Symbian BELLE Nasıl Kurulur? Dead Phone Flash Nasıl Atılır? - VIDEOLU ANLATIM

Sponsorlu Bağlantılar

Devildare66

Üye
tarayıcıdan atıyo yani.. ama o tarayıcının üstünden indiriyoz ya :D o özellii çok sevdim oyuncak oldu elime :D

TheORCUN

TheORCUN

Üye
yanimdaki adam tema guzelmis dedi az once :D sustum :)

• Beğen
Tepkiler: Devildare66
TheORCUN

TheORCUN

Üye
eve donerken nokia shop a gdcem kilif sorma mazeretyle telefonu gostercem :D merak edyrum tepkiyi

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
bende yaptim telefona yukledikten sonra epey bir acma dugmesine basili tuttum anca acildi ama phoenix sonunda hata vermisti.yinede acildi aklinizda olsun yuklenmedi sanmistim sizde deneyin

TheORCUN

TheORCUN

Üye
yalniz bende *#0000# yapnca anna gorunuyo :D ----------Eklendi @ 08:27:47 ---------- Yazıldı @ 08:26:52 ---------- o fazla 2 dosya bayagi etkiledi :D

pRime.

pRime.

Üye
Agalar deneme sürümü bu daha bir sürü bug vardır. Daily'de okuduğum kadarıyla bu belle opera'nın symbian sürümlerini desteklemiyo, sadece java opera mini çalışıyor.

TheORCUN

TheORCUN

Üye
ayni yere gtmeyelm saskinbakkaldaki benim :D

Devildare66

Üye
opera 11 var şuan kurulu.. tek yüklenmeyen nokia bubbles oldu baba o da .. QT.. :D

pRime.

pRime.

Üye
Bu arada belle kuran arkadaşlar, sadece biriniz konu açarsa seviniriz, videoları ve resimleri orada paylaşırsınız, takip etmesi daha rahat olur.

Devildare66

Üye
bende de belle yazmıyo buarada abuk subuk bişey yazıyo :) beta sürümü ondan hani.. :D

----------Eklendi @ 08:32:40 ---------- Yazıldı @ 08:32:08 ----------

aga operayı bilmem ama homescreen bi akıcı bi akıcı anna halt etmiş :d

----------Eklendi @ 08:33:34 ---------- Yazıldı @ 08:32:40 ----------

opera zaten akıcıydı :D

eRdaL.

eRdaL.

Üye
ben yine yapamadım dosyaları değiştirip flash yapıyorum öyle kalıyor sorun ne acaba

TheORCUN

TheORCUN

Üye
bende symbian anna yaziyor iste direk:D

FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
    Konu Sahibi
Yukleyemeyen arkadaslar, Anna flashlar gibi ilerliyoruz. Sadece refurbish'e tiklamadan once, opsiyonlara girip tum anna dosyalarini siliyoruz. Daha once masaustune attiginiz (ya da yerini bildiginiz baska bir lokasyona) Belle dosyalarini seciyoruz. Ve refurbish diyoruz. Sadece 4 Belle dosyasi ile flashlayacaksiniz. Bunun yapilmasindaki sebep Belle dosyalari ile telefon direk flashlanamiyor, phoenix tanimiyor. Bu sekilde phoenix'i kandiriyoruz.

TheORCUN

TheORCUN

Üye
Bu arada belle kuran arkadaşlar, sadece biriniz konu açarsa seviniriz, videoları ve resimleri orada paylaşırsınız, takip etmesi daha rahat olur.
Kimse açmazsa ben eve döner dönmez açacağım yükleme anlatımını merak etmeyin :) en geç saat 4te konu hazir

----------Eklendi @ 08:46:43 ---------- Yazıldı @ 08:45:36 ----------

Yukleyemeyen arkadaslar, Anna flashlar gibi ilerliyoruz. Sadece refurbish'e tiklamadan once, opsiyonlara girip tum anna dosyalarini siliyoruz. Daha once masaustune attiginiz (ya da yerini bildiginiz baska bir lokasyona) Belle dosyalarini seciyoruz. Ve refurbish diyoruz. Sadece 4 Belle dosyasi ile flashlayacaksiniz. Bunun yapilmasindaki sebep Belle dosyalari ile telefon direk flashlanamiyor, phoenix tanimiyor. Bu sekilde phoenix'i kandiriyoruz.
Ayyynen :oke:

Üst Alt