Evet deneme sürümleri.anna gelmeden belle nasıl sızdırıldı ya? bu beta sürüm mü sızdırılan?
n9 u hissettryo :Ptarayıcıdan atıyo yani.. ama o tarayıcının üstünden indiriyoz yao özellii çok sevdim oyuncak oldu elime
![]()
yanimdaki adam tema guzelmis dedi az oncesustum
![]()
bi fikri varmıymış acaba ne olduuna dair
ya ilk bizde var türkiyede şaka gibi
ahahaheve donerken nokia shop a gdcem kilif sorma mazeretyle telefonu gostercemmerak edyrum tepkiyi

ayni yere gtmeyelm saskinbakkaldaki benim![]()

Dannycanrock kurulamıyor demişti ondan dedim.opera 11 var şuan kurulu.. tek yüklenmeyen nokia bubbles oldu baba o da .. QT..![]()
Peki nası? Fark var mı? Daha mı akıcı opera?
beta sürümü ondan hani.. 

Kimse açmazsa ben eve döner dönmez açacağım yükleme anlatımını merak etmeyinBu arada belle kuran arkadaşlar, sadece biriniz konu açarsa seviniriz, videoları ve resimleri orada paylaşırsınız, takip etmesi daha rahat olur.
en geç saat 4te konu hazirAyyynenYukleyemeyen arkadaslar, Anna flashlar gibi ilerliyoruz. Sadece refurbish'e tiklamadan once, opsiyonlara girip tum anna dosyalarini siliyoruz. Daha once masaustune attiginiz (ya da yerini bildiginiz baska bir lokasyona) Belle dosyalarini seciyoruz. Ve refurbish diyoruz. Sadece 4 Belle dosyasi ile flashlayacaksiniz. Bunun yapilmasindaki sebep Belle dosyalari ile telefon direk flashlanamiyor, phoenix tanimiyor. Bu sekilde phoenix'i kandiriyoruz.