Symbian BELLE Nasıl Kurulur? Dead Phone Flash Nasıl Atılır? - VIDEOLU ANLATIM

Sponsorlu Bağlantılar

FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
    Konu Sahibi
Mini Opera calisiyor olmasi lazim.

ahmetdemircim

Üye
video çekiminde af olayını tamamen iptal etmişler. camerapro'da bile sürekli af kullanamıyorsunuz.

_ardaa

_ardaa

Üye
O sorunu çözerler çünkü Anna'da N8'e özel sürekli af ve 30fps geliyor bunu neden Belle'de iptal etsinler ki.

FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
    Konu Sahibi
Nokia, tam Belle'nin sizdiigi gun, millet Belle yuklemesin diye Anna'yi yayinlamis olmasin :)

_ardaa

_ardaa

Üye
tam tersi de olabilir, insanlar Anna'ya hucüm edip sunucu yoğunluğu oluşturmasın diye Belle'yi sızdırmış da olabilir:)

hikome

Üye
arkadaşlar bende n8 var da bu belleyi nasıl indircem telefonuma yardım edin bi

FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
    Konu Sahibi
Ilk mesajdan dosyalari indirmekle baslayabilirsin.

atalay6116

Üye
arkadaşlar ya bu bellede kulaklık kullanabilen var mı ben takıyorum ama görmüyor...

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
arkadaşlar ya bu bellede kulaklık kullanabilen var mı ben takıyorum ama görmüyor...

Menü > Settings > Phone > Accessories > Headphones seçeneğine basılı tutup "Set as default" diyerek kaydediniz.

sek07

Üye
tek kelimeyle muhtemşem :)

marsoy

marsoy

Üye
ya bu belle kafamı iyice karıştırdı :hmmm bu belle kaç çeşit arkadaşlar ya ben 3 çeşit belle videosu izledm hatta biri n9 un sistemi gibi başka bir videoda onu görmedm anlamadım gitti

uçanlaz

Üye
sorunsuzca kuruldu ve calıstı tek kelımeyle harika annaya deıl yanına gelmek uzagından bıle gecemez

FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
    Konu Sahibi
Belle'nin rofs2 dosyasina bakiyordum da, icindeki dil paketinde, euro2'de yer alan dillerin aynisi var. Ama sizdiran arkadas, hepsini temizleyip oyle sunmus. Aslina elindeki Belle'de gozuktugune gore Turkce mevcut.

acayipbirisi

acayipbirisi

Üye
Belle'nin rofs2 dosyasina bakiyordum da, icindeki dil paketinde, euro2'de yer alan dillerin aynisi var. Ama sizdiran arkadas, hepsini temizleyip oyle sunmus. Aslina elindeki Belle'de gozuktugune gore Turkce mevcut.

evet buna bır bakmak lazım opera felan dıl yuzunden kurulmuyor sanırım

mkryvz

mkryvz

Üye
Eğer biraz daha sabırlı olabilirseniz yeni yazılıma sahip olabiliriz. Navifirm üzerinde yeni FW göründü, ancak Türkiye için olan sürümü henüz yayınlanmadı.
Şuanda;
Belgium, China, Czech Republic, Denmark, Egypt, Finland, Germany, India, Indonesia, Kuwait, Norway, Poland, Russia, Sweden, Thailand, UAE, the UK
için güncellemeler mevcut.
Yani anlayacağınız bütün gürültü ve patırtının sebebi navifirm üzerinde görülmesi. Versiyon 22.14 üzerinde tartışırken 24.1 bile çıktı :)

tornadoo

Üye
writing language'den türkçe yapınca belle'de türkçe t9 kullanabiliyor muyuz? ona göre geçeceğim de belle'ye (:

FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
    Konu Sahibi
FlighT Wrote
@ dannycanrock
Thank you for your great effort.

As far as I've seen, you cleaned all languages except English. Don't you have a chance to share rofs2 with languages. It has 6 languages and most of us could be so happy.

dannycanrock Wrote
as soon as i can and i will try my best to share the new version of belle that i have after some work i have to do on it btw i can say the release day of belle might be between oct - nov but not sure 100 % i will try my best to keep ya updated with every info i would get have a nice day all of ya

Size iyi haberlerim var, Belle'ye sizdiran arkadasa mesaj atmistim cevap vermis.
Dedim ki, gordugum kadariyla, Belle'den ingilizce haric butun dilleri temizlemissin. rofs2 dosyasini dillerle beraber bizle paylasma sansin olur mu? Icinde 6 dil var, bu bir cogumuzu mutlu eder.

Verdigi cevap:
Mumkun oldugu kadar cabuk paylasirim ve sizlerle yeni Belle'yi paylasmak icin elimden gelenin en iyisini yapacagim, su an ustunde calisiyorum. Belle'nin resmi yayinlanma tarihi yüzde yüz emin olmamakla birlikte ekim kasim gibi olabilir. Bana ulasan her bilgiyi elimden geldigince sizlerle paylasacagim. Hepinize iyi gunler dilerim.

Bu arada bu 6 dilden biri de Turkce. Alman Anna'da yer alan diller. Yani buyuk ihtimalle sizdirilan Belle Euro2.

ByWorth

ByWorth

Üye
Size iyi haberlerim var, Belle'ye sizdiran arkadasa mesaj atmistim cevap vermis.
Dedim ki, gordugum kadariyla, Belle'den ingilizce haric butun dilleri temizlemissin. rofs2 dosyasini dillerle beraber bizle paylasma sansin olur mu? Icinde 6 dil var, bu bir cogumuzu mutlu eder.

Verdigi cevap:
Mumkun oldugu kadar cabuk paylasirim ve sizlerle yeni Belle'yi paylasmak icin elimden gelenin en iyisini yapacagim, su an ustunde calisiyorum. Belle'nin resmi yayinlanma tarihi yüzde yüz emin olmamakla birlikte ekim kasim gibi olabilir. Bana ulasan her bilgiyi elimden geldigince sizlerle paylasacagim. Hepinize iyi gunler dilerim.

Bu arada bu 6 dilden biri de Turkce. Alman Anna'da yer alan diller. Yani buyuk ihtimalle sizdirilan Belle Euro2.

Yaw resmi olarak yayinlarlarsa Ekime yayinlamazlarsa .. Kasıma =) Bu adam orjinallerini koysun ugrasalim biz =)

Üst Alt