S.E.C.R.E.T
Üye
bu nokia hep böyle madem geç çıkartacaksın ne ballandıra ballandıra video koyar anlamıyom kien iyi kavramı diye bişey yok en ii kişiden kişiye ihtiyacdan ihtiyaca göre değişir zaten neyse uzatmayalım kes diyenler falan oluyor yazmaya korkuyorum konu dağılmasın tercih meselesi Belle aralık ayı içerisinde gelir tahmini ortalarına doğru bi 15 gün daha beklemeyin boşuna derim ha gelirse ne ala nokianın şu andaki en başarılı telefonu bence lumia 800 ama n9 u da unutmayalım oda çok iyi cihaz
hoş geldin emre daha demin kapalıydınen iyi telefon c6-01 diyen arkadaş neye dayanarak bunu söylüyorsun ve biten tartışmayı neden alevlendiriyorsun
en iyi telefon c6-01 diyen arkadaş neye dayanarak bunu söylüyorsun ve biten tartışmayı neden alevlendiriyorsun
amoled kristal malzeme destekli buda sağlam demek kardeşhb ve ekrana göre sölemiş fakat amoled cbdden daha iyi değil mi ya ?
ben en iyiy olanı amoled bilirimhb ve ekrana göre sölemiş fakat amoled cbdden daha iyi değil mi ya ?
6200 panpa birde leptop en iyi teknolojiEn iyi telefon iphone 4s bırakın la tartışmayı. Bölümle ve konuyla alakası değil ama bu gerçek. Hadi iyi değil diyin.bu lafın üstüne bişi dicekler desin hadi bakıyım
ayfon dört se sadece uygulama açısından iyi donanım kasa berbat panpa sen onu bir günde kırarsın
amoledden daha parlak ancak daha hassas cizilme şansı daha yüksek amolede göreCBD Daha iyi.
çizilme derken bu ekranların önünde gorilla glass bulunmuyor mu?amoledden daha parlak ancak daha hassas cizilme şansı daha yüksek amolede göre
işte bu yüzden n8 c6-01 dende c7 dende en iyisi. c6-01 in en iyisi olduğunu düşünen kişiye sölicek bi sözüm yoktur kendisini kandırmaya devam etsin
evet %100 destekliyorum.s3 lerde en iyi sıralaması şu
N8
C7
E7
X7
C6-01
E6
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?