Symbian BELLE Nasıl Kurulur? Dead Phone Flash Nasıl Atılır? - VIDEOLU ANLATIM

Sponsorlu Bağlantılar

EngineerRVI

EngineerRVI

Üye
sabırsızlıkla bekliyoruz

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
millet yüklemeye başlamış hayırlısı olsun...

mcnpl4

mcnpl4

Üye
Baya bi ugr ugrastim ama yukleyemedim. Adamin dediklerini uyguladim halbuki:hmmm

TheORCUN

TheORCUN

Üye
Phoenixin başnda uyuyakalmşm :D dosyalar indi n8i bellememe 5 dk var :)

TheORCUN

TheORCUN

Üye
Eğer saat 3e doğru kimse benim flash konum gibi ayrıntılı anlatmazsa; eve gelir gelmez konu açarım artık :) yuklenir yuklenmez çıkmam lazım evden:)

mcnpl4

mcnpl4

Üye
biri kursaydi artik kac saattir ugrasiyorum olmuyo.s

eRdaL.

eRdaL.

Üye
bende yapamadım produck hatası gibi bişey söylüyor ama sizde de öyle mi

mcnpl4

mcnpl4

Üye
phoenix 2011de denedim hata verdi olmadi. 2010 ile dde denedim onda flash tamamlandi ama zaten yuklu olan cin annasi ve uygulamalarim duruyordu:allalla:

TheORCUN

TheORCUN

Üye
Millet kurdum açtm ve şu an sevgilimi terk ediyorum :) aşık oldum n8 e :) screen snap ile 1 2 foto çekip yuklerim ama evden çkmam lazm saat 3e doğru geleceğm ilk işim guzel bir konu açmak olacak...

mcnpl4

mcnpl4

Üye
nasil yukledin kisaca anlat----------Eklendi @ 07:47:13 ---------- Yazıldı @ 07:45:42 ----------vay arkadas yukleyen kaciyo.. Bende cin annasi yuklu onla alakasi yoktur demi?

TheORCUN

TheORCUN

Üye
takildiginiz kucuk noktalarda yardimci olmaya calisayim telefondan. Ama browsera alismam gerek :P

eRdaL.

eRdaL.

Üye
bende 2010 ile denedim ama flash a başlayamadım bile dediğim gibi hata veriyor varyant kisminda kutuya bastığım zaman boş gösteriyor

mcnpl4

mcnpl4

Üye
yuklemeyi anlaat bosver onu.d

TheORCUN

TheORCUN

Üye
ben direk pr1.2den yukledim. Anna dosyalarini phoenix e atip onlari phoenix de gordukten sonra belle ile anna dosyalarini degistirmen lazim. Yani direk belle dosyalarini kabul etmiyor. Anna dosyalarini gosterip son anda belle ile yer degistirip oyle refurbish leyeceksin.

----------Eklendi @ 07:50:52 ---------- Yazıldı @ 07:49:38 ----------

abicim anlatamam evden apar topar ciktim uyuya kalmisim. Flasa bastim flashlarken ustumu degistim telefonu cikardim kapidan ciktm :)

mcnpl4

mcnpl4

Üye
bende cin annasi yuklu zaten ayni islemle olmadi downgrade ediyim o zaman. Saol.

TheORCUN

TheORCUN

Üye
google translate cevirisi kotu puf noktalari var onlari anlamak lazm

----------Eklendi @ 07:53:07 ---------- Yazıldı @ 07:52:21 ----------

etmene gerek yok. Farketmiyor demek istedm :)

eRdaL.

eRdaL.

Üye
phonex 2010 2011 fark ediyor mu hangisi ile yaptın

TheORCUN

TheORCUN

Üye
etmene gerek yok. Farketmiyor demek istedm :)

Üst Alt