dosyalari degistirirken type I ne yaptin?ben sade konuyu okudum ablama çevirttim (cambridge li) ve yaptm. Başaranlar bayağı var zaten ordada
evet sadece o indirilen dosyalariorcun ben bi anlatayım doğru mu phonex ten teli görüyoruz update ye basıyoruz variant kisminda anna yi seçiyoruz flash demeden önce anna ile belle dosyalarını değiştiriyoruz sonra flash doğru mu
dosyalari degistirirken type I ne yaptin?

C7 yine yetim yine derken sonradan gelirPortlayan falan olmaz mı ya?
bakıştırdım ama nettede yok buna benzer bişeyler C7 için RYK portlar belki bekleyek bakalım 1-2 günben basili tutup denedigimde, tarayicidan atiyor...Arkadaşlar,benim için çok önemli bir özellik olan web tarayıcısında metin kopyala yapıştır özelliği var mı?Belle'de yükleyen varsa,bilgi verebilir mi?
Operadaki gibi olmuyor mu?ben basili tutup denedigimde, tarayicidan atiyor...
ya çok mu zor bu özelliği koymak anlamadım!screen snap yuklenmiyorilk izlenimlerin le belle nasıl orcun

Ben dokunmadm 2 dosyayaBeyler yanlız annayla belleyi değiştirdikten sonra annada 6 dosya varya.. bellede 4 dosya var.. belleyi phoenixe attıktan sonra kalan anna dosyalarını silmeniz gerektiğini yazıyor.. ben de cambridgeli deilim amma muğla üni ing. öğretmenliği okuyorum haniyaptım oluyo çok iyi ya belle
![]()
farketmiyordur. 4 dosya az gorundu bana 
ya tarayicida uzun dokununca hicbir sey gelmeden donuyor. Sonra uygulamadan atiyor. Var ya da yok bilemeyecegim...Operadaki gibi olmuyor mu?ya çok mu zor bu özelliği koymak anlamadım!
evet sanki anna-belle melez olduorcun fazladan iki dosya ile yapmış sorun ondan galiba