he bu arada arkadaş gpu nun fan takılmış halinden bahsediyormuş oldu yine anlamadınız ilk verdiğim linkte chipsete entegre ve ya ana karta monte olarak cümlesini iyi okuyun aynısı bu linktede var
Bu arada gpu'ya ekran kartı diyen tek milletiz sanırım yabancı forumlarda ekran kartına gpu deniliyor ki doğrusu da budur. GPU = Graphics Processing Unit (Grafik İşlemci Birimi) Cep telefonlardakiler, bilgisayarlardakilerin küçüğü. CPU = Central Pocessing Unit (Merkezi İşlemci Birimi)----------Eklendi @ 14:12:43 ---------- Yazıldı @ 14:11:05 ----------
Haklisin arkadasim. 11 yildir sadece ve sadece nokia kullaniyorum. Su an hala n8 kullaniyorum. Gecenlerde vodafone kampanyasindan ayda 5 tl ye htc wildfire s aldim ikinci tel olarak. Ve android cok iyi calisiyor. Symbian iyi bir isletim sistemiydi. Cigir acti ciktiginda ancak ios cok daha ileri goturdu bu isi. Ama bu gidisle android onu da gececek. Nokia bir an once megoo ile cikis yapip yola devam etmeli. Windows mobile avantaj olabilir ama nokia yi kurtaramaz. Saygilar
serdar arkadaş verdiğim linklere dahi bakmamış ki o 1994den öncesini biliyor o tarihten sonra birleşti ekran kartı ile gpu he şu an milletin dediği ekran kartı fan takılmış gpu