Aylarca insanları güncelleme diye kanser et, ondan sonra başka bir güncellemenin videoları falan düşsün, betası düşsün. Insanlar telefon donmayacak, reset atmayacak diye flashlama işlerine girsin, uğraşsın..
Uygulamalarda sorun yaşatmasaydı yüklerdim betayı..
arkadaşlar anna dosyaları için bu cin versiyonu dosyaları kullanabiliyormuyuz ? sonuçta indirdiğimiz belle dosyaalrıyla degişecekler.. 6 dosya denmiş çin versiyonunda sanki daha fazla dosya yada ben yanılıyorum...belle dosyaları ok de anna dosyalarını nasıl yapacaz ?
evet annadada tarih olmuştu ben kullanmıyordum zaten operayı annada. birde 3 sekmeden sonrasına bence lüzum yok. bana bilgisayar değil ya bu. ayrıca belle 3 ten fazla açıyor
Ne demek gerek yok hocam ya, diğer açabilen telefonlar "bilgisayar" mı ? Webte Opera Mobile ile en az 5-6 tane sekmeyle geziyorum, zor bir şey mi N8 tarayıcısı için ?
Neyse Belle ile düzeltmişler, çok saçma yani telefon kaldırıyorsa açmalı gayette.
Bunu sevdim mesela, Android'den aşırmışlar ama olsun Facebooktan bildirim , mesaj gelince, e-mail gelince direk bildirim çıkıyor Android'de.. Bunu Symbian'ada uyarlasalar en azından kullanışlılık açısından bir geliştirme olur
ben su ekran sayisina takildim biraz. Widgetler oncekinden daha buyuk karmasa olcak gibi. Annada 6 ekrani sorunsuz kullaniyodum ama ayni mod bunda olmadi. Belleyi sizdiran arkadas bahsetmemis mi hic?
Gelismeleri yakindan takip ederek, 24.1 Anna'yi bekliyorum. Once onu yukleyecegim. Sonra Belle'deki bazi problemler cozulurse Belle'ye gececegim. Su an Cinli Anna her ihtiyacimi karsiliyor zaten hic acelem yok.