Symbian BELLE Nasıl Kurulur? Dead Phone Flash Nasıl Atılır? - VIDEOLU ANLATIM

Sponsorlu Bağlantılar

TheORCUN

TheORCUN

Üye
Edit

aydnzara

Üye
162 mb'lık dosya var.Onumu kurucaz arkadaşlar,tele bir zararı olur mu peki?

FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
    Konu Sahibi
Konu cok hizli ve heyecanli ilerliyor. :) Bakalim Belle ile flashlamayi beceren cikacak mi? Yarin is gunu olmasa ben el atacagim ama, telefon yarina lazim.

mesut1979

Üye
slm,akliniz varsa pek fazla yanasmayin bana güvenli gelmiyor bu belle,interneti biraz arastirdim belle sunan bir sayfaya rastlamadim enazindan dailymobileye gelirdi ileri geri telefonlariniz elinizde kalmasin,birde su sunulan dosyalar 22.14 biraz beni düsündürüyor.

karasahinemre

Üye
nokia kullanıcısına güncelleme umudu mu verirsin aha böyle söverler adamı yazık oldu danny e :D

Esendağlı

Esendağlı

Üye
slm,akliniz varsa pek fazla yanasmayin bana güvenli gelmiyor bu belle,interneti biraz arastirdim belle sunan bir sayfaya rastlamadim enazindan dailymobileye gelirdi ileri geri telefonlariniz elinizde kalmasin,birde su sunulan dosyalar 22.14 biraz beni düsündürüyor.
Bu dosyalar belle dosyaları denen dosyalar yeni indirdim,bunlar Anna dosyası değil mi yahu

karasahinemre

Üye
tekrar bakıcaklar olmadı orjinal dosyaları paylaşacaklar acayip rezil oldular belle bugün elinize geçecek diyo

FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
    Konu Sahibi
Zaten konu dailymobile'da tartisiliyor. Bu arada eleman dosyayi yayindan kaldirdi. Orjinallerini yukleyip link verecek. Lutfen acele etmeyinnn...

mcnpl4

mcnpl4

Üye
:ehe insallah cok surmez

Dampierre

Dampierre

Üye
rofs2 dosyası bozuk diyor zaten dannycanrock linki silmiş sorun olduğu için ancak bugün içinde hazırlamayı ve paylaşmayı planlıyormuş

karasahinemre

Üye
çok kısa bi süre sonra dendi bu arada flight daily deki yorum güzel olmuş :)

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Ya arkadaşlar bu paylaşılacak dosyalar orjinal dosyalar mı acaba

FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
    Konu Sahibi
Saldiriyorlar zavallilara. Adamlari 2dk biraksalar yukleyecek adamlar. Hayir bir de kizip vazgececekler :)

mcnpl4

mcnpl4

Üye
helal olsun adamlarz. Nokia bile paylasmiyo.

karasahinemre

Üye
adam orjinali upload etmeyi bile göze aldı hala konuşuyorlar :D

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Şu dosyaları ele bir geçirebilsek,birdaha nokia nın, hele hele şu Ellop denen herifin yüzüne birdaha asla bakmam:ehe:ehe:ehe:ehe

• Beğen
Tepkiler: suat1111

Üst Alt