Symbian BELLE Nasıl Kurulur? Dead Phone Flash Nasıl Atılır? - VIDEOLU ANLATIM

Sponsorlu Bağlantılar

karasahinemre

Üye
ben içerik silmeden flashladım ondandır muhtemelen

----------Eklendi @ 00:26:02 ---------- Yazıldı @ 00:22:59 ----------

soft atma çabaları yeniden başlatılacak dedi nokia da kaldı :D

WebStyle

WebStyle

Üye
ben içerik silmeden flashladım ondandır muhtemelen

----------Eklendi @ 00:26:02 ---------- Yazıldı @ 00:22:59 ----------

soft atma çabaları yeniden başlatılacak dedi nokia da kaldı :D

Bekle hocam format hemen bitmiyor. :) en fazla 1-2dk içinde açılır. Hiç bir işlem yapmayın telefonu masanın üstüne koyup dışarı hava almaya çıkın. 5dk içerisinde açılmış olur zaten.. İlk format attığımda bende tel çöktü sanmıştım. :ehe

karasahinemre

Üye
aynen :D hallettim şimdi bakıyorum hemen resimlere

sorun hallolmuştur aynısını yaşayan varsa bi soft atsın

mersin112

Üye
arkdaşlar bu belleyi benmi yanlış atıyorum. bu dördüncü oldu yine hata veriyor. nokia yazısında kalıyor.başka birşey yok.

çin annası deilde almanya annasını kullanıyordum, ki flash atarkende alman annası dosyaları ile değiştirip ivo v3.1 dosyaları olan sadece 4 dosya kaldığından eminim ama yinede açılmıyor telefon.

FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
    Konu Sahibi
Bende alman anna'nin uzerinden kuruyorum Belle'yi hep. Onla alakali degil. Phoenix surumunu degistirip baska bir surumle dene istersen. Ya da USB portunu degistir oncellikle.

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
arkdaşlar bu belleyi benmi yanlış atıyorum. bu dördüncü oldu yine hata veriyor. nokia yazısında kalıyor.başka birşey yok.

çin annası deilde almanya annasını kullanıyordum, ki flash atarkende alman annası dosyaları ile değiştirip ivo v3.1 dosyaları olan sadece 4 dosya kaldığından eminim ama yinede açılmıyor telefon.

Mersinli hemşerim, uygulanan yöntemle bir sürü kişi Belleyi sorunsuz bir şekilde kurup kullanabiliyor.

Eksik veya yanlış yaptığın bir yer var belli ki. İstersen Belle dosyalarını yeniden indirip kurmayı dene. Belki dosyalar sorunlu inmiştir.

mersin112

Üye
elimde phonex 2011 ve 2010.8versiyonları mevcut ( downgrade ederken 2011 kullanın demişler onun için onu indirdim, belle yüklerkende 2010.8 versiyonunu kullanın demişler onuda indirdim ) aslında hepsine dikkat ettiğime eminim. ki flashlama yöntemine de acemi deilim ama bi belle'yemedim annasını :D son kez anlatıldığı gidi Scandivia downgrade edip belleyi flashlıycam umarım bu sefer beceririm yoksa pes edecem valla.

karasahinemre

Üye
2010 u sil çakışıyodur

FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
    Konu Sahibi
dedigim gibi usb portunu degistir. Bir de ayni anda 2 phoenix kurulu olmasin sistemde. Ben 2010 ile downgrade yapiyorum ayni zamanda. Ondan 2010'u her ikisi icinde kullanabilirsin.

mersin112

Üye
2010 u sil çakışıyodur

elbette siliyorum daha doğrusu birini yüklemeden kaldırp bilgisayara reset atıp ondan sonra diğerini kuruyorum üstadım. antivirüs de devredışı ama yinede sonuç aynı.

----------Eklendi @ 01:15:51 ---------- Yazıldı @ 00:54:42 ----------

yine siyah ekran üzerinde beyaz nokia yazısı.. pes ettim annasını belleyemedim. yardımlarınız için teşekkürler üstadım ama herhalde bende bi kazmalık var yapamadım gitti. yarın ola hayrola belki yarın birde ayık kafayla denerim. herkese iyi geceler.

karasahinemre

Üye
bekle açılıyo işte tel

mfb2

mfb2

Üye
yüklemeyi çok istiyorum yemiyor açıkçası :hmmm

mersin112

Üye
bekle açılıyo işte tel

üstad 10 dakika bekledim ( abartmıyorum mutfakta yemek yapıyordum) geldim hala aynı. zamanında windows mobile 6.1'den win mob. 6.5'e geçtiğimde de 2 dakka bekleyince telefon açılmıştı ama bunda harbiden en az 10 dakika bekledim açılmadı :)

WebStyle

WebStyle

Üye
yüklemeyi çok istiyorum yemiyor açıkçası :hmmm

Korkmanıza gerek yok. Bende bu işlerden hiç ama hiç anlamazdım. N8 i aldıktan sonra öğrenmeye başladım. Sağolsun ilk flashımı orçun nickli arkadaş ile beraber atmıştık. Başını fazlası ile ağrıtmıştım. Talimatları düzgün bir şekilde uyguladığınız takdirde bir sorun kalmayacaktır. Açıkcası belle yi tavsiye ederim..

FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
    Konu Sahibi
elbette siliyorum daha doğrusu birini yüklemeden kaldırp bilgisayara reset atıp ondan sonra diğerini kuruyorum üstadım. antivirüs de devredışı ama yinede sonuç aynı.

----------Eklendi @ 01:15:51 ---------- Yazıldı @ 00:54:42 ----------

yine siyah ekran üzerinde beyaz nokia yazısı.. pes ettim annasını belleyemedim. yardımlarınız için teşekkürler üstadım ama herhalde bende bi kazmalık var yapamadım gitti. yarın ola hayrola belki yarın birde ayık kafayla denerim. herkese iyi geceler.

Downgradeden sonra telefonu kapatip ilk videodaki gibi dead phone flash atmayi denedin mi?

fikret3968

fikret3968

Üye
videolar çalışmıyor

acayipbirisi

acayipbirisi

Üye
Sanmam realceday bagimsiz calisiyor, Nokia ile bir alakasi yok :) Konu DH'deki N8 basligi altinda konusuluyor. Isterseniz konuyu oradan takip edebilirsiniz. Daha fazla ekran goruntusu de var orada.

konuyu bulamadım lınk verebılırmısın

polluxea♪

polluxea♪

Üye
arkadaslar dün gece 23 sularında yükledim belleyi :naughty: ivo 3.1 attım ve şunu söyleyeblirim tümm N8 kullanıcıları gönül rahatlıgıyla yükleyebilirler,belle mükemmel ötesi olmuss :D sabaha kadar kurcaladım en ufak bi bug görmedim annadan 3-4 kat daha stabil ve akıcı calısyo hiç bi kasma yok hiç bi takılma yok gayet yag gibi akıyo :ehe benn cooook memnun kaldım ve tavsiye ediyorum tüm N8'cilere :DC7'ler üzülmesin onlarınkide yakında gelir şuan ivo modluyo sanırım öyle duydum... :) artılarını yazcak olursak bellenin;bi kere kameranın kalitesi 2 kat artmıs hem video hem fotografta sonra şarj mükemmel gidiyo anna da gayet sömüryodu belle cok iyi kullanyo sarjı,efektler süper ötesi,telefonun sensör dönüşü fln animasyonlu olmus mesajlar gayett kullanıslı ve düzenli bi de telefona ilk flashı atıp acınca bazı ayarları kendi yüklüyo yazılım o da cook güzel olmus bayaa zahmetten kurtaryo :) işin kısası arkadaslar,şimdiye kadar nye yüklemedm dye kızıyorum kendime :vur bi de kimse korkmasın önceden yüklü olan hiç bi program oyun vs. silinmiyo hersey kaldıgı yerden devam ediyo...android killer belle :naughty: :ehe artık androidin hiç bi seyi cekici gelmyo yani o kadar dyorum :D durmayın yükleyin ;)

Üst Alt