Symbian BELLE Nasıl Kurulur? Dead Phone Flash Nasıl Atılır? - VIDEOLU ANLATIM

Sponsorlu Bağlantılar

marsoy

marsoy

Üye
yenilikler nedr deneyen bilen varmı arkadaşlar

----------Eklendi @ 02:00:48 ---------- Yazıldı @ 01:57:38 ----------

English/Russian text inputs only
- Fake Russian interface (English, just need for using russian interface in 3rd party apps)
- My last unique installserver in rofs2
- Removed all asian resources from rofs2 and uda images

Flash with latest Phoenix 2011. Use any installed firmware and replace files in Edit menu before flashing. Use Refurbish.
If phone wont boot-up after passing 100% flashing, just disconnect it from USB, hold power for 8 seconds and then turn on. Phone flashed successfully.

- Sahte Rus arabirimi (İngilizce, sadece, 3. parti uygulamalar rusça arabirimini kullanarak için gerekli) - rofs2 Son benzersiz installserver - rofs2 ve Uda görüntüleri tüm asian kaynakları kaldırıldı son Phoenix 2011 ile Flash. Yüklü herhangi bir yazılımı kullanmak ve yanıp sönen önce Düzen menüsünden dosyaları değiştirin. Yenilemek kullanın. Telefon 100% yanıp sönen geçtikten sonra Açılışta alışkanlık varsa, sadece USB bağlantısını kesin 8 saniye için güç tutun ve sonra açın. Telefon başarıyla parladı.

bundan bu çıktı neyse artık pek bişey anlamadım

WebStyle

WebStyle

Üye
En sonunda symbian belleye kavuşmuş bulunmaktadıyım. Yükleme 5dk önce tamamlandı. Yükleme işlemi biraz karışık olsa da öğrenince kolay geliyor. :) Şu anda eksik olan güncellemeleri yapıyor. Birazdan karıştırmaya başlayacağım..

marsoy

marsoy

Üye
bu yeni sürümümü yükledn yoksa eski belleyimi

WebStyle

WebStyle

Üye
bu yeni sürümümü yükledn yoksa eski belleyimi

Ivo777 Son CFW' si olan linkten yükledim hocam gerçekten olağan üstü bir işletim sistemi olmuş. Ancak ne yazık ki beta sürümü olduğu için mi bilmiyorum yazılım stabil çalışmıyor video'ya giriyorum çıkması için bi 10 saniye zaman geçiyor..

marsoy

marsoy

Üye
format at düzelecektir merak etme annadan hızlı bendede yüklü ivo güzel şimdi yeni sızdırılanı araştırıyorum

WebStyle

WebStyle

Üye
Zaten ben sadece sırf merak ettiğim için yükledim yoksa belle felan kullanacağımdan değil bir kaç gün sonra 14.02 ilk kullandığım sürüme dönmeyi düşünüyorum..

----------Eklendi @ 02:17:14 ---------- Yazıldı @ 02:16:16 ----------

format at düzelecektir merak etme annadan hızlı bendede yüklü ivo güzel şimdi yeni sızdırılanı araştırıyorum

Format kodlarını yazar mısın hocam?

erdogansafak55

erdogansafak55

Üye
webstyle tamam oldumu.bende ivoyu yüklemiştim,bazı sorunlar verince takılma gibi,yeniden flashlayıp realcedayınkini kurdum tel. canavar gibi oldu

WebStyle

WebStyle

Üye
webstyle tamam oldumu.bende ivoyu yüklemiştim,bazı sorunlar verince takılma gibi,yeniden flashlayıp realcedayınkini kurdum tel. canavar gibi oldu

Aynı video tarif edildiği üzere kurdum hocam harika oldu :) bir de şu menü geçişleri herhangi bir yere girdiğim de takılma olmasa 10 numara olacak. Ayrıca tel açılırken şu hatayı veriyor onu da çözemedim. "Security overview device is not protected" herhalde bu yazılım destekleyemedi. Ama silemiyorum da virüs programını telefonu her açtığımda karşıma çıkıyor..

erdogansafak55

erdogansafak55

Üye
Zaten ben sadece sırf merak ettiğim için yükledim yoksa belle felan kullanacağımdan değil bir kaç gün sonra 14.02 ilk kullandığım sürüme dönmeyi düşünüyorum..

Format kodlarını yazar mısın hocam?

settings/phone/phone management/factory setting/delete data and restore.bu yolu takip et,yedeklerini al.takılma olayı bende de vardı ozaman realcedayın kini kur.

WebStyle

WebStyle

Üye
settings/phone/phone management/factory setting/delete data and restore.bu yolu takip et,yedeklerini al.takılma olayı bende de vardı ozaman realcedayın kini kur.

Tamamdır sağolasın şu anda formatlıyor. :) tamam formatlama işlemi de bitti.

erdogansafak55

erdogansafak55

Üye
realceday hız olarak iyidir unutma.aga ben kaçar,sana kolay gelsin.iyi geceler.

marsoy

marsoy

Üye

yıldız kare 7370 kare yap resimlerin müziğin varsa yedekle formatı at rahatlicaktır arkadaşım

----------Eklendi @ 02:32:27 ---------- Yazıldı @ 02:25:19 ----------

Belle yeni sürüm sızdırıldı:

bu dosyaları indirdim yine 4 dosya toplam 269 mb kurmalımıyım sizce :hmmm

WebStyle

WebStyle

Üye
yıldız kare 7370 kare yap resimlerin müziğin varsa yedekle formatı at rahatlicaktı arkadaşım

Yedeklerimi almıştım hocam daha önce.. evt formattan sonra menü geçişlerinde felan biraz olsun rahatlama oldu. Ama çok nadirde olsa ara ara yine geç tepki verebiliyor..

----------Eklendi @ 02:35:12 ---------- Yazıldı @ 02:33:15 ----------

realceday hız olarak iyidir unutma.aga ben kaçar,sana kolay gelsin.iyi geceler.

Sağolasın hocam iyi geceler.

marsoy

marsoy

Üye
ana ekranda istedin kadar geçiş sağlayabilirsin fakat ekran geçişleri artıkça tlfonu yan çevirdiğinde donarak ağır dönecektr bilgin olsun bazen webten atıyo ve inan annadan çok daha iyi annada hç bişe yok v14ten farkı klavye geçişlern yavaş şekildede olması web değişmiş ve icon

WebStyle

WebStyle

Üye
ana ekranda istedin kadar geçiş sağlayabilirsin fakat ekran geçişleri artıkça tlfonu yan çevirdiğinde donarak ağır dönecektr bilgin olsun bazen webten atıyo ve inan annadan çok daha iyi annada hç bişe yok v14ten farkı klavye geçişlern yavaş şekildede olması web değişmiş ve icon

Evet bazı güzel özellikleri var şöyle biraz karıştırınca insan seviyor aslında ama sanırım belle de pek kalabileceğimi zannetmiyorum. İngilizce olması kötü. Yakında tr desteği ile birisi yükleme yaparsa gerçekten iyi olacak..

projectmaximo

projectmaximo

Üye
ben bu belleden gayet memnunum menüde takılma falan da olmuyo da..bu yeni sızanın farkı ne tam olarak biri açıklayabilir mi? Sadece rusça dil dosyalarının ekenip uzak doğu dosyalarının çıkarılmış olmasıysa yeniden yüklememe gerek yok.ingilizce gayet rahat kullanıyorum..

Bi de bu yeni belleyi yüklemek istersem normal flash mı atıcam yoksa şu belle yüklerken kullandığımız yöntemi mi kullanıcam?

----------Eklendi @ 11:25:09 ---------- Yazıldı @ 11:18:55 ----------

bu arada bellede çok hoşuma giden bi iki ufak özellik var onları yazmak istedim..

şimdi belelenin tarayıcısından maxicepe yorum giriyosunuz diyelim.baya gi uzun yazdınız ve tarayıcı pat kapandı...tekrar aynı sayfaya gelip metin girişine tıkladığınızda sol altta son kaydedilen metin yapıştırılsın mı diye soruyo..ona tıklarsanız yazmaya kaldığınız yerden devam edebiliyosunuz..

ayrıca sadece kendi tarayıcısında değil..diyelim kendi tarayıcısından yazarken kapandı ve siz aynı sayfayı operadan açtınız..yine size kaldığınız yerden devam etme imkanı sunuyo..
bi de kendi tarayıcısından bi sayfada kullanıcı girişi yapmışsanız operadan açtığınızda da giriş yapmış şekilde açılıyo..ben çok beğendim:)

marsoy

marsoy

Üye
bu yeni güncellemeden pek bişey anlamadım

erdogansafak55

erdogansafak55

Üye
marsoy yükledin mi yeni güncellemeyi,sanırım netten atma olayı yokmuş.

marsoy

marsoy

Üye
yok daha yüklemedim acaba bunuda eski belleyi yüklediğimiz gibimi yüklicez onu bilemiyorum

erdogansafak55

erdogansafak55

Üye
ben biraz araştırdım,yeni belle özellikle hız ve gpu uygulamalarında kendisini geliştirmiş.ivo yeni sürümü sürdü piyasaya,ben delight bekliyorum

Üst Alt