kardeş şarj aletini değiştir. bazı şarj aletlerinin voltajdanmıdır nedir, öyle sıkıntı veriyor. bende de oldu. mecburiyetten bi şarj aleti almıştım orjinali evde kalmıştı falan, o ucuz şarj aleti hatta orjinal die sattıkları 20-30 tllik şarj aletleri kilitliyor dokunmatiği, bazen de 3e basıyon kare yazıyo.arkadşlar bnm n8 imde kapalı konumda sarja takınca dokunmatik çalışmıyor. sarjdan çıkarıp tekrar kapayıp açmak gerekıo telefonu böyle bi sorunla karşılaşan varmı ?
arkadşlar bnm n8 imde kapalı konumda sarja takınca dokunmatik çalışmıyor. sarjdan çıkarıp tekrar kapayıp açmak gerekıo telefonu böyle bi sorunla karşılaşan varmı ?

kardeş klavyeyi de alarak flashladımda bu klavyeyi türkçeye nasıl dönüştürcez hala aynı bende klavye bi değişiklik yok ??
----------Eklendi @ 14:50:39 ---------- Yazıldı @ 14:49:08 ----------
bu arada hacklenmemiş de :S myexploreri kurmaya çalıştım sertifika hatası verdi flashı 2. videodaki gibi yaptım restore diyerek sonuç başarısız aynısı![]()
win 7 64 bit kullanıyorum bendede o driverı bulamadı neyin nesiyse artık :-)) oldugu kadarıyla idare edelim yeni bir modifiye gelene kadar ...