Symbian BELLE Nasıl Kurulur? Dead Phone Flash Nasıl Atılır? - VIDEOLU ANLATIM

Sponsorlu Bağlantılar

mcnpl4

mcnpl4

Üye
iyi de anlatilanla ayni yaptim olmadi:dry: anna uzerine kuran varmiymis----------Eklendi @ 07:56:32 ---------- Yazıldı @ 07:55:06 ----------dosyalari degistirirken type I ne yaptin ve altindaki sevenegi

Devildare66

Üye
bende şimdi uyandım baştan sona okudum konuyu deniycem birazdan

TheORCUN

TheORCUN

Üye
ben sade konuyu okudum ablama çevirttim (cambridge li :D) ve yaptm. Başaranlar bayağı var zaten ordada

eRdaL.

eRdaL.

Üye
orcun ben bi anlatayım doğru mu phonex ten teli görüyoruz update ye basıyoruz variant kisminda anna yi seçiyoruz flash demeden önce anna ile belle dosyalarını değiştiriyoruz sonra flash doğru mu

aydnzara

Üye
Arkadaşlar,benim için çok önemli bir özellik olan web tarayıcısında metin kopyala yapıştır özelliği var mı?Belle'de yükleyen varsa,bilgi verebilir mi?

TheORCUN

TheORCUN

Üye
orcun ben bi anlatayım doğru mu phonex ten teli görüyoruz update ye basıyoruz variant kisminda anna yi seçiyoruz flash demeden önce anna ile belle dosyalarını değiştiriyoruz sonra flash doğru mu
evet sadece o indirilen dosyalari

mcnpl4

mcnpl4

Üye
bu anna dosyalari bizim cin varianti olN degil mi?

muratsert

muratsert

Üye
C7 yine yetim yine derken sonradan gelir :D Portlayan falan olmaz mı ya?

evet birader ya C7 yine garip :) bakıştırdım ama nettede yok buna benzer bişeyler C7 için RYK portlar belki bekleyek bakalım 1-2 gün

TheORCUN

TheORCUN

Üye
Arkadaşlar,benim için çok önemli bir özellik olan web tarayıcısında metin kopyala yapıştır özelliği var mı?Belle'de yükleyen varsa,bilgi verebilir mi?
ben basili tutup denedigimde, tarayicidan atiyor...

Devildare66

Üye
Beyler yanlız annayla belleyi değiştirdikten sonra annada 6 dosya varya.. bellede 4 dosya var.. belleyi phoenixe attıktan sonra kalan anna dosyalarını silmeniz gerektiğini yazıyor.. ben de cambridgeli deilim amma muğla üni ing. öğretmenliği okuyorum hani :D yaptım oluyo çok iyi ya belle :)

eRdaL.

eRdaL.

Üye
ilk izlenimlerin le belle nasıl orcun

TheORCUN

TheORCUN

Üye
ilk izlenimlerin le belle nasıl orcun
screen snap yuklenmiyor :ehe

----------Eklendi @ 08:14:09 ---------- Yazıldı @ 08:12:45 ----------

Beyler yanlız annayla belleyi değiştirdikten sonra annada 6 dosya varya.. bellede 4 dosya var.. belleyi phoenixe attıktan sonra kalan anna dosyalarını silmeniz gerektiğini yazıyor.. ben de cambridgeli deilim amma muğla üni ing. öğretmenliği okuyorum hani :D yaptım oluyo çok iyi ya belle :)
Ben dokunmadm 2 dosyaya :) farketmiyordur. 4 dosya az gorundu bana :D

Devildare66

Üye
screen snapi yükledm ben .s ya bu nedir ya uygulama problemleri flan.. ona yükleniyo buna yüklenmiyo vs.. vs.. anlamyorum..

----------Eklendi @ 08:15:05 ---------- Yazıldı @ 08:14:23 ----------

ben orrvan ın yalancısıyım :)

eRdaL.

eRdaL.

Üye
orcun fazladan iki dosya ile yapmış sorun ondan galiba

TheORCUN

TheORCUN

Üye
Operadaki gibi olmuyor mu?:( ya çok mu zor bu özelliği koymak anlamadım!
ya tarayicida uzun dokununca hicbir sey gelmeden donuyor. Sonra uygulamadan atiyor. Var ya da yok bilemeyecegim...

Devildare66

Üye
blmyorm qt ile alakalı olablr.. çnkü nezaman bi problem çıksa araştırsam karşıma QT çıkıyo..

----------Eklendi @ 08:17:36 ---------- Yazıldı @ 08:17:13 ----------

bende de yapıyo aynısını orçun..

Üst Alt