Symbian BELLE Nasıl Kurulur? Dead Phone Flash Nasıl Atılır? - VIDEOLU ANLATIM

Sponsorlu Bağlantılar

karasahinemre

Üye
bence n8 i yazılım test amaçlı kullanıyor nokia bakınız kaçak fw ler ve downgare imkanı sadece n8 de var

acayipbirisi

acayipbirisi

Üye
v1.3 te türkçe kalvye yok sanırım opera minide acılmyıor nedense

FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
    Konu Sahibi
Opera mini icin ->

sunu yukleyip dener misin?

dreamwalker1979

dreamwalker1979

Üye
Sonunda ben de Ivo777 v.13 Belle Cfw'sini yukledim. Java sorunu ve dokunma ekran titresim sorunu giderilmis. Ilk izlenimim gayet basarili. Anna'dan sonra farkli bir telefon alip da alismaya calismaya benziyor. Uyarilar (notification) widgetinin kaldirilmasi hosuma gitmedi, cok fazla isime yariyordu. Simdi yukardan bari indirip kaldiracagiz. Split screen klavye cok daha iyilestirilmis. Bana ozellikle sozlukte lazimdi, Belle'de sonunda sozluk split screen klavye olmus. Skype calismadi. Su ana kadar canimi sıkan bir problemle karsilasmadim. Ben, hard formattan sonra Alman Anna'nin ustune kurdum. Ovistore, maps v.s problemsiz calisiyor.
Ama cok yogun telefonla konusan birisi olarak asil performansini hafta ici gorecegiz.

Telefonu USB'den bilgisayara baglayinca "USB Networking (NCM)" yi yuklemeye calisiyor, ama driverini bulamadigi icin yukleyemiyor. Sizlerden boyle bir problemle kasrilasan var mi?

win 7 64 bit kullanıyorum bendede o driverı bulamadı neyin nesiyse artık :-)) oldugu kadarıyla idare edelim yeni bir modifiye gelene kadar ...

acayipbirisi

acayipbirisi

Üye
klavyede türkçe seçeneği yok dımı arkadaslar

----------Eklendi @ 17:56:21 ---------- Yazıldı @ 17:55:21 ----------

bide o ekrandakı hava tahmını hangı program

FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
    Konu Sahibi
spb weather

ahmetdemircim

Üye
klavyede türkçe seçeneği yok dımı arkadaslar

----------Eklendi @ 17:56:21 ---------- Yazıldı @ 17:55:21 ----------

bide o ekrandakı hava tahmını hangı program

klavyede türkçe desteği var. tabi bizimkilerin yaptığı hacklisinde.

ayasin

Üye
ya benim telefonu depolama modunda takınca sadece hafıza kartını görüyor 16 gb lik hafızayı açmıyor başka kimsede vamrı bu sprun acaba ?

FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
    Konu Sahibi
Bende oyle bir problem olmadi.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Belle yüklediğim cihazımdan ekran görüntüleri,Buyrun

FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
    Konu Sahibi
Su remoter icin bilgisayara da birseyler yukluyorsun degil mi?

projectmaximo

projectmaximo

Üye
belle yükleyen arkadaşlara bi iki sorum olacak.birincisi, ana ekrana koyduğumuz kısayol ve widgetların boyutu ayarlanabiliyo mu sbp shelldeki gibi? İkincisi, rehberden istediğim bi kişiyi ana ekrana koyabiliir miyim?(s^3'teki favori kartvizitler widgetı gibi ama teklisi)..üçüncüsü ise notification ekranında wifi bluetooth falan bunların dışında çağrı sms ve facebook bildirimlerini görebiliyo muyuz?

N9'un tanıtım uygulamasında bunların hepsi tek ekranda görünüyo mükemmel olmuş

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Su remoter icin bilgisayara da birseyler yukluyorsun degil mi?
Evet remoter server

----------Eklendi @ 01:19:25 ---------- Yazıldı @ 01:16:36 ----------

birincisi, ana ekrana koyduğumuz kısayol ve widgetların boyutu ayarlanabiliyo mu sbp shelldeki gibi...Denemedim ama sanmıyorum
rehberden istediğim bi kişiyi ana ekrana koyabiliir miyim?(s^3'teki favori kartvizitler widgetı gibi ama teklisi)...Evet
üçüncüsü ise notification ekranında wifi bluetooth falan bunların dışında çağrı sms ve facebook bildirimlerini görebiliyo muyuz....Umarım öyledir,denemedim

projectmaximo

projectmaximo

Üye
cevaplar için sağolasın hocam..deneyen arkadaşlar notification menüsünü bi açıklığa kavuşturursa çok makbule geçer valla..
çünkü şu ana kadar gördüğüm belle videolarında ve ekran görüntülerinde o notificat.on ekranında sadece wifi, bluetooth, tercihler falan görünüyo.gelen sms veya çağrı gösterenine rastlamadım.acaba göstermiyo mu diye düşünmeye başladım...
deneyen arkadaşlar notification menüsünün tüm özelliklerini bi açıklasa çok iyi olur.nerelerde çıkar nerelerde çıkmaz falan...

FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
    Konu Sahibi

projectmaximo

projectmaximo

Üye
çok Sağol hocam benim için baya aydınlatıcı oldu görüntüler.bi de buna menünün her yerinde ulaşabiliyoruz sanırım dimi?

laplace06

laplace06

Üye
arkadaşlar bende yüklemek istiyorum belleyi ama şehir dışındayım ve usb kablom yok malesef benim merak ettiğim şey gelen arama ekranında arayan kişinin fotoğraf bölümü nasıl eskisi gibi mi

FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
    Konu Sahibi
@ yemrearslan - evet

@ laplace06 - evet

mustimix41

mustimix41

Üye
ivo777 belleyide bellemiş
modifiye adam iyi iş cıkarıyor :-))

usta bu dosya bellenin hangi sorunlarını gideriyor ve nasıl kurucaz bilginizi paylasımısınız net olarak ??

Üst Alt