Symbian BELLE Nasıl Kurulur? Dead Phone Flash Nasıl Atılır? - VIDEOLU ANLATIM

Sponsorlu Bağlantılar

eRdaL.

eRdaL.

Üye
dediğin yere kadar geliyorum sonra anna dosyalarını gösteriyorum sonra produck klasör üne girip rm 596 klasör ünün içindeki anna dosyalarını silip belle dosyalarını yapıştırıyorum flash diyorum öyle kalıyor ilerleme yok sorun ne bende ki

FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
    Konu Sahibi
dediğin yere kadar geliyorum sonra anna dosyalarını gösteriyorum sonra produck klasör üne girip rm 596 klasör ünün içindeki anna dosyalarını silip belle dosyalarını yapıştırıyorum flash diyorum öyle kalıyor ilerleme yok sorun ne bende ki

Flashlamadan once hardreset at istersen. Sonra da dead flash mod ile flashla.

mcnpl4

mcnpl4

Üye
walla kac kez dead oldu telefon ama bi turlu yukleyemedim su belleyi. Biri aciklik getirsin artik. Denileni uyguluyorum yok. Cin annasi cikiyo yine.

eRdaL.

eRdaL.

Üye
opsiyon lar kısmı dediğin phonex in içinde biyer mi silmem gereken dosya lar

pRime.

pRime.

Üye
walla kac kez dead oldu telefon ama bi turlu yukleyemedim su belleyi. Biri aciklik getirsin artik. Denileni uyguluyorum yok. Cin annasi cikiyo yine.
Yükleme anlatımını bekle en iyisi orçun arkadaşımız konusunu açacak.

FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
    Konu Sahibi
Paylasan elemanin dedigine gore, onda daha yeni versiyonu mevcutmus ama, su an icin paylasamiyormus. Bu paylastigi versiyonda onu takibe alabilecekleri dosyayi silmeyi bulmus ama yeni versiyonda bulamadigi icin paylasamiyormus.

Devildare66

Üye
arkadaşlar başka pc de deneyin.. ben masaüstümde denedm olmadı laptopta denedm oldu.. farkedermi die sormayın öyle bi farkediyo ki..

eRdaL.

eRdaL.

Üye
daha önce aynı pc de bir çok kez yaptım ama

ahmetdemircim

Üye
ben phoenixle bir önceki flashımda dead flash yapmak için usb bağlantısını silmştim. şimdi scan product çıkmıyor. nasıl akfit edeceim?

Devildare66

Üye
bide blgsayarn anakartının üzerinde olan usb lere takın.. yani kasanın önündekilere değil.. bunlar hep problem yaratıyo

mcnpl4

mcnpl4

Üye
Yükleme anlatımını bekle en iyisi orçun arkadaşımız konusunu açacak.
mecbur beklicem. Simdi mesaj da gonderemiyorum. Mesaj Merkezi ve mesaj merkezi numarasi istiyo. Sizde ne yaziyo?. Mesaj ayarlarinda olmasi lazim.

Devildare66

Üye
phoenixi yeniden başlattığınızda hep çıkar o aslnda ama zaten dead flash atıcaksınız ne gerek var scan producta..

ahmetdemircim

Üye
dosyaları tekrar eklerken tek tek use-case ve type seçeneklerini soruyor. hangi dosya için hangisi işaretlenecek?

eRdaL.

eRdaL.

Üye
bende hiç öyle şeyler çıkmadı direk anna dosyalarını silip belle dosyalarını atiyorum rm 596 klasör üne ama bende de hata veriyor yapamadım

Devildare66

Üye
orçun sende phoenix 2010 mu var?

eRdaL.

eRdaL.

Üye
sen hangi phonex ile yaptın devil

FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
    Konu Sahibi
bende hiç öyle şeyler çıkmadı direk anna dosyalarını silip belle dosyalarını atiyorum rm 596 klasör üne ama bende de hata veriyor yapamadım

Erdal oyle yapmayacaksin, dedigim gibi phoenix options'dan degistireceksin.

Üst Alt