Symbian BELLE Nasıl Kurulur? Dead Phone Flash Nasıl Atılır? - VIDEOLU ANLATIM

Sponsorlu Bağlantılar

eRdaL.

eRdaL.

Üye
ya arkadaşlar resimli bi şekilde anlatamaz misiniz options göremedim ben phonex te tools var oradan da ne yapacağımı bilemedim

FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
    Konu Sahibi
Bir iki sayfa once options'in gozuktugu bir resim koydum, o yardimci olmadi mi? Options, refurbish'e tikladigin ekranda.

ahmetdemircim

Üye
olmuyor olmuyor olmuyor. birisi şunu detaylı bir şekilde anlatamazmı. resme gerek yok. adım adım yazsa yine anlarız

TheORCUN

TheORCUN

Üye
2011 kullanyrm ben

FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
    Konu Sahibi
Ahmet Ustad, nerede problem yasiyorsun? Anna flashlar gibi gittiginde problem mi yasiyorsun?

Türe

Türe

Üye
Biri c7 ye portlasn :d: delinin derdi başka :d:

ahmetdemircim

Üye
Ahmet Ustad, nerede problem yasiyorsun? Anna flashlar gibi gittiginde problem mi yasiyorsun?

hocam dosyaları optionstan değiştiriyorum. diğer dosyaları optionstan silyorum flashlıyor ama sadece annaya format atmış gibi oluyor. yeni dosyaları sanki kopyalamıyor.

FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
    Konu Sahibi
Ilk linkte paylastigim dosyalarla flashliyorsun degil mi? Cunku dun yanlis dosyalar paylasilmisti ve tam senin dedigin gibi oluyordu.

ahmetdemircim

Üye
evet linkteki dosyalar

TheORCUN

TheORCUN

Üye
Beni bekleyene kadar catlicaksiniz siz. Kimse yok mu konu acmayi dusunen 4e kadar forum yikilacak :D

FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
    Konu Sahibi
peki, dead phone flash mi atiyorsun?

ahmetdemircim

Üye
yav resme gerek yok. birisi adım adım yazsa yükleyebilirdik. 4 cümleyle anlatıyorlar olmuyor bi yerde eksiklik var. lütfen birisi detaylı anlatsın resme gerek yok.

----------Eklendi @ 11:01:08 ---------- Yazıldı @ 11:00:22 ----------

telefon çalışıyor dead flashta olmuyor. düzde olmuyor

Devildare66

Üye
beyler. önce anna ve belle dosyalarını atın products'a. Annada 6 dosya bellede 4 dosya olması lazım indirdiğiniz cfw lere göre değişir önemli değil anna ve belleyi atın productsa. İyi dinleyin ciddiyim. Sonra fw updateye girip annayı seçin. ardından altta refrubishin altında solda options var. tıklayıverin ona sonra da anna uda sını tıklayıp edite basıp belle uda sını seçin. geriye kaldı 3 tane klasör. Yani bizim değiştirmemiz gereken. Buarada bu işlemi dead phone filan yapmadan yapıyoruz bildiin scan product'a tıklayıp yapın.normal flashlar gibi.. sonra geriye kalan annanın core , rofs2 ve rofs3 dosyalarını belleninkilerle edit yaparak değiştirdiğiniz zaman kalan dosyaları silin. 4 tane değiştirdiğimiz dosya kalsın orda. sonra OK deyip flashlayın. bukadar basit. dead phone flan gerek yok. anlamadıysanız yardımcı oliyim bekliyorm

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı ve exalted55
serkanbb06

serkanbb06

Üye
C7 için olanı yok mu arkadaşlar bir de İngilizce sanırım bunun Türkçesi düşer mi ?

Devildare66

Üye
konu açtım ordan devam edelim. resim ekliycem buyrun

ahmetdemircim

Üye
beyler. önce anna ve belle dosyalarını atın products'a. Annada 6 dosya bellede 4 dosya olması lazım indirdiğiniz cfw lere göre değişir önemli değil anna ve belleyi atın productsa. İyi dinleyin ciddiyim. Sonra fw updateye girip annayı seçin. ardından altta refrubishin altında solda options var. tıklayıverin ona sonra da anna uda sını tıklayıp edite basıp belle uda sını seçin. geriye kaldı 3 tane klasör. Yani bizim değiştirmemiz gereken. Buarada bu işlemi dead phone filan yapmadan yapıyoruz bildiin scan product'a tıklayıp yapın.normal flashlar gibi.. sonra geriye kalan annanın core , rofs2 ve rofs3 dosyalarını belleninkilerle edit yaparak değiştirdiğiniz zaman kalan dosyaları silin. 4 tane değiştirdiğimiz dosya kalsın orda. sonra OK deyip flashlayın. bukadar basit. dead phone flan gerek yok. anlamadıysanız yardımcı oliyim bekliyorm

teşekkürler hocam senin metotla flashlYABİLDİM

• Beğen
Tepkiler: Devildare66
_ardaa

_ardaa

Üye
Flashlamayı başaranlardan birkaç screenshot bekliyoruz özellikle versiyon ekranı.

FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
    Konu Sahibi
Ahmet Ustad gecmis olsun. Neyi yanlis yapiyormussun? Burada paylasirsan diger arkadaslar dikkat etsin?

Üst Alt