkacaktır)

daha sonra önce nokia ovi suiteyi telefonun bilgisayara takılı değilken baştan kur. tamamen kurulunca nokia ovi suite'i başlatıp telefonunu kablosuyla birlikte bağla. telefonun başarıyla yüklendikten sonra bir kaç kez telefonun kablosunu çek tak deneme yap olmuş mu diye. ve bilgisayarını baştan başlat. baştan başladıktan sonra da telefonunu tak çek, doğru şekilde çalışıyosa telefonun bilgisayara bağlıyken daha sonra kablonu telefondan çıkartıp phoenix'i kur. tekrar yeniden başlat ve mümkünse bellenin başka bir sürümünü (ivo777 3.2 olabilir) rm-596 olarak products klasörüne at. telefonunu flashlamaya başla, muhtemelen sorunun çözülecektir. Yok çözülmezse bu işlemleri bi başka pc de uygula mutlaka olması lazım.

FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
    Konu Sahibi
baglanmam icin gereken bilgileri ozelden atar misin o zaman?

n000k

n000k

Üye
baglanmam icin gereken bilgileri ozelden atar misin o zaman?
hadi bakalım hayırlısı.. meraktan yatamıyorum ne olcak fırfırın tel diye.. :aha: buraya yorum yapmayı unutmayın lütfen, gelişmelerden haberdar olmak istiyorum :) sabah kalkınca okuyacağım.. yatıcam valla şimdi..

FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
    Konu Sahibi
Delight Bell v3.2 yayınlandı. İlk mesaja eklendi.

----------Eklendi @ 15:04:55 ---------- Yazıldı @ 14:57:06 ----------

Delight Belle v3.2 (25.09.2011)

Bugs fixed

• Silence symbol on Silent Profile.
• White screen problem fixed while shutdown. (Not everyone was facing it).
• Draft Problem fixed - Once you save message in draft, won't access later.
• Log icon in the application settings that's missing fixed.
• Tweaks working fine now.
• Web browser loading status. (It's not a bug but theme problem so change to any other theme).

Change Log from v3.1

• All v3.1 mods are still intact unless I forgot something
• New theme effects.
• MheiM Fonts. (If you don't like them then replace them through method).
• Ringtones from 701.
• Added in suffix in browser - for Indian sites.
• Disabled "allow *widget* to access network?" query (always yes).
• Shutdown animation is removed and you can't get it back.
• access given to all drives by default, to disable it apply CloseAccess patch in Rompatcher.
• Recording beep tone disabled by default without Rompatcher patch.
• Big Analog clock widget added, you can't get normal size clock back though.
• Proper English Language .r01 from 701.
• Chinese writing languages removed from rofs3 as having some problem.
• Removed captions under shortcuts at Homescreen. If you want them back, install the attached file Restore HS Icon Text by CodeRUS.sis, though remember once you install the file even after uninstalling it you can't remove the captions, at least I don't know how..

acayipbirisi

acayipbirisi

Üye
Delight nasıl FlighTAiR ivoyla arasındakı fark ne

FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
    Konu Sahibi
Delight, Ivo'ya gore cok daha kisisellestirilmis bir CFW, Delight'i yapan cocuk, daha cok kendi zevklerine gore duzenliyor. Mesela font'lar v.s degisik. Ben ondan Ivo'yu kullaniyorum.

n000k

n000k

Üye
birde türkçesi yok değilmi abi delight ın?

acayipbirisi

acayipbirisi

Üye
evet ıvo daha ıyı yenı surum cıkarmadı ama

firfir79

firfir79

Üye
hadi bakalım hayırlısı.. meraktan yatamıyorum ne olcak fırfırın tel diye.. :aha: buraya yorum yapmayı unutmayın lütfen, gelişmelerden haberdar olmak istiyorum :) sabah kalkınca okuyacağım.. yatıcam valla şimdi..
selam abım :) hala atamadım flashı :) sanırım benım pc de sorun var aksama bıde xp yuklu pc de denıcem ınsallah olur

drugsss

Üye
arkadaşlar belle yi yükledim herşey çok güzel iyi çalışıyor ama 3G yi kullanarak intenete girince tel kendini resetliyor pin kodu sormadan tekrar açılıyor.wi-fi kullanınca sorun yok.ovi,web, haritalar bu uygulamaları kulanınca kapanıyor. nerde yanlış yaptım yardım ederseniz sevinirm

n000k

n000k

Üye
selam abım :) hala atamadım flashı :) sanırım benım pc de sorun var aksama bıde xp yuklu pc de denıcem ınsallah olur
diğer yerdende takip ediyorum.. evet atamamşısınız , xp li pc ile bile olmamış :( .. valla ben pek anlamam ama vardır yine birşey , flaş atarsınız yaa. vardır bi çözümü.. sıkmayın canınızı..

Üst Alt