spartuas
Üye
Gençler Nokia youtube'a belle için tutorial videolarını upload etmiş. belle geliyor kesin ama... kimlere belli değil galiba...
okitox link atabilir misin?
yok yaw nerdeeee erken gelirse nokia rekor kitabına girer.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
yok yok support'a video koymazlar gelmeyecek olsa. daha listelenmedi videolar ve 2 tane ama demekki hepsini birden güncellemeyle birlikte yükleyecekler...
video yu belki öylesine yüklüyor olamazlarmı ? Bellenin en az 1-2 haftası vardır. Benlik bişi yok o.O
bu videoda bişi yokki belle geliyor filan uygulamalara girip çıkıo o kadar
bu videoda bişi yokki belle geliyor filan uygulamalara girip çıkıo o kadar
ne yapacaklardı hocam dansöz mü oynayacaktı ekranda... tutorial diye geçiyor bu videolar güncellemelerden önce koyuluyor. reklam değil yani. kullanma kılavuzu...
ne yapacaklardı hocam dansöz mü oynayacaktı ekranda... tutorial diye geçiyor bu videolar güncellemelerden önce koyuluyor. reklam değil yani. kullanma kılavuzu...
Bu tarz videolar önceden de vardı zaten hem de daha detaylı o yüzden öyle dedim. Gözüme farklı bi video gibi gelmedi
Bu tarz videolar önceden de vardı zaten hem de daha detaylı o yüzden öyle dedim. Gözüme farklı bi video gibi gelmedi
Yok yok bu iki video bişeylerin habercisi... Kendimi kendim kandırıyorum önce yav...
Yok yok bu iki video bişeylerin habercisi... Kendimi kendim kandırıyorum önce yav...
slm,ayni durumlar anna güncellemesindede ayniydi haziranda tanitimlar gösterildi videolar cikti millet geldi gelecek diye bekliyordu taaa agustos sonunda anca cikmisti güncelleme.
bright contrel dene panpa ama parlaklık cidden daha az fakat renkler daha iyi
c6 da ekran daha parlak boşuna tartışmayın cbd var ve symbianda parasının karşılığını en iyi veren telefon c6 dır youtube da ekran karşılaştırmalarını izle farkı görürsün c7 kötü değil ama ekran kalitesinde 1 adım geride bu gerçek ikisini de kulandım fark gözle çok rahat görülüyor
aynen uzatma o konuyu n8 ikisindende iyi diyelim ve bu konu kapansın artık
Nokia İşte anca video felan koyarGençler Nokia youtube'a belle için tutorial videolarını upload etmiş. belle geliyor kesin ama... kimlere belli değil galiba...
Arkadaş alttan alttan tartışma açıyon biraz daha alıştırarak söyle mahçup oluyoruzaynen uzatma o konuyu n8 ikisindende iyi diyelim ve bu konu kapansın artık
en iyi kavramı diye bişey yok en ii kişiden kişiye ihtiyacdan ihtiyaca göre değişir zaten neyse uzatmayalım kes diyenler falan oluyor yazmaya korkuyorum konu dağılmasın tercih meselesi Belle aralık ayı içerisinde gelir tahmini ortalarına doğru bi 15 gün daha beklemeyin boşuna derim ha gelirse ne ala nokianın şu andaki en başarılı telefonu bence lumia 800 ama n9 u da unutmayalım oda çok iyi cihazaralarında en iyi c6-01 n8 dende c7 dende iyi kabul edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?